Kişilik & Karakter Duygusal mısınız, duygusuz mu? Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Duygusal mısınız, duygusuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Duygusuzum diyenler aslında aşırı duygusal, duygusalım diyenler aslında yer yer çok duygusuz, asla şaşmaz. 1 2 Yorumla Oluştur 1 yıl Tespitler, tespitler😆 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Doğru tespitler, tespitler. Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Genel de duygusuz arada sırada duygusallık gelse de hemen kovarım hemen ziktir la git la derim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Duygusal kişiye göre. 1 0 Yorumla
etnikbizansrumu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Eskiden çok duygusaldım, kedi miyavlasa ağlardım. Sonra farkettim ki depresyondaymışım, kurtulunca bu da geçti. Şimdi dozunda diyebilirim. 2 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Duygusaldan daha duygusalım ben! 😅Hani duygusallık duygusal yanımda odun kalır, öyle yani! 😅 1 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Duygusallığımın üzerine duygusuzluk zırhını yaptım 1 0 Yorumla
Sevgirella Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl duygusaldım, darbe yedikçe duygusuz birine dönüştüm. 1 0 Yorumla
gülsümai159 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Bazen çok duygusalım bazen duygu hiç yok. %50-%50 diyebilirim. 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok duygusal değilim duygusuz da değilim ama. Her şeyin fazlası zarar 1 0 Yorumla
esrarlıgözleriim__ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl yerine gore degisiyor ama duygusalim kalbimden biliyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl En azından korkudan insanları engelleyen bir ezik değilim. Duygusalda değilim. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Duygularımı hakedenlere duyguluyum sadece. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Duygusal değilimm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl %50 %50 ağlarken bi anda gözyaşım da bitebilir duruma olaya yere zamana bağlı duygusalligim 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Duygusal biriyim. Sen peki 2 2 Yorumla Oluştur 1 yıl Sıfır duygu, maksimum mantık Yorumla Yaban00 1 yıl Temiz iş. Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok duygusal olduğum söylenemez 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Duygusalım hem de çokk 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yerine göre duygusalım diyelim. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. duygularını belli etmeyen 1 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Duygusal bir duygusuz tam olarak bu 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaşadıklarıma göre değişiyor. 1 0 Yorumla
aydnz12 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Sen nasıl olsun istersen 🤣 1 2 Yorumla Oluştur 1 yıl Ben hariç her şeye duygusuz 😜 Yorumla aydnz12 1 yıl Olurrrr 👍 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değişiyor 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Duygusalım 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Duygusal 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Duygu kim kirve 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ortası 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Duygusuz. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Duygusuzum diyenler aslında aşırı duygusal, duygusalım diyenler aslında yer yer çok duygusuz, asla şaşmaz.
Tespitler, tespitler😆
Doğru tespitler, tespitler.
Genel de duygusuz arada sırada duygusallık gelse de hemen kovarım hemen ziktir la git la derim
Duygusal kişiye göre.
Eskiden çok duygusaldım, kedi miyavlasa ağlardım. Sonra farkettim ki depresyondaymışım, kurtulunca bu da geçti. Şimdi dozunda diyebilirim.
Merhaba,
Duygusaldan daha duygusalım ben! 😅
Hani duygusallık duygusal yanımda odun kalır, öyle yani! 😅
Duygusallığımın üzerine duygusuzluk zırhını yaptım
duygusaldım, darbe yedikçe duygusuz birine dönüştüm.
Bazen çok duygusalım bazen duygu hiç yok. %50-%50 diyebilirim.
Çok duygusal değilim duygusuz da değilim ama. Her şeyin fazlası zarar
yerine gore degisiyor ama duygusalim kalbimden biliyorum
En azından korkudan insanları engelleyen bir ezik değilim. Duygusalda değilim.
Duygularımı hakedenlere duyguluyum sadece.
Duygusal değilimm
%50 %50 ağlarken bi anda gözyaşım da bitebilir duruma olaya yere zamana bağlı duygusalligim
Duygusal biriyim. Sen peki
Sıfır duygu, maksimum mantık
Temiz iş.
Duygusuz değilim ama çok duygusal da değilim.
Çok duygusal olduğum söylenemez
Duygusalım hem de çokk
Yerine göre duygusalım diyelim.
duygularını belli etmeyen
Duygusal bir duygusuz tam olarak bu
Yaşadıklarıma göre değişiyor.
Sen nasıl olsun istersen 🤣
Ben hariç her şeye duygusuz 😜
Olurrrr 👍
Duygusuz olmak istiyorum
Değişiyor
Değişiyor