Olduğum yeri seviyorum, geçtiğim yolları seviyorum; sakinliğimi, telaşlarımı, pes etmeyen yanıma yeri gelince eşlik eden zarifçe vazgeçişlerimi seviyorum..🍁

#inci🌸
Olduğum yeri seviyorum, geçtiğim yolları seviyorum; sakinliğimi, telaşlarımı, pes etmeyen yanıma yeri gelince eşlik eden zarifçe vazgeçişlerimi seviyorum..🍁

#inci🌸
Duygusal biriyim, taş gibi duygusuz olamaz zaten bir insan. Ben üzülmem, ağlamam diyen insana, ben duygusuzum diyen insana ben inanmıyorum. İnsanın içinde kesinlikle biraz olsun şeffaf vardır buna inanıyorum.
Ben duygusalım ama sadece sevdiklerime karşı. çünkü sevdiğim zaman tam seviyorum.. bu yüzden de ilgili davranıyorum ama aynı ilgiyi karşım da ki kişi göstermediği zamansa canım sıkılıyor bu durumdan. zaten bu yüzden de mesafeli oluyorum herkesle kolay kolay samimi olmam.. olduğum kişiler değerini bilsin :P ama bunun haricinde ise duygusuzum.. hiç bir şey hissetmiyorum hayata karşı ya da insanlar karşı... veya kendime karşı..
Barış instagrama bak bi
Yazdım
duygusalım ama bu duygusallığımı minimuma indirmeye çalışıyorum insanlara karşı tabi yoksa sosyal medyada tatlı bir kedi köpek vs görünce gözlerim dolar :)
teşekkür ederim
Rica ederim.
Biz şiir ruhlu adamlarız; Kaldırım taşları arasında açılmış bir çiçek bile ağlatır bizi...
Vaayyy
Cevap
45Cevap
bazı konularda duygusuz, bazısında duygusal. Tamamen kişiye ve konuya göre değişiyor. Depresif değilim orası kesin :D
Duygusuz gözüken bir duygusalım.
Duygusuz olmam gereken konularda duygusuzum.. Onun dışında duygusalım.. Duygularımın değerini bilen insanlara yansıtırım..
Duygusuz değilim.. Fazla duygusal da değilim.. Duygularımı bastırmakta başarılıyım.. Saçmayı sevmiyorum onları..
Duygusuz görünürüm ama duygusal yönüm baskındır. Sadece dışarıya çok fazla yansıtamıyorum.
Kişiye göre değişiyor ama bu sıralar duygusalım ota kakaya ağlıyorum zırıl zırıl
Kakaya jsjsjs diğeri daha uyumluydu 😀😀
Ayıp
Evinin duvarını böyle bir şiir süsleyen 45. yasinda bir insanın hali tabii ki duygusal olur
Teşekkürler sagolun
Aşırı duygusalım Bu iyi bişey değil aslında Herşeyden çabuk etkilenir hemen gözleri dolan biriyim
Hüzünlü şarkılar dinledim hep bu beni daha duygusal yaptı şimdilerde şarkı tarzımı değiştirmeye çalışıyorum ki değişeyim Yani sizde çok duygusal olmayın bence ruhunuz çabuk yaşlanır yoksa 🙃
Duygusuz olmam gerektiği zaman duygularımı yok sayarım duygularıma kıymet verenlere gösteririm aslımı.
Duygusallaştığım oluyor ama ışık hızıyla atlatabiliyorum ama insanların duygularına haddinden fazla önem veriyorum.
Duygusalım. Her zaman sevdiğim bir özellik olmasa da bazen sımsıkı sarılıp iyi ki dediğim bir huyum.
Duygusal biriyim ancak her zaman değil. Eskisi kadar duygusal olmayı sevmiyorum ki böyle dönemde av yaparlar insanı.
Fazla duygusal olduğumu düşünüyorum bazen bir erkek olarak..
Kimsenin bilmesini istemediğim kadar..
Fazla duygusal ama azalıyor gibi hissediyorum bu ara sanki içten içe kişiye göre değişiyor bu yönüm
Duygusal biriyim ama artık duygularımı kaybettim sanırım duygusuz biri oldum sağolsun bu hale getirenler
Manevi değerlerime karşı duygusallığım ön plandadır fakat başka şeyler için mantıkla adım atmaya çalışırım.
Duygusuz değilim, duygusal denecek kadar duygusal da değilim..
duygularımı ameliyatla aldırdım
o kadar duygusuzum
Duygusalım Allah kahretsin keşke duygusuz kalpsiz taş kalpli biri olsaydım
Duygusalım ama öyle vıcık vıcık bir duygusallık değil.
Duygusuz değilim ya duygularım var ama kör ve sağır 😂
Öğle çok duygusal değilim yerinde olurum. duygusuz hiç değilim orta derece
Kendi içimde çok fazla duygusalım dışarıda ise duygusuz derler
Duygusalımdır ama bazen aldırmışçasına duygusuz olabilirim. Keşke aldırabilsek dimi. 😃
Duygusalim ama eskisi kadar değil duygusallık insana zarar verir
Duygusal biriyim ama artık duygusuz olmaya karar verdim
Ben biraz odunum
Duygusalım
Neden kaldırdın yorumlarımı :((
Ben mi 😀nereye ne yazdin en son
He tamam hatırladım 😀lütfen soruyla alakali yazar mısın.. yoksa kaldirmam
Tamam ama sorularım oluyor nasıl ulaşacaz sana 😁😁 Burada soruyordum
Soru almıyorum ben soruyorum size
Niye?
Her isteyen soru sorsa ohoo kapatırım dükkanı jsjs
Aşırı duygusalım , dokansalar ağlarım 😂
He aynen😀
Kimse inanmıyor haklılarda 😂
Seninde vardir yumuşak karnın
İşin içinde bebeler ve hayvanlar varda bıngıldağım bile çıkıyor 🥹
😀
Lanet olsun ki balığım
Sabah sabah ya selamun kavlen 😀
Beni bir sen anladın o da yanlış anladın
Çok duygusaldım bir zamanlar ama artık değilim.. Duygusal olduğum yerlerdede bastırıyorum artık duygularımı
Değişiyor genelde duygusuz diyelim getirenler sagolsun 🙂
Sert duvarların arkasında bir bebeksilik var, gardımı indirdiysem görebilirler sadece 💫
Duygusal en nefret ettiğim şey gamsız umursamaz olmayı isterdim.
Moduma göre değişir, duygusal'ım'dır.
Duygusal ama duygusuz
Çok duygusalım ne yazık ki.
Şuraya duygusuzum yazmayı çok isterdim.
Sevmediğim halim maalesef duygusalim
Durum
An
Ama grnel olarak duyguları alınmış
Duygusuz pisliğin tekiyim: )
Hayvanın tekiyim bazen
Artık duygusuz olacam. Mantığımla hareket edecem
Yapı olarak duygusalım maalesef
Duruma göre değişir
Duygusal ve yorucu bu duygusallık
Ne olduğum belli değil
Gereksiz fazla duygusal
Çok duygusalım
maalesef duygusal
Çok duygusalim ya balık burcuyum iste ne beklersin
Genel olarak çok duygusal değilim.
Ortasiyim ama bir tık duygusal olabilirim.
Fazlasıyla duygusalim beb
Yerine göre duygusal hak edene göre duygusuz
Duygusuzum ben ya kdkdkd
Sebep?
Sizin gibi erkek olursa duygusuz kadın da olur.
Sen kimsin ki benimle baş ediceksin lolipop jdjdjdjd
Kanka sizin bizimle baş etmeye mevcut seviyeniz yetmez ya boşuna uğraşma senn.
Yerine göre insanına göre değişiyor..
Duygusal romantik sevecen diyelim
Duygusal biriyim. Ruhsuz olmaktan iyidir.
Duygusuz olmak imkansız 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?