Bugün bankta otururken iş çıkışı kadın sevgilisi ile gelmiş benimle sohbet etmeye çalışıyordu , cevap vermeyip ters bakınca kalktı gitti
Hayır yani niye sevgilinle geliyorsun?
Hayır yani niye sevgilinle geliyorsun?
erkekler yapıyor genelde bunu işte hatta geçenlerde arkadaşımla kuaföre yanında gittim başıma geleni anlatayım o saçlarını boyatacaktı ben de yanında öylesine işim olmamasına rağmen gittim kuaförün önüne sigara içmeye çıktım yanıma yan dükkandan çocuk gelip dikilip sigara içmeye başladı çocuğa bakmıyorum bile bana dediği “evli değilsiniz sanırım parmağınızda yüzük göremedim?”
arkadaş ben böyle laubali insanların bu cesaretleri nerden bulduklarına hayret ediyorum ben erkek olsam asla cesaret edemem böyle şeylere mesela
Ediyorum
Güzelimmm♥️😘
Tanımadığım insanlar ile sohbet etmiyorum genelde. çok çok nadir belki denk gelirse genelde tek kelimelik cevaplar verip oradan uzaklaşırım ya da geçiştiririm. pek sevmiyorum tanımadığım kişiler ile konuşmayı
Bundan birkaç sene önce Gezi Parkında otururken yine bir adam bu şekilde gelip karımı halledermesin diye sormuştu😃😃 yemin ediyorum artık adres sormak için yolumu kesenlere bile cevap vermiyorum
Aynısı
Bende hiç cevap vermiyorum kimseye
Cevap
21Cevap
Genelde tek kelimelik geçiştirme cevaplarla ortamdan uzaklaşıyorum bazen sadece gülümseyerek bakıp duymuyor gibi yapıyorum😂
Valla bakar mısınız dediklerinde ben bakmayıp hızlı hızlı geçiyorum 😄
Fark etmez ederim genellikle dalga geçerim ama ciddiye almam
O foto ne öyle , şehire inmiş ayı gibi
Niye öyle diyorsunuz hanımefendi alındım gücendim
Şaka valla şaka
Şaka lan şakaa gül diye
O anlık ruh halime bağlı bazen ederim bazen buzdolabi gibi dururum jjsjjs
Grup seks daveti bu nerede görsem tanırım defalarca benim de başıma geldi çünkü. Tanımadığım insanlarla sohbet etmem
İlk geldi su içer misin dedi yok dedim ondan sonra konuşmaya başladı sevgilisi de bi rahatsız edici şekilde bakıyordu sinir oldum , dedim kalkar mısınız lütfen , kahve içelim mi dedi bu sefer de cevap vermedim hiç ters ters baktım hep öyle defolup gittiler
İyi yapmışsın bebek muhatap olunmaz öyle insanlarla
Niye sevgilin dimi yani allah allah 😂
Çok nesebi geniş insanlarla doldu dünya ya kimse normal ilişki yaşamak istemiyor hep bi sapkınlık peşindeler
İyi yapmışsın, kim bilir hangi niyetle geldiler. İnsanlar hem avanak hem de cüretkar oluyorlar.
Manyak dolu bizim burası zaten
Akıllı kızsın kimsem bi bok yapamaz 😎👌🏻
❤️
Hayır pek değil sevmiyorum, insan tanımadığı bir insanla ne konuşabilir ki zaten artık günümüzde tanıdıklarımızla dahi konuşamıyoruz
Tanımadığım insanlarla sohbet etme derdim yok..
Kendi hallerinde konuşurlarsa da beni ilgilendirmez..
Etmiyorum genelde kaçıyorum ya da bir şekilde geçiştiriyorum. Yanında tanıdığım başka birisi olursa ancak öyle.
Ben herkese sohbwt ederim. Muhabbeti güzel olsun yeter
Tanıdıklarımla da pek muhabbet etmiyorum ajsjdkdkfkfkfkfjf
uzak dur bence. dünya kötü bir yer. insnalara güvenme
Tek olsa hadi tamam da sevgilisiyle geliyorsa net art niyet arar terslerim
Kız, görüşlerde anladim niyetlerini jddjjd oysa benim çakal olmam lazim buradan bir seyler öğrenmem lazim jejs
@inciitanesiii ahsjs aşkom insanlar biraz fesatt
Güvenmem aşırı konuşmaya girmem ne olacağı belli olmaz
Çoğunlukla hayır, birinin ilgimi çekmesi çok zor sanırım.
Çünkü aralarına 3. kisiyi arıyor sapıklar
Tercihim değil ama ediyorum
Ay yok sevmem.
Ederim neden olmasın tanışırız
Evet tanımadığın kişiler dert ortağı olur !
Yeapppp iyi guzel oluyor cok severim
Hayır etmem
Araya alırlar, dilkat.. Ç
Ruh Halime bağlı ama genelde iplemem
Sohbet ettiğim oldu ama çok önceden.
Sohbet edene eşlik ederm
İşim gereği hep tanımadıklarımlayım zaten
evet
sohbetten kimseye zarar gelmez.
Ne diye sohbet etmeye çalıştı ki
Artık hayir eskiden evetti
Yerine göre
Ederim kız olursa
Etmiyorum
Ettiğim oldu
nadir olsa da evet
hayır etmem
Evet
Hayır
Bazen, güzel oluyor.
marketteyim, mecbur.
Ediyorum
Arada olabiliyor
Etmiyorum
Yokk
3. yu ariyorlardir
Siz arıyor musunuz
@muhen_diss hayir
Evlisin o zaman 😅 cinsel hayatınız nasıl fantezileriniz var mı
@muhen_diss evliyim evet herkes evliliğine renk katmak zorunda bence canlı tutabilmek için
Ekler misin birşeyler sormak istiyorum
@muhen_diss üzgünüm ekleyemem
Peki neler yapıyorsunuz fantezileriniz neler
@muhen_diss 🙄 size de iyi geceler
Yazarsan sevinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?