Aile & Toplum Tanımadığınız kişilerle buluşur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok merak ediyorum. Heyecanlı oluyor mu Güncellemeler+1 yıl Ama sanaldan falan azcik konuştuğunuz biri olcak. Guvendiginiz Tanımadığınız kişilerle buluşur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç böyle bir şey başıma gelmedi 0 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Konuşur, tanır ve buluşurum, benim için süreç tam olarak böyle olur. 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Keşke herkes korkuyor şu zamanda artık haklı olarak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burdan biriyle tanıştım. Dediğin şekilde buluştuk ve 4 yıl boyunca sevgiliydik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hemde bu siteden oldu heyecanı bana değil o kıza sorman gerekirdi unutulmaz inanılmazdı 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yüzeyseldi bedenindeki sınırlara saygı duymak gerekir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buluştum tinder dan hiç beklediğim gibi değildi resimdeki ile alakası yoktu yası 21 yazıyodu en az 40 vardı pişmanım 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. tabiki yüz yüze gelince daha farklı oluyor 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Bulustum ve hatta bingolde 0 0 Yorumla
BirGaripYolcu07 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tanımadığım biriyle hiç buluşmadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Buradan biriyle bulusmustum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçti naptınız Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hiç böyle bir şey başıma gelmedi
Konuşur, tanır ve buluşurum, benim için süreç tam olarak böyle olur.
Keşke herkes korkuyor şu zamanda artık haklı olarak
Burdan biriyle tanıştım. Dediğin şekilde buluştuk ve 4 yıl boyunca sevgiliydik
hemde bu siteden oldu heyecanı bana değil o kıza sorman gerekirdi unutulmaz inanılmazdı
yüzeyseldi bedenindeki sınırlara saygı duymak gerekir
Buluştum tinder dan hiç beklediğim gibi değildi resimdeki ile alakası yoktu yası 21 yazıyodu en az 40 vardı pişmanım
tabiki yüz yüze gelince daha farklı oluyor
Bulustum ve hatta bingolde
Tanımadığım biriyle hiç buluşmadım
Buradan biriyle bulusmustum
Nasıl geçti naptınız
Valla severimmm
Hayır
Pek güvenmem
Hayır