Ya çok nadir bulunuyor ama duygusunu düşüncelerini vs açıkca anlatan çoçuk gibi kızlar oluyor. Sanki küçük kız çocuğuymuş gibi tepkileri oluyor. Böyle küçük en önemsiz konuda bile açıkca yaşadıklarını vs duygularını qktarıyor. İnanılmaz bir bağım artıyor onlara karşı.
Dış görünüş her şey olmasa da bir yerde beni etkiliyor açıkçası. Yine de hayat enerjisi yüksek gülmeyi eğlenmeyi bilen biriyle olur duygularıyla beni sömüren değil de bana hep kendimi hissettiren yanında istediğim gibi özgür olabildigim biri.
Ya erkeyin çirkini makbuldür. Babaannem derdi hep güzel yakışıklı senin değildir diye 😀yaninda ben parlasam yeter. Dış görünümün önemi yok benim için. Eli ayağı düzgün olsun yeter. Ama karakter çok önemli. Seni düşünmeli, merhametli olmalı, sadık olmalı, cimri olmamalı ne aşkda ne parada, dürüst olmalı, yaşama aşkı olmalı ya.
Yakışıklı, uzun boylu, geniş omuzlu kaslı, ağır başlı , bebeği gibi seven, hediyeler alan, tüm işi bana bırakmayan, yemek yapmayı bilen, dolgun dudaklı, saçları hafif uzun, kirli sakallı, rahat, komik, zengin
Vücut çok da mühim değil, benim için öncelik saygılı, akıllı, zeki ve sadakatli bir kadın olmalı çünkü evlilikte konuşmak karşılıklı sohbet önemli taki ölene kadar