18 yaşındagım ama bir tane bile arkadaşım olmadı bu zaman kadar. 2 yıl önce birkaç kişiyle konuşuyordum ama beni kullandıklarını öğrendim. Ondan sonrahiç arkadaş edinmedim. Okulun sonuna doğru bir arkadaş grubunda bulundum ama yine kendimi ait hissedemedim. Çok insanlı ortamlarda bulunamıyorum. Etrafımdaki insanlarla aram çok bozuk, birinden daha konuşmadan nefret ediyorum ve bu nefretim hiçbir şekilde geçmiyor. Ama bunu bir yandan avantaj olarak görmeye başladım. İnsanlarla konuşmak yerine kendimi geliştirmeye başladım. Başarılı oldum, iyi bir üni kazandım, kendimi her konuda geliştirmeye çalıştım. Fakat hiçbir şekilde insan ilişkilerimi geliştirmedim. Eskiden çok üzülürdüm arkadaşım yok diye ama şu an umursamıyorum hatta istemiyorum. Bu normal bir şey mi?
Normal
Normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Boş ver zaten iletişmeye değer çok az insan var çoğunlukla iletişmemek daha iyi
Beni anlatın resmen paralel evrende kız halim olabilir misin? 😅
zamanla öyle oluyor bende eskiden sevgilime dahi hic bel alti konusu acmazdim ama değmiyormus simdi her kiza sapkinlik yapiyorum
Kullanıldığını hangi "arkadaşından" oğrendin?
Arkadaşım yok diye üzüldüğüm dönemde bu kızlar sınavda kopya vermem için benimle arkadaş oldular. Biliyordum bu yüzden olduklarını ama yalnız kalmamak için onlarla geziyordum. Sürekli öğretmenlerim ve arkadaşlarım bunlar seni kullanıyor uzak dur iyi insan değil bunlar diyorlardı ama ben ayrılamıyordjm. Aradan bir yıl geçti, bunlara kopya verdiğim belli oldu disiplin cezasıdır odur budur derken ben bunlara artık görüşmeyelim istemiyorum falan dedim öylelikle bitti
Bence gayet de arkadaşların varmış.
Sınıftakilere sorsan arkadaş olduğumuzu yakın olduğumuzu söylerler ama ben onları öyle görmüyorum ayda haftada bir günaydınlaşmak arkadaşlık olmaz bence
Nedir arkadaşlık?
Ne biliyim beraber gezmek takılmak yeri geldi mi birbirleriyle sırlarını paylaşmak ya da başkaralına karşı onu korumak falandır pek bilmiyprım sence ne
Evlen yuvanı kur🗿
Genelde dişini gösterirsen kimse bunu size yapamaz
Neyse o zamanlar üzülüyodum yok diye ama şimdi umurumda değil. Hayat böyle daha güzel
Bencede haklısın en iyisini yaparsın
Ama böyle saygılı olup konuşsak da galiba sorun oluyosa size
Aynen çok sorun oluyor insanlarla konuşmayı hiç sevmem rahatsız olurum özellikle sanalda
Peki bu önyargıyı kırıcak hiç mi etikleyen bi durum olmadı
Yo olmadı
Her insan bir degil ama belkide şans hakediyodur
O dönem bu dönem değil kardeşim
Yanlış zamana denk gelmek istemiyorum bu kadar olgun olup herşeyin bilincinde olmak her kadının harcı degil açık konuşim insanı çekende bu
Valla benden bin kat iyi kadınlar var. İlişki düşünmüyorum ayrıca hayat yalnızken tadı çıkıyo. O yüzden sen başka birini bul
Bulma gibi bi derdim yok ayrıca ilişki niyetimde yok bi laflayabilicek olmalı ama bence
Hayır imkanı bile yok.
Niye bu kadar katısın emir vermeyi seven ve disiplinli katı tarafında var dikkat ettiğimde
Katı, kendince disiplini olan, çekilebilecek bir karakterim yok. Ayrıca senin katlamak dediğin şeye ben zina diyorum sence böyle bir şey olabilir mi
Katlamak derken ben katı dedim katlamak nerden çıktı
Laflamak
Her erkek bir degil çok şükür saygımızı terbiyemizi annemizdem babamızdan aldık
İyi yapmışsın ama ben laflamayı bile zina sayan biriyim yani olmaz. Konuşamayız hiç şekilde tamam?
Peki madem öyle diyosanız öyle olsun
Normal bence