Kişilik & Karakter Kafanızı sağ tarafa çevirdiğinizde gördüğünüz ilk şey nedir? r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 59 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ,,, Kafanızı sağ tarafa çevirdiğinizde gördüğünüz ilk şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Pencere, Pencere önünde elma ağacı sokak lambası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. PC kasası var bende 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Al sana manzara🤣 1 6 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Ohhh misss manzara dedim mi akan sular durur ❤️🥰 Yorumla Kırmızı8 1 yıl 🤣🤣🤣deli ya Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Noldu bee 😂 Yorumla Kırmızı8 1 yıl Guzel oldu moral oldu ☺️☺️ Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl tamam pikiii 😊 Yorumla Kırmızı8 1 yıl 😇☺️😇☺️ Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ablamın kayınvalidesi sjsjsjs 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Ciddimisin 😂😂 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Babam, yastığı yasladı bana yatıyor dibimde 🥰😻💜 beyfendi koltukta uyumaktan zevk alıyor 🤣🤣 0 4 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Kiymetini bil😔 Yorumla IşıLLL34 1 yıl @Yorgunprenses_12 biliyorum tabi ki 🥺 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl İmrendim biraz Rabbim bozmasin Yorumla IşıLLL34 1 yıl @Yorgunprenses_12 amin 🙏 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Karanlık :D ışıklar kapalı ama ışıklar açık olsaydı yerde tartı orta kısımda duvar kapı falan üst kısmı da aynı :D 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bahçenin çimleri. 1 6 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Yaaa süper 👍 keşke benim manzaramda yeşillikler olsaydı ben baksaydim Esrihbaenl 1 yıl Umarım olur 🙏 r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏❤️ dışarı çıkınca bakarsam olur Esrihbaenl 1 yıl 🤣🤣görmek var bakmak var 💐💐 r_engarenkyollar 1 yıl Bu gözler neler gördü çiçeğim 🌺 onuda görür merak etme Esrihbaenl 1 yıl 💐💐
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yorgunluktan kafam dönmüyor şu an yeni geldim 0 0 Yorumla
GereksizBilgi80 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Koca bir dondurma dolabı ve çeşit cipsler 😄 iş yeri kaynaklı yanlış anlaşılmasın 🙂 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Ayna ve meymenetsiz sıfatım 1 2 Yorumla LEYYA_GS 1 yıl Iyy engel 😄 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl İncittin :D Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. kahve bardağım 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Afiyet olsun 🤗 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kupa. 1 10 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Afiyet olsun ne içiyordun peki Yorumla s LastGuest 1 yıl Kupa dedim bardak demedim 😅 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Ne kupası 😂😂 Yorumla s LastGuest 1 yıl Kupa işte 🥳 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Böyle bir kupa mi 🏆🏆🏆 Yorumla s LastGuest 1 yıl Evet:) Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 😂 bende kupa diyince kahve fincanı olarak düşündüm 😂🙈🙈🙊 Allah'ım yaa utanmaya nereye gitsem ki 😂 Yorumla s LastGuest 1 yıl Şu tarafa 🤣👉 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl tamam pikiii 😌😌😌😌 Yorumla s LastGuest 1 yıl 🙃 Yorumla
ıstedıgınyerdeyımm Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl perde gördum umarım arkasında sen yoksun D: 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çalışma masam laptop bir de güzel bir kitap var 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. duvar kağıdı ve duvar 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel soru, pencere:) 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevapları yazan meleğim❤️ 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Saksılarda çiçeklerim. 0 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstanbul boğazı 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Sehpa ve üzerindeki eşyalar 0 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kapı ahaha 0 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Seni bir soruda etiket yapmıştım canım bildirim geldimi sana Yorumla MelisaWest 1 yıl Şimdi gördüm ablacığımmm Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl tamam çiçeğim 🌺 Yorumla
gokallpz Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hiçbir şey 0 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Tmmm Yorumla gokallpz 1 yıl Beni seviyor musun Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Tabiki seviyorum neden sevmiyim öyle olmasan ben seni burada tutar miyim sence sadece enerjimiz bazen tutmuyor ya da birbirimizi anlayamıyoruz oysaki çok iyi biri oldugunun ama bunu maskelediğinin farkındayım Yorumla gokallpz 1 yıl Ben de seni seviyorum Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️ Yorumla
Guapoo6 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı. Duvar 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. TV konsol 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Cam görüyorum.. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. koltuk 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ayna 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kocaman Çiçek ☺💫 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Terliklerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Pencere, Pencere önünde elma ağacı sokak lambası
PC kasası var bende
Al sana manzara🤣
Ohhh misss manzara dedim mi akan sular durur ❤️🥰
🤣🤣🤣deli ya
Noldu bee 😂
Guzel oldu moral oldu ☺️☺️
tamam pikiii 😊
😇☺️😇☺️
Ablamın kayınvalidesi sjsjsjs
Ciddimisin 😂😂
bu 😂
Babam, yastığı yasladı bana yatıyor dibimde 🥰😻💜 beyfendi koltukta uyumaktan zevk alıyor 🤣🤣
Kiymetini bil😔
@Yorgunprenses_12 biliyorum tabi ki 🥺
İmrendim biraz Rabbim bozmasin
@Yorgunprenses_12 amin 🙏
Karanlık :D ışıklar kapalı ama ışıklar açık olsaydı yerde tartı orta kısımda duvar kapı falan üst kısmı da aynı :D
Bahçenin çimleri.
Yaaa süper 👍 keşke benim manzaramda yeşillikler olsaydı ben baksaydim
Umarım olur 🙏
Teşekkür ederim 🙏❤️ dışarı çıkınca bakarsam olur
🤣🤣görmek var bakmak var 💐💐
Bu gözler neler gördü çiçeğim 🌺 onuda görür merak etme
💐💐
Yorgunluktan kafam dönmüyor şu an yeni geldim
Şapkam
Koca bir dondurma dolabı ve çeşit cipsler 😄 iş yeri kaynaklı yanlış anlaşılmasın 🙂
Ayna ve meymenetsiz sıfatım
Iyy engel 😄
İncittin :D
kahve bardağım
Afiyet olsun 🤗
Kupa.
Afiyet olsun ne içiyordun peki
Kupa dedim bardak demedim 😅
Ne kupası 😂😂
Kupa işte 🥳
Böyle bir kupa mi 🏆🏆🏆
Evet:)
Haha 😂 bende kupa diyince kahve fincanı olarak düşündüm 😂🙈🙈🙊
Allah'ım yaa utanmaya nereye gitsem ki 😂
Şu tarafa 🤣👉
tamam pikiii 😌😌😌😌
🙃
perde gördum umarım arkasında sen yoksun D:
Televizyon var :)
Çalışma masam laptop bir de güzel bir kitap var
Rulo peçetem varmış 🙂↔️
Koltuk tül altında perde
Eşimle düğünden dış çekim resmimiz.
duvar kağıdı ve duvar
Duvar görüyorum
Güzel soru, pencere:)
Mutfak tezgahı.
Sevapları yazan meleğim❤️
Balkondayım duvar var 😂
Saksılarda çiçeklerim.
İstanbul boğazı
Sehpa ve üzerindeki eşyalar
Duvar var abla sıkıcı cevap 👀
Kapı ahaha
Seni bir soruda etiket yapmıştım canım bildirim geldimi sana
Şimdi gördüm ablacığımmm
tamam çiçeğim 🌺
Hiçbir şey
Tmmm
Beni seviyor musun
Tabiki seviyorum neden sevmiyim öyle olmasan ben seni burada tutar miyim sence sadece enerjimiz bazen tutmuyor ya da birbirimizi anlayamıyoruz oysaki çok iyi biri oldugunun ama bunu maskelediğinin farkındayım
Ben de seni seviyorum
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
Duvar
Pencere
Vazodaki çiçekler
Pencere
Yatak
TV konsol
kapı
Yansımam
Cam görüyorum..
ayicigim