Kişilik & Karakter Şu an solunuza baktığınız da ne görüyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 🌸 Şu an solunuza baktığınız da ne görüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. şu an solumda duvar görüyorum sadece başka bir şey yok sağımda ise bilgisayar var tam önümde PC ekranı var arkamda ise ayna var 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Lambader var...😄 1 0 Yorumla
yedi_ekim Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Abajur! O da konuşmuyor, küstü mü naptı kaç gündür, hiç ses yok… 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayna yani ben sjajwjwj 2 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Çiçeklerim var canım Çiçeklerim 🌼💐🌼💐🌼🌳🌵🌲 1 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Oda kapısı😄 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Yorganım ve duvar 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Dağınıklık görüyorum.. 1 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Sandalyenin üstünde uyuyan kedi 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl 1 kadın 2 kız 1 erkek çocuğu gördüm 👀 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Su bardağımı ve peçetemi 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Manita 😂😂şuan solumda uzanmakta 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Xerox yazıcı 🤣 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Park görüyorum 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir tane minnacık yavru kedi var 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. kitaplık 1 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. yorgan 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Pencere 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Televizyon 📺 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Duvar 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Duvar 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kedimi :D 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. ayna 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Duvar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
şu an solumda duvar görüyorum sadece başka bir şey yok sağımda ise bilgisayar var tam önümde PC ekranı var arkamda ise ayna var
Lambader var...😄
Abajur! O da konuşmuyor, küstü mü naptı kaç gündür, hiç ses yok…
Çay bardağım ve küllüğüm..
Ayna yani ben sjajwjwj
Çiçeklerim var canım Çiçeklerim 🌼💐🌼💐🌼🌳🌵🌲
Perde ve masa...
Oda kapısı😄
Yorganım ve duvar
Dağınıklık görüyorum..
Balığımı ❤️
Abur cubur kutusu var.
Yastığımı :D
Sandalyenin üstünde uyuyan kedi
1 kadın 2 kız 1 erkek çocuğu gördüm 👀