Diğer Arkanıza bakınca ne görüyorsunuz? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu saatlerde böyle bir soru sorayım 😂 #prenssorulari Güncellemeler+1 yıl #prenssorulari Güncellemeler+1 yıl Devam 😂 Arkanıza bakınca ne görüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
omerfarukkuckk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Konakladığım yurdun patronunun masasını görüyorum. 😁 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye 😂 Yorumla omerfarukkuckk35 +1 yıl Çünkü patronun masasının önündeki masada oturuyorum. 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ondan yani 😂😂😂 Yorumla omerfarukkuckk35 +1 yıl Sence başka neden olabilir ki? 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neden yurt diye sordum 😂 Yorumla omerfarukkuckk35 +1 yıl Çünkü yurtta kalıyorum. 😁 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ondan 😂😂😂 Yorumla omerfarukkuckk35 +1 yıl Evet, ondan. 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ya ahaha 😂 Yorumla
Nicktir_et Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Perde var kapı var balkon var 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla
BMVmusti Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Keşke bazı şeylere hayır diyebilseydim. 1 10 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Derken fhxc Yorumla BMVmusti +1 yıl Hayatıma aldığım inşalar için Yorumla BMVmusti +1 yıl Hayatıma aldığım yanlış insanlardan dolayı Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :)) Yorumla BMVmusti +1 yıl Evet diyorum. Demesemiydim 😊 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Detaya baktin mi fmcvj Yorumla BMVmusti +1 yıl Deta? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Detay fjcb Yorumla BMVmusti +1 yıl Bakmadım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ondan 😂 Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Duvar 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çarpma kız oraya djdc Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı. Duvar 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çarpma sonra oraya fjdc Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Jgjjg sağlama alıyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dhsgdfs Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Duvar 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çarpma da kız fhdg Yorumla Egekarayılan +1 yıl Düzmü seninkine 😁 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 Yorumla
nicckyok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Oyuncak bebek 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye dhsd Yorumla nicckyok +1 yıl Bilmem öyle küçüklükten kalan bir bebek işte Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ona mı bakarsın hep 😂 Yorumla nicckyok +1 yıl He bakışıyoruz işte. Yıllardır öyle anlaşıp geçiniyoruz Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla
_boogeyman__ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Pencere 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Manzaralı mi shdf Yorumla _boogeyman__ +1 yıl Yok ya. Enikler koşuşturuyor 😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ses çok mu dhdc Yorumla _boogeyman__ +1 yıl Sabaha karşı çok oluyor 😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah ya 😂 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yatak başlığı 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yatakta misin djsbz Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Tavandan yazıyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Düşersin kız oradan 😂 Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Üç harfli🥺 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sanmam 😂 Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Cam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O evet 3 harfli 😂 Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Evet maviş😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😋 Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Düz duvar 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla Egekarayılan +1 yıl 😁😁 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kalçamı 1 2 Yorumla Egekarayılan +1 yıl Her nereye baksam o orada oldu 😁😍 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O nasıl bir bakış 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Klozet kapağı 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nerden yaziyosun gizli kız sen 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tuvalet sjsjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çıksana :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle oturuyorum ya saf saf sjsjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yazdigin yere bak 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ebenin 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O nasıl bir cevap gizli pembeli dhdgd başka şeyler görmüşsündür 😂 Yorumla
isimlazımdeğiloluştr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl seni xd 2 13 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tutarım seni bak 😂😂😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl tutsana😂😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Arkandan mi 😂😂😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl yanımdan😂😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur karanlık ama 😂😂😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl olsun😂😂😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl evet😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seslendim 😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl ben de seslendim😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl olanı diyorum😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Durum bu 😂 Yorumla
Leydix Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Maziyi 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Biraz şey olmadı mı bu kız 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konakladığım yurdun patronunun masasını görüyorum. 😁
Niye 😂
Çünkü patronun masasının önündeki masada oturuyorum. 😂
Ondan yani 😂😂😂
Sence başka neden olabilir ki? 😂
Neden yurt diye sordum 😂
Çünkü yurtta kalıyorum. 😁
Ondan 😂😂😂
Evet, ondan. 😂