Kişilik & Karakter Şu an solunuza baktığınız da ne görüyorsunuz? MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Uzaktan yakından alakam olmayan bir televizyon hsgdsh #Morp ❣ Şu an solunuza baktığınız da ne görüyorsunuz? Cevapla Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. şu an solumda kola var ve duvar var. sağım da ise telefon ve bilgisayar kasası var tam önümde ise bu soru var. arkamda ise dolap var 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şu an böyle solum :d 0 2 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Ama çok güzel ya 🙄 Yorumla hARDER_ +1 yıl 😃 balkon keyfi aynen Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Solumda ufak bi dolap, üzerinde modem ve bir kaç giysim vat. Aslık ve biraz yukarıda pencere var bodrum katta olduğumdan. 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kitaplığım, parfüm, french press ve küçük bir kutu. 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Giysi dolabım var. 🙄 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Duvar 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Peluş 🧸 ayıcıklarım ve kitaplarım 😄 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Kitabım, su mataram, sigara ve çakmağım 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kapinin arkasina asili bornozum var nedecennn 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ay çok korkunç şeyler görüyorum😱 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Duvar 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tavan 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kapı görüyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Televizyon 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Duvar 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Duvar 😃 0 0 Yorumla
Antalya0766 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. Televziyon 🤣 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Yatak görüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
şu an solumda kola var ve duvar var. sağım da ise telefon ve bilgisayar kasası var tam önümde ise bu soru var. arkamda ise dolap var
Şu an böyle solum :d
Ama çok güzel ya 🙄
😃 balkon keyfi aynen
Solumda ufak bi dolap, üzerinde modem ve bir kaç giysim vat. Aslık ve biraz yukarıda pencere var bodrum katta olduğumdan.
Kitaplığım, parfüm, french press ve küçük bir kutu.
Giysi dolabım var. 🙄
Duvar :D
Duvar, dolap, çaydanlık
Duvar
Sigara paketim
Peluş 🧸 ayıcıklarım ve kitaplarım 😄
Kitabım, su mataram, sigara ve çakmağım
Kapinin arkasina asili bornozum var nedecennn
Sol amelleri mı yazan meleği
Ay çok korkunç şeyler görüyorum😱
Camdan dışarıyı..
dışarda cafedeyim güzel kızlar var