Bakınca sorun oluyor?
Yani şu sitede olsun instagramda olsun her yerde olsun kızlar bakınca sorun oluyor da uzun vadede erkekler sorun edince mi sorun değil? En azından kızlar başında niyetini diyor. Sonradan iki yüzlülük yapmıyor.

Bakınca sorun oluyor?
Yani şu sitede olsun instagramda olsun her yerde olsun kızlar bakınca sorun oluyor da uzun vadede erkekler sorun edince mi sorun değil? En azından kızlar başında niyetini diyor. Sonradan iki yüzlülük yapmıyor.
Kadınlar kendilerinden kısa veya maaş olarak erkekten fazla kazanınca erkeği küçük görmeye başlıyor nedense. Bir yakınımdan biliyorum o yüzden o toplara hiç girmezdim. Gerek yok abi ya dünyada tek kız o mu sanki anasını satayım 😂
Ben de bunun örneğini bir kişiden değil , birçok defa gördüğüm için sordum. Başlarda kendinden uzun kızlara yürüyen ve sevgili olan erkeklerde uzun vadede boy konusunda bir aşağılık kompleksi oluşuyor. Ayrıca çevremde var bir tane kocasından çok kazanan bir kadın ve senin dediğin gibi de değil.
O yüzden diyorum en azından boy konusunda “Uzun boylu erkek istiyorum.” diyen kızlar en azından dürüst , ne istediğini de biliyor. Yanardöner değil en azından.
bir şey demedim ya niye kızıyon 😂 bende diyorum ki benden uzun bir kızla ben birlikte olmam ya da benden çok para kazanan biriyle 😂
O da senin tercihin. Kızmadım, senin gibi gördüğüm şeyi yazdım.
Kısa boylu birine aşık olursan ne olur acaba? 😂
Geçmişte bir tane flört ettiğim olmuştu. Ben başlarda o uzun vadede kafaya taktı çok merak ediyorsan. Bilmediğim veya gözlem yapmadığım konular hakkında atıp tutmam ben rahat ol. 😂
Boy kaç senin? Yanında cüce gibi kalıyorsa adama üzüldüm 😂
1.80 boyum. Bak, sen de ne dedin?😂😂Bir de kızlar bakıyor oluyor boya sırf. Ahahahah İşte açık ispatı ne istediğinizi kendinizin de bilmiyor olmanızın.
Ya şöyle kızların boya bakmasına bir şey demiyorum ki ben 😂 kimi boya bakar kimi paraya kimi tipe... Konuşmanın başında bir şey demedim farkındaysan tabiki tercihlerin ve kriterlerin olabilir abi bu çok doğal bir şey yani. Kızlar uzun boylu erkek hastası diyen erkekler genelde özgüvensiz ve pısırık tipler oluyor.
Dediğine her iki boydan da birilerini denemiş biri olarak katılıyorum. Kesinlikle özgüvensiz tipler Hatta ben onlara Küçük Emrah benzetmesi yapıyorum ve bıktım da hiç alakasız sorularımda bunun lafını eden üyelerden. Soruyu da biraz ondan sordum. Bıkmışlığıma ver.
Resmen herkesin baktığı bir şey her iki cinste de varken biz hiçbir şeye bakmayalım , hiçbir kriterimiz olmasın kafasındalar. Kafalarına acıyorum.
Yok ya bir şey demedim ben farkındaysan. Bende kendimden uzun kız istemem mesela 😂 kızın yanında hobbit gibi kalsam kendimi ezik hissederim 😂 kızda çok erkek de çok piyasada o kız seni istemedi diye dünya sonu değil, bu erkek seni beğenmedi diye kıyamet kopmuyor. Herkesin bir muadili var. Muadili olmayan ve tesadüfi olmayan tek şey karakter. Adam gibi adam olan birine denk gelelim o zaman düşünürüm bu boymuş kiloymuş gibi sayıları 😂
Amin.
Cevap
8Cevap
Ben sorun edenlere denk gelmedim ya
Ben çok denk geldim çevremde ve benim de oldu geçmişte flört ettiğim sonradan boyuma kafayı takan. Sanki başından kısa oluyoruz 😂😂
Yani baktım ki iyi zaman geçirmeye bakmak işe yaramıyor o yüzden 2017 öncesi kafama dönmeye karar verdim. O yıla kadar boya bakıyordum. 1.50 boyu olup sitede “1.80 altı boyu olan erkekler erkek mi?” diyen kızlar doğru diyormuş. Aferin onlara. En azından ne istediği başından belli , yanardöner değiller.
Ben sevgilimin boyuna bakmam
İlk başta sorun etmiyor neden sonradan sorun ediyor ki :D
Ben de onu soruyorum. 😂En azından kızlar dürüst. Bir de Küçük Emrah gibi kızlar boya bakıyor diye ortalıkta ağlıyorlar. E bakmazsan sonuç ortada. Cidden beyler ne istediğini kendi de bilmiyor. Tek bildikleri söylenmek.😂😂
Sen de uzun olduğun için normal 😂
Soruya bücür boylu erkekleri bekleriz
Knk onlar kuduruyor uzun adamlar ile sevgili olucan sende. Allah sana uzun boylu olmak gibi bir nimet vermiş bunu mu kafaya takiyin
Ben sevgili olmadım , bir kez flört ettim ve çevremde de kendinden kısa biriyle sevgili olan bir kız arkadaşım vardı ve zamanla sevgilisi boyuna kafayı takmış. Sevgili olmadım yani.
1.70den uzun kızlar abimizdir, bacımızdır, kardeşimizdir 😀
Ağabeyin mi bacın mı? Bir karar ver. 😂
Hepsi 😀
1.70 ve üzeri kızların hepsi 😂
Tamam ağabeyinin gülü 😂😂
Pardon minik prensesi diyecektim 😂😂
tamam bu kadar zevzeklik yeter konu kapanmıştır dağılalım 😂
Tamam prensesim 😂🖐🏻
Kaybol😂
Soru benim ağabeyinin gülü 😂
The and 😀
Ok prenses 😊
Kız benden uzun olursa ona da varım moralim bozulmaz seviyorum
Boyum 170 ve kendimden uzun olan sevgilim de oldu ama hiç boy sorunumuz olmadı
205im çok şükür
Benim sorum senlik değil o zaman. Sitede olsun başka sitede olsun Küçük Emrah gibi ajıtasyon yapanlara.
Benden en fazla 15 cm kısa olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?