Arkadaşlar benim bi hocam var onunla yeni tanıştım bu adam her beni gördüğünde laf sokuyor geçen hafta biraz süslendi diye ve okul formami girmediğim diye diye çok kızdı bana dediki düğüne mi gidiyorsun her sabah bana günaydin diyen adam beni geçen hafta süslendigimi görü nce delirdi okul formami zorla giydirdi diğer bakyajli ve süslu kizlara bir şey demedi bakmayiji bile sildirdi bütün gün bana suratını hastı bugün okula gittim okul formami giydim kapıdan girerken beni gördü yanıma geldi bana dediki günaydin fıstık dedi sonra mesirelerden inerken bana göz kırptı sizce niye fıstık dedi bana bide beni her gördüğün de bana laf sokuyor beni görü nce hergün gülümsüyor gülüyor koridorlarda adımı söylerek bağırıyor bana bakarak müdürün yanında bile yapıyor bi erkek neden böyle bir şey yapar
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni samimi tatlı buluyordur bana d öyle davrananlar oldu
Ama hergün adımı söyleyerek koridorlarda bağırıyor beni görü nce gülümsüyor bana laf sokuyor
Biraz soğuk davran böyle hareketler cidden hiç hoş sonuçlar doğurmaz canım
Onuda ne dedim soğuk davranıyorum onunla konuşmadığım halde böyle
Her yolu denedim
Bence sen dikkat et kendine canım 💖
Hoş sonuçlar doğurmaz derken nasıl yani sonucu ne olabilir
Kimden
Sen iyi niyetlisin hepimiz böyleyiz ama hocanın aşırıya kaçması rahatsız edici kurduğu cümlelerde sorun yok ama aşırıya kaçması rahatsız edici o yüzden dedim
Bugün ilk defa bana fıstık diyor genelde adımla hitap ediyor veya onun bana taktı isimle intak ediyor
Sapıkça hareketler bunlar
Sapıkça derken bence değil çünkü hiç bir kiza yapmıyor kızlarla gerekmedi sürece konuşmuyor sadece benimle biraz konuşuyor beni görünce
Her kese yapmaz zaten en çok seni beğenmiştir, yaşlarınız kaç sizin?
Ben 18 onunkini bilmiyorum umrumda bile değil
En güzel kizlar bizim okulumuzda çok güzel ve çok süslü kizlar dölü okulumuzda neden onlara öyle yapmiyor
Çok mu açık giyiniyorsun? Güzellik olarak seni beğenmiş işte, 40 yaşı vardır değil mi en az?
Vardır belki bilmiyorum hayır hiç açık giymiyorum açık giyen biri değilim o kizlar gibi değilim
Dediğim gibi güzelliğine vurulmuş, 40 yaşındaki adam 18 yaşında birine böyle bakması o adamın karaktersiz olduğunu gösterir, sen elinden geldiği kadar uzak dur ondan yüzüne bile bakma
Bu bana davrandığı şey kötü mu
Elbette kötü, zamanında evlense sen yaşta kızı vardı, sana ettiği laflara davranışlara bak
Evli zaten 2 çocuğu var
Neden kötü arkadaş gibi değil mi
Sen bilirsin ama ben burada arkadaşca bir şey görmedim
Ne gördün peki
Yavşıyor işte anlamayacak ne var
Sen çok safsın kendini koru onun gibilerden
Niye herkes bana çok safsın diyirlar😔
Aslında senin gibilerin nesli tükenmek üzere, şimdiki kızlar doğuştan herşeyi biliyor gibi, o kadar değerlisin yani takma kafana ama dikkat et
Ben kizlar arasında buyutulmedim çünkü erkekler arasında büyüdüm
Çocukken mi?
Evet
Nasıl desem böyle konularda daha bilinçli ve farkında olman gerekmiyor muydu öyleyse? ya da ben yanlış düşünüyorum
Ya küçüktum bilmiyordum
Bir şeyler sormak istersen yazabilirsini bu arada
Burdan sorayim
Buradan görüp sormak zaman alıyor onun için dedim
Olsun
Tamam nasıl istersen
Buradanda sorabilirsin
Sence neden böyle yapiyor
Bir tek sana yapıyor diyorsun onun için bir hoşlantı var sana karşı, arkadaş gibi sanıyorsun ama sen ona o yüzü vermedin ki kendi kendine yapıyor yani, bide anladığım kadarıyla en hiç bir zaman samimi olmadın onunla