Kişilik & Karakter Kız sohbetlerini okuyan bir erkek ne der? Biz masumuz der mi?😅? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Manyak kız arkadaşımla iletişim şeklimiz bu yargılamayın lütfen Güncellemeler1 yıl Kursa yazıldık ilk yardım takı tasarımı sizi aydınlatıyım o milyon tane daha kursa yazılmış onlara da yazıl beraber gidelim dio🤣😂😂🤣😂 Kız sohbetlerini okuyan bir erkek ne der? Biz masumuz der mi?😅? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl En güzel muhabbet kız kankaların arasındaki muhabbet shjd 0 5 Yorumla avicenna90 1 yıl Evet ill yardıma yazıldık korkuyom burcudan ama yazıldım yine de😄😄😄😄😄😂🤣 Yorumla avicenna90 1 yıl Evet bebişim yaşasın kız kankilerimiz😘❤️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Korkma sen, siz halledersiniz djdjs ♥️ Yorumla avicenna90 1 yıl İvet kültürel olarak çok yoğun bir eylül beni bekliyor 😁😍 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Misss 👌 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. bence kişiye göre değişebilir.. ama der tabi ki de 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. erkekler hakkinda acayip yorumlar okumustum. yani cinsel olarak evli olup calistigi yerdeki erkeklere verme isteklerini birbirlerinden saklamayan kadinlarin whatsuplarina sahit olup. birinde ben bile vardim. o garibime gitti, 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Yardımcı olabilir bende size suni teneffus yapabilirim. Başka da hiç bir şey anlamadım yazışmadan. Absürd makara? 0 0 Yorumla
gokallpz Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kızların masum melek olduğuna pasif incel duygusal kadınsı erkekler dışında inanan yok zaten 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beni de arkadaş grubunuza dahil edelim mı? Jdndjdj bende kurslara gitmek istiyorum da 👉👈😃 0 0 Yorumla
JustLogic Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Bize bir şey anlatmaya çalışıyosun sanırım ama anlamadım 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Niye yazılıyorsunuz? 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Bu da masum siz sohbet görmemissiniz 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hiç bir şey anlamadım 0 0 Yorumla
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bu ne 0 1 Yorumla avicenna90 1 yıl Güncellemeyi oku Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
En güzel muhabbet kız kankaların arasındaki muhabbet shjd
Evet ill yardıma yazıldık korkuyom burcudan ama yazıldım yine de😄😄😄😄😄😂🤣
Evet bebişim yaşasın kız kankilerimiz😘❤️
Korkma sen, siz halledersiniz djdjs ♥️
İvet kültürel olarak çok yoğun bir eylül beni bekliyor 😁😍
Misss 👌
bence kişiye göre değişebilir.. ama der tabi ki de
erkekler hakkinda acayip yorumlar okumustum. yani cinsel olarak evli olup calistigi yerdeki erkeklere verme isteklerini birbirlerinden saklamayan kadinlarin whatsuplarina sahit olup. birinde ben bile vardim. o garibime gitti,
Yardımcı olabilir bende size suni teneffus yapabilirim. Başka da hiç bir şey anlamadım yazışmadan. Absürd makara?
Kızların masum melek olduğuna pasif incel duygusal kadınsı erkekler dışında inanan yok zaten
Beni de arkadaş grubunuza dahil edelim mı? Jdndjdj bende kurslara gitmek istiyorum da 👉👈😃
Bize bir şey anlatmaya çalışıyosun sanırım ama anlamadım
Niye yazılıyorsunuz?
Bu da masum siz sohbet görmemissiniz
Hiç bir şey anlamadım
Bu ne
Güncellemeyi oku
Anlamadım olayı
Belki der de boş ver
biz kediyiz