Misal şu kişi beni ekledi, yazdı, şu kişiyle takılıyorum vs vs? O kişiyi arkadaşları tanımıyor da olabilir.
Yeni biri olduğunda vs
Misal şu kişi beni ekledi, yazdı, şu kişiyle takılıyorum vs vs? O kişiyi arkadaşları tanımıyor da olabilir.
Yeni biri olduğunda vs
Özelini paylaşmaz. Sevdiği kız felansa ama Erkekler kendi aralarında Karı Kız muhabbeti yapıyorsa %90 cinsel içeriklidir. Ya o sırada dekolteyi abartmış bir kadın geçmiştir. Veya sallamasyon hikayelerle ego kasarlar. Veya gönül eğlendirmek için takıldıkları ciddi olmadıkları Kaşa, r hatunları ifşa edip bunu soyle... tim tarzı konuşmalar Yapar
Mesela beni şöyle, şu isimde biri eklemiş gibisinden konuşur mu? Tanıyor mu vs diye sorar mı, ortak arkadaş olmasalar bile arkadaşınla
Senle ilgileniyorsa Anlatmaz kendi bulmaya çalışır Diyer kızlara sorar. Diğer erkekleri mümkün olduğunca uzak tutmak ister Tabi benim canım kardeşim knkam derecesinde samimi bir arkadaşı yoksa
Birini eklemek istiyorum, hiç ortak arkadaşımız yok instada ama ben onu onun arkadaşından buldum. Yani onun arkadaşı beni tanır, bilir. K, şarlardan değilim, çok takipçili, gösteriş meraklısı, şımarık biri de değilim. Seçici biriyim, o kişi hoşuma gitti sadece. Acaba eklesem kabul eder mi?
İyi bak süper Bunu birşekilde bilirse Değerini artıracaktır 👍 arkadaşından fake hesap usulu bağlantı kur. Tanıştırsın bir şekilde sizi veya fakeden direk ona yaz oylede yapabilirisn. Ama erkek için iyi özelliklere sahipsin bu iyi Mütevazi olmaya devam et
Arkadaşım değil, tanıdığım biri sadece
Farketmez
Asla anlatmam anlatan adamida sevmem erkekliğinimi kanıtlıyor anlatarak yarın yatak muhabbetinide anlatir söyle iyiydi böyle iyiydi gerçi siz kızlar en özel aninizi yatakta nasıl iyi olduğunu anlatıyorsunuz aranız bozulunca da tehditler başlıyor ağlamaya başlıyorsunuz
Cevap
22Cevap
Evet yapıyorlar tabi ki
Hhah bu kadar tatlı olamazsınız bence
bu kadar tatlıyız bence <3
Denk gelir umarım öylesi
serseri sevmezsen gelir
Sevmem ve serserilerin sevdiği tiplerden de değilim
Bir kızdan hoşlanırsak onu söyleye biliriz. İlişki varsa hiçbir şekilde konuşulmaz kız muhabbeti olmaz asla
En nefret ettiğim sohbet tiplemesi biriyle bisey yaşıyorlar ve bunu ortamda konuşuyorlar ulan senin özelin o ya nasıl. miden kaldırıyor anlatmaya
Yapıyor tbi. Biz kadınlardan daha iyi dedikodu yapiolar😅
Erkekler kız, kızlar erkek muhabbeti çoğunlukla yaparlar
Hayır hiç yapmayız , yapan erkek var mı gerçekten 🤔
Nasıl sktiğimizi en ufak detayına neresine patladığımıza kadar anlatıyoruz sjdhdh
Ciddi olduklari kizlarla olan iliski paylasilmax
Geniş olanlar var evet herşeyi paylaşır bazıları hiç paylaşmaz bazılarının paylaşacak şeyi olmaz bazılarında paylaşacak kimsesi yok
Ne dedikodu çeviriyoruz bir bilsen.
Ben yapmam çakar geçerm
Fazlasıyla yaparlar...
Evet yapar hatta 18 yapar
Her gün her saat her dakika 😄
Özel herkese anlatılmaz ki
Yaparlar siz ne yapiyosaniz aynisini yaparlar
Daha çok kime sapladıgimiz hakkinda
Bazen yaparız
Hüç sevmem
yapıyorlarmış
Max 3 dk konusuruz.