Eski manitamın servet döktüğü saati hâlâ kullanıyorum Şimdi bi'de yeni manitam var enişteniz şeyyy sorcam. Eski manitamın aldığı saatle zamana meydan okurken yeni manitama zotturuluk olur mu canişler? 🤔🤔
Güncellemeler
1 yıl
Sitedeki saçma sorularla dalga geçiyorum şurada abartmasanız 😂😂
Hişşşt soru sorcam bi baksanıza zotturuluk olur mu ona?
sende beni abalı yaptın, vurdukça vurdun. ben naaptım sana yahu 🤷♂️.. gül gül tabi, protein almış kadar olursun gülerek.. kime ne şekil karı lazım bilemezsin. sende kusursuz diilsin. arada ciddileşiyosundur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eski sevgilin sürekli aklına gelmicekmi o saat varken
Anığğğlarrrr anılarrrr
Allah senin gibi kızlardan korusun
Hadi len ordan soru düzmece. Eski flörtten bi peçete almadım almam ulan
Ne demek bu anlamadım
eski manitanın saatiyle yeni manşte dakika tut😀😉
Hişşşt 🤭🤭
ahahah.. valla bak.😉baktın perf. düşük sepetle.. o saat bir belirleyici olsun😀
şş bırak şu telmaşa saat maaat sorusunuda.. düzgün hatunsun haaa, bu belli
Düzgünlükölçer misin sen hey allam
boşversene. mikrososyoloji uzmanıyım. verdiğin cvplardan belli.. tek sorunun sıkılıyor olman
Sitedeki saçma soruları tiye alıyorum ya herşeyi abartmasanız gerçekten salın kendinizi bi ya elektirik direği değiliz eğlenmeden yaşayalım
Elektriği de doğru yazamayan bi klavyem var wonderfull 😂
Benim karakterim böyle ne var yorumlarda eğlenceli biriyim Size put gibi karılar lazım cidden bak mimiksiz falan 😂
Siz insanların sorunu da şu Herşeyi ciddi algılıyorsunuz ben yazarken gülüyorum ya 😂😂
sende beni abalı yaptın, vurdukça vurdun. ben naaptım sana yahu 🤷♂️.. gül gül tabi, protein almış kadar olursun gülerek.. kime ne şekil karı lazım bilemezsin. sende kusursuz diilsin. arada ciddileşiyosundur.
neyse , hadi eğlen sen, tutmiim
Kadın na'parsa yapsın kulp takacak br şey buluyorsunuz zaten 🙄🙄 iyi akşamlar beyfendi
Kadınlar gülse suç gülmese suç eğlense n'apıyosun eğlenmese n'apıyorsun ohooo n'apsın bu kadın
yaa naaptım ben sana.. ne kulpu. uyduruk soru soran sensin. kulpla falan ne alakası var. kim naaptı sana?
🤔 kim gülmene laf söledi? hatta dedimki düzgün kızsın. yüzey ölçermisin dedin bana tam tersi ciddiye aldım seni🤷♂️aa dlmidir nedir. hatta öylesin😵💫
Hayır sorun şu ki her şeyi bir sebebe bağlıyorsunuz Kadın yapmak ister yapar yazmak ister yazar olay bu herneyse
ahaha.. değil değil.. kadın bişii yaparsa b sebebi vardır
Yapar eğlenir geçer sizi de umursamaz kapişto?
sorun soru değildiki verilen cevapları yargılıyosun. naparsan yap.👋
bence umursar. bizi diilsede umursadığı birileri vardır. eğlenir ama kendince;))
Ya cidden buradaki sorular ve tipler o kadar komik ki okurken gülüyor eğleniyor insan Siz de eğlenin istedim sizi düşündüm Allah Allah 😂😂
zor kafalı fakat klasını bozmayan kızsın. sana hayatta başarılar.
Anlaşılabildiysem ne 😄 😄 iyi akşamlar
Ne mutlu **
anlaşılabildin.;))
Teşekkürler size de.
bendende sana teşekkür 🙏
Anana sor
Anamın terliğini totondan yediririm sana ağzına alma annemi