merhaba dostlar sorularıma önerileriniz çok önemli lütfen sorularım birden fazla olacaktır. cevaplarmısınız
hayata geç başladığım için etrafımdaki bir çok insandan geride kaldım ve kendimi aşırı derecede değersiz ve kötü hissediyorum ve fazlasıyla yalnızım yani etrafımda kimse yok bu soruyu daha öncede sormuştum ve aldığım cevap yalnızlık iyidir olmuştu lakin o atmosferi yaşamanız adına bir kaç tarifim olacak lütfen ona göre yorum yapınız
kimseniz yok konuşabileceğiniz sizi anlayacak kimseniz yok anlık şeylerle mutlu olmaya çalışsanızda başarılı olamıyorsunuz ve tüm gün çalışıp eve yorgun geldiğinizde o düşüncelerle boğuşarak intiharı düşünüp planlayıp yatıyorsunuz yani kısacası benim günlerim böyle geçiyor
ikinci sorumda gerçekten yanımda olduğunu bildiğim insanlar oldu olmadı değil ama hepsi yarı yolda bıraktı panik atağı olan biriyim ve ağlama krizlerim oluyor hastanelik olduğum zamanlarda oluyor aşk bite bilir sevgi bitebilir gidebilirler ama en azından veda etselerdi çok iyi olurdu.
teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Soruna yanıt verecek olursam birilerinden geri veya ileride olmak çok normal, aslında bu kıyaslanamaz bile, herkes kendi zamanini yaşıyor, bu yüzden kime göre olup olmadığını bilemezsin. Bazen çok başarılı görünen biri bir anda cokebilir bazen başarısız olan biri yükselebilir, ayrıca ben bu depremi yaşamış biri olarak şunu söylebilirim ki intiharı depremi yaşamadan önce sadece çözüm olarak görüyordum, depremi yaşadıktan sonra aslında ölümün bize çok yakın olduğunu, ölmek istemediğimi farkettim, öldürmek istediğim içimdeki yalnızlıktı. Bu yüzden intihar kesinlikle çözüm değil o en önemlisi. Yalnız hissetmen gayet normal, özellikle sırtından bıçaklayan insanlar varsa, öneri sunacak olursam, bu işin en önemlisi kendine değer vermek, çünkü gerçekten kimse yanında olmayacak veya aktivitelerini arttırabilirsin, insan en çok boş kalınca yalniz hisseder, bir kitap okumak, yeni bir hobi edinmek bu açıdan sana belki olumlu gelir. Bu çok kolay bir şey değil tabiki. Ama denemekte fayda var. Kişisel bakımına önem vermen, sevdiğin yemekleri, rengi, içeceği keşfetmen, özellikle hayır diyebilmen bile kendine değer vermek için önemli adımlardır. Bu hayatta zaten sınırlı zamanımız var bu yüzden kendimizi olumsuz yönde itmek yerine olumlu düşünmeye başlamak en iyisi olur diye düşünüyorum. Biraz uzun oldu kusura bakma 🥲
öncelikle geçmiş olsun
intihar kısmından başlarsam haklısın doğru aslında içimizdeki yalnızlığı öldürmek için yapılan bir hareket ama sende bilirsin ki öyle bir boşluk oluşuyor ki ondan başka bir şey düşünemiyorsun
zaten bugün yapmıyorsam allah korkuma yapmıyorum
hayatım dolu aslında hobiler vs ama insanın konuşmaya dertleşmeye sevmeye sevilmeye ihtiyacı var ve insanlar öyle ki
sırf okumadığım için mesela terk ettiler dostluklarını bitirdiler veda bile etmediler
birde son olarak kendimi seviyorum ve bunu kendime söylüyorum ama insanlar yüzünden
tipim yok ve sanki kötüymüş gibi hissediyorum
alay konusu oluyor
uzun yazdığın için vakit ayırdığın için teşekkür ederim allah razı olsun
Zaten seni sen olduğun için seven, seni destekleyen insanlar değilse arkadaşların, bırak arkadaşın olmasın, insanların düşüncelerini nereye kadar umursayacagiz ki, herkes hep farklı şeyler düşünüyor ona bakılırsa, mesela ben seni görmemis olmama rağmen sana çirkin diyemem çünkü illaki yakışıklısındir, belki bana göre değil ama mutlaka başkasına göre yakışıklısındir bu yüzden kimin ne düşündüğü pek önemli değil, benim de çok değer verdiğim insanlar veda etmeden bitirdiler ilişkimizi ama bundan çıkarabileceğim en güzel sonuç onları direkt silip gitmem oldu. Sen bunları dert ediyorsan bu bakımdan kötü biri olamazsın zaten. Tabiki insan olarak sevilmek istememiz normal, ama illaki biri bizi bir gün sever bu yüzden sadece zaman gerekiyor😊
benim erkek arkadadaşım 18 yaşından sonra hiç olmadı
hep kız arkadaşlarım oldu ve psikolojim bir dönem kötüydü bugün olduğu gibi
ama bir ara iyi hissettiğim için bırakıp gidenler oldu
yani bilmiyorum seven oldu tabi ama bakıyorlar okumamışım gidiyorlar bu ayrı kısım
Ülkede okumuş cahil çok, bu yüzden okuyup kendini geliştiremedikten sonra çok da önemli değil okumak, sen kendini geliştirmeye bak
sanırım zaten çok iyi olduğum için kaybediyorum
ama ona eklenti olarak nasıl bir beyine sahipsem
ne yaşarsam yaşayayım untamıyorum
tabiki giden gitti onlar geri gelsin ya da neden gittiler diye düşünmüyorum
ama bu özellik yüzüzden de aklımdan gitmiyor
doğru zaman gerekiyor ama gittikçe durumumun kötüleştiğini düşünmeye başladım.
elimden geldiğince geliştiriyorum
okuyor musun
hayır çalışıyorum