yurt dışı tır şöförlüğü yapıyorum ve mesleğimi söylemekten çekiniyorum çünkü bizim halkımızın gözünde şöyle canlanıyor. Tır şöförü, kaba insanlar, atletli pis insanlar, saygısızlar vs vs
böyle bir şey yok ama anlayana
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yurt dışı tır şöförlüğü yapıyorum ve mesleğimi söylemekten çekiniyorum çünkü bizim halkımızın gözünde şöyle canlanıyor. Tır şöförü, kaba insanlar, atletli pis insanlar, saygısızlar vs vs
böyle bir şey yok ama anlayana
Aslında yapmış olduğun meslek gerçekten saygı duyulması gereken bir meslektir. Büyük bir emek göstererek para kazanıyorsun evinden sevdiğin insanlardan belli bir dönem uzaktasın ve yollarda mücadele ediyorsun. Mesleğinden dolayı kötü yorum yapanları hiç kafana takma
Saygı mı 😅 saygının sadece adı var inan, daha çok basit görmeye ve daha da kırıcı oluyorlar, bu yüzden yakın arkadaşlarım harici kimseye söylemiyorum. Lojistik firmasında çalışıyorum diyip geçiyom
TIR şoförü bir tanıdığım vardı, yıllar önce emekli olmuş. Bazen emekli olduğu firmanın minibüsüyle arada sırada Avrupa'ya gidip gelir. Fazla karşılaştığım olmuyor.
Cevap
2Cevap
Ben de atanamazsam ehliyet alıp o şekil olurum :)
Allah kalbine göre versin inşallah
Teşekkürler bro
Valla insanın aklına öyle geliyor bide yaşadıkları olaylar tırlarda yollarda falan
Öyle olan tipler var elbette ki fakat çoğunluk öyle değil. Bir yıldır yurtdışına çalışıyorum ne bir olayım var ne de bir hikayem
Adli sicil kaydı olanlar bu işi yapabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?