6 YILLIK İLİŞKİM DE AŞAMADIĞIM SORUNLAR?

Merhaba ben motorsiklet tamircisiyim 27 yaşımdayım ve 6 YILLIK İLİŞKİM var..
Kız arkadaşım ile toksik sınırlarına yaklaşan yer yer kavga ettiğimiz birbirimizi anlamadığımız bir 6 sene geçirdik. Ben bu 6 sene içinde sevgilimin doğum tarihini üç kez unuttum pek sayılar aylar günler yani rakamlar ile aram yoktur aslında doğum gününu pek önemseyen bir evde de büyümedim.. kendimi bir şekilde onun istediği gibi bir adam yapıp son üç doğum gününü kutladım ve artık unutmuyorum.. ama kutlayamadigim üç seneyi her tartışmada konuyu açıp yüzüme yüzüme vuruyor sağolsun. iğneleyici kelimeler kurup beni çıldırtmayi başarıyor ve artık dayanacak gücüm kalmadı. Ben ilişkim den önce çok kitap okuyan çok gezen müzik yapan sosyal bir adamdım ama ekonomik durumlar beni tek derdi geçim sıkıntısı olan bir adama çevirdi gündüz işim gereği takım takravat geceleri bel ağrıları ile savaşan bir adam oldum birde onun söylenmesi beni öldürüyor ara ara gezdiriyorum ama sürekli gezmek istemesi sürekli ilgi istemesi temas bağımlılıkları beni öldürüyor çok seviyorum onu ama ben bebekken bile annem beni sallayınca ağlayan dokunmayınca susan bir çocukmusum Allah aşkına yardım edin akıl verin noktalama işaretlerine dikkat edemedim idare edin
6 YILLIK İLİŞKİM DE AŞAMADIĞIM SORUNLAR?