Kişilik & Karakter Kuş dili biliyor musunuz? Hiç konuştunuz mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Ben çocukken sokak arkadaşlarımdan öğrenmiştim baya havalı gelmişti o zamanlar😂😂 Kuş dili biliyor musunuz? Hiç konuştunuz mu? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Ne sinir olurdum var ya çocuğun birini dövmüştüm Türkçe konuş lan adam gibi diyerek 😂😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yazık la çocuğa😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hayır bilmiyorum maalesef 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Gençliğimde hep konuşuyorduk eyy gidi günler :)) 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sen hala gençsin😅 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Daşş gibiyim çok şükür 😀 Yorumla Soran 1 yıl 🧿 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl 😘 Yorumla
Brooqoli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kuş dilini bilmem ama bir arkadaşım vardı hızlı bir şekilde tersten konuşuyordu o aklıma geldi 😀 1 0 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Tabiki sanki hiçbir işim yokmuş gibi küçüklükten beri bilirim konuşurum. 😹 2 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. https://m.facebook.com/karikaturmedya/posts/1426042457582721/?wtsid=rdr_0ClnV1CUTU0ykG76o 0 0 Yorumla
DedeSalih Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. egeveget bigiligiyogorugum. kendimizi ajan sanardik hey gidi günler hey 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Valla biz erkekler kuşa yazmamız gerekiyorsa anlık onu da öğreniriz hiç sorun değil. 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. A-aa! Bilmez olur muyum? Yani eskiden, çocukken az konuşmadık böyle. 😅😂 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sonuna cik felan ekleniyordu pek beceremezdim😂😂 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Bilmiyorum ama ilginç bir dile benziyor. 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. İğrenç ya ben küçükken popülerdi bu 😃 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Herhalde 90 larda vardı en son😂 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 1 yıl Evet büyükler konuşurdu anlamaya çalışırdık gıcık olurduk 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet yaaa o da vardı😅 Yorumla
Kulturlucahil35 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Böyle konuşursak carpildik sanilir 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet komik geliyor kulağa Yorumla Kulturlucahil35 1 yıl Hocaya filan götürürler 😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Ahahha kutsal su da atarlar mı acaba😂 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Ben yabancı dil iyi biliyorum 😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hangisi😂 Yorumla emre00 1 yıl Yabancı işte 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben o dile Fransız’ım😂 Yorumla emre00 1 yıl Ben biliyorum 😂😂 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç konuşmadım merak ettim haha. 1 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. saçma cunku anlasiliyor 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bilirim 😂 arada alıyorum öyle sinyaller 😏 1 0 Yorumla
count4r6cul6 Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 71% 1 yıl Hiç duymadım cik cik diyemi konuşuluyo 1 0 Yorumla
Sananeysebagane Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Tişört mü desem body mi guzelmiş 1 3 Yorumla Soran 1 yıl 😅 kuş dili yazın anlamadım Yorumla Sananeysebagane 1 yıl Üzerindekini diyorum güzelmiş rengi Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Uzunefeliyim Takip Et Xper 6 Yaş: 42 1 yıl Sen biliyor gibisin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet hiç unutmamışım😂😂 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. saçma sapan şeyler mkkkk 0 0 Yorumla
Arc-en-cieel Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Evet 🙂 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Görmeden inanmam😂 Yorumla Arc-en-cieel 1 yıl Caga nıgın sagalogosugun segevigiyogorugum segenigi Yorumla Soran 1 yıl Begendege segenigi🥳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ne sinir olurdum var ya çocuğun birini dövmüştüm Türkçe konuş lan adam gibi diyerek 😂😂
Yazık la çocuğa😂
hayır bilmiyorum maalesef
Gençliğimde hep konuşuyorduk eyy gidi günler :))
Sen hala gençsin😅
Daşş gibiyim çok şükür 😀
🧿
😘
Kuş dilini bilmem ama bir arkadaşım vardı hızlı bir şekilde tersten konuşuyordu o aklıma geldi 😀
Tabiki sanki hiçbir işim yokmuş gibi küçüklükten beri bilirim konuşurum. 😹
https://m.facebook.com/karikaturmedya/posts/1426042457582721/?wtsid=rdr_0ClnV1CUTU0ykG76o
egeveget bigiligiyogorugum. kendimizi ajan sanardik hey gidi günler hey
Valla biz erkekler kuşa yazmamız gerekiyorsa anlık onu da öğreniriz hiç sorun değil.
A-aa! Bilmez olur muyum? Yani eskiden, çocukken az konuşmadık böyle. 😅😂
Sonuna cik felan ekleniyordu pek beceremezdim😂😂
Ya Türkçeyi konuştum da
Bilmiyorum ama ilginç bir dile benziyor.
İğrenç ya ben küçükken popülerdi bu 😃
Herhalde 90 larda vardı en son😂
Evet büyükler konuşurdu anlamaya çalışırdık gıcık olurduk 😂😂
Evet yaaa o da vardı😅
Böyle konuşursak carpildik sanilir
Evet komik geliyor kulağa
Hocaya filan götürürler 😄😄
Ahahha kutsal su da atarlar mı acaba😂
Ben yabancı dil iyi biliyorum 😂
Hangisi😂
Yabancı işte 😂
Ben o dile Fransız’ım😂