Kişilik & Karakter Yönünüzü kaybettiğiniz oldu mu? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/h9SxGzTossE?si=k7DGvvQGrhF4N8eYSen miydin pusulam..✨✨ Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 Yönünüzü kaybettiğiniz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır kaybetmiyorum ben 0 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Yönümü zaman zaman kaybediyorum. Neyseki hemen yönümü buluyorum. Yani bu durum uzun sürmüyor. 2 4 Yorumla Myblue2025 1 yıl Kısa süreli olması etkili olmayacağı anlamına gelmez bence..☺️ Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Etkisi işte kısa sürüyor. Yolumu hemen bulurum. Yorumla Myblue2025 1 yıl Ne güzel.. Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl ♾️🥰 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ben kaybetsem de çevremdeki dostlarım birakmazlar sagolsunlar. 1 1 Yorumla Myblue2025 1 yıl Ne güzel..🙏 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Evet mesela şu an. İnsanlardan hayattan nefret edip dağıttım kendimi resmen 1 9 Yorumla Myblue2025 1 yıl Dur dur, öyle tek başına sen hayırdır derler adama..🤦♀️ Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Hayırın yolu bayır deriz bizde 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl O zaman az bi yolluk yapayım, yol uzun madem..😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Hemen mutfağa girmeye bahane ya 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Yolumuz belli çok şükür..😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Sabah sabah şükürde geldi tamamdır güne sevapla başladın direkt 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Ben olmasam tatlı yüzü göreceğiniz yok, kıymetimi bilin..😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Allah senden razı olsun 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Amin amin, tamam abartmayalım o kadar da..😂 Yorumla
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç o kadar sarhoş olmadım 😌 1 1 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bi olsan vazgeçemezsin gibi geldi..🤭 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Daima. Yönümü kaybedip bulmak için yola çıktığımda diğer yönler ilgili çektiğinden yıllarca o kaybeddiğim yönü bulamayacak şekilde hayat geçirdim. 🥹🥹 0 0 Yorumla
güz_bitiği Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl En az bir kez yönünü kaybetmeyen yönünü bulamaz. En az bir kez dağıtmayan toparlayamaz. Kaybetmişimdir. 0 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evet. Sonra sora sora buldum yolumu. 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben yönümü, yönüm beni kaybetmiş 😂 1 4 Yorumla Myblue2025 1 yıl Pusula alalım mı sana..😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Pusulam beni bulur 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Pusulasız kalasıca..😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Bah yaa 🙄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl hayatımda bir sürü hata yapmış olsam da kendim ödün verdiğim tek bir durum oldu. aşık olduğum zaman. ne yön kaldı ne pusula, ben ben değildim sanki 0 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Oldu maalesef 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Oldu da yeniden buldum yönümü çok şükür. 0 0 Yorumla
Desiiderata Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı. Oldu 1 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. hiç bulamadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır kaybetmiyorum ben
Yönümü zaman zaman kaybediyorum. Neyseki hemen yönümü buluyorum. Yani bu durum uzun sürmüyor.
Kısa süreli olması etkili olmayacağı anlamına gelmez bence..☺️
Etkisi işte kısa sürüyor. Yolumu hemen bulurum.
Ne güzel..
♾️🥰
Ben kaybetsem de çevremdeki dostlarım birakmazlar sagolsunlar.
Ne güzel..🙏
Evet mesela şu an. İnsanlardan hayattan nefret edip dağıttım kendimi resmen
Dur dur, öyle tek başına sen hayırdır derler adama..🤦♀️
Hayırın yolu bayır deriz bizde 😂
O zaman az bi yolluk yapayım, yol uzun madem..😂
Hemen mutfağa girmeye bahane ya 😂
Yolumuz belli çok şükür..😂
Sabah sabah şükürde geldi tamamdır güne sevapla başladın direkt 😂
Ben olmasam tatlı yüzü göreceğiniz yok, kıymetimi bilin..😂
Allah senden razı olsun 😂
Amin amin, tamam abartmayalım o kadar da..😂
Hiç o kadar sarhoş olmadım 😌
Bi olsan vazgeçemezsin gibi geldi..🤭
Daima. Yönümü kaybedip bulmak için yola çıktığımda diğer yönler ilgili çektiğinden yıllarca o kaybeddiğim yönü bulamayacak şekilde hayat geçirdim. 🥹🥹
En az bir kez yönünü kaybetmeyen yönünü bulamaz. En az bir kez dağıtmayan toparlayamaz.
Kaybetmişimdir.
Evet. Sonra sora sora buldum yolumu.
Ben yönümü, yönüm beni kaybetmiş 😂
Pusula alalım mı sana..😂
Pusulam beni bulur 😂
Pusulasız kalasıca..😂
Bah yaa 🙄
hayatımda bir sürü hata yapmış olsam da kendim ödün verdiğim tek bir durum oldu. aşık olduğum zaman. ne yön kaldı ne pusula, ben ben değildim sanki
Her defasında yeniden buldum
Yok olmuyor...
Oldu maalesef
Oldu da yeniden buldum yönümü çok şükür.
Oldu
Oldu
hiç bulamadım
gps açıyorum
Olmadu
Olmuştu.