Buraya ait değilim gibi içimde hüzün oluyor bu dünyanın yükü ağır geliyor çok büyük sorunum olmasa bile her şey fazla geliyor manevi açıdan kendimi güçlü hissediyorum ama dünyasal açıdan hissedemiyorum bazen tek ben böyle hissediyorum gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bu bana da oluyor ve seni çok iyi anlıyorum, bende bedensel yürüme engelliyim beni dışlayanlar ön yargılı olan çok ama tanışınca da seven çok fazla var
Bende bu dünya da çok şanssız birisiyim aşkı bırak bir mesleğim dahi olmuyor sürekli reddediliyorum, intihar etmeyi düşünüyorum ama yine de hayata devam ediyorum sevdiklerim için
Sana önerim spor yapmak içinde biriken siniri öfkeyi o şekilde bırakabiliyorsun, namaz kılmaya başla (dinin ne bilmiyorum kusura bakma öneri) huzurlu olursun, meditasyon yap, müzik dinle, dizi film izle, kitap oku, dışarı çık hava al vb. Ve kaderinde ki insanı da bekle acele etme02 Yorumla- 1 yıl
Umarım sizde hak ettiğiniz hayatı yaşarsınız tüm ger şeye rağmen laiksiniz önerileriniz için çok teşekkür ederim iyi geldi
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
https://youtube.com/shorts/o3aJoiPCrTc?si=ern7eHwL65Mqz2FB
Bende varım, hep yazar ederim, bu devri hiç sevmiyorum bu devrin insanlarını kötü bir döneme denk geldik hatta en kötü döneme denk geldik! 🌹
Bende değilim, hayatın, her şeyin canı cehenneme! 😅
Gelecekteki eşim hariç! 😅04 Yorumla- 1 yıl
Ne zaman çektiniz bu videoyu
- 1 yıl
Profilimde son soru var son soruda dün çektiğim video var çok sevilmek artı mı eksi mi anlık çekmiştim
Bunu ne zaman çektim hatırlamıyorum 😅ancak çok olmadı birkaç ay olmadı 😅 - 1 yıl
Teşekkür ederim sizin güzelliğiniz 🌸 EyvAllah
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. bir şeyleri değiştirmeyi dene alışkanlıklarını eğlencelerini hobilerini ya da yeni birşeyler edin aileni değiştiremezsin mesela yeni arkadaşlar edin sana olumsuz gelenleri hayatından çıkar gidebiliyorsan başka şehirde üni git yapacak şeylerin var bu dünya bu kadar kırılgan olmanı kaldırmaz
025 Yorumla- 1 yıl
Ailemle alakalı bir sorun yok onları çok seviyorum en değer verdiğim insanlar ama bu hayat için çok kırılgan olduğumu düşünüyorum cidden
- 1 yıl
tamam bende diyorumki yenilik değişiklik ruhun gıdasıdır kendine yeni hobiler bul arkadaşlıklar bul başka zaman geçircek eğlencek şeyler bul okuyorsan okuluna odaklan çalışıyorsan başka iş bulmayı dene birşeyler yap işte böyle kırılganım ben yaşamıyorum böyle diyip evde oturup surat asmak sana asla fayda sağlamayacak sen bir şey yapmazsan senin yerine yapacak kimse yok anca ben annen baban böyle konuşuruz seninle
- 1 yıl
Haklısın ben de zaten kendini geliştirmenin iyi olduğunu düşünüyorum bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendim için sadece bu dünya bana çok yük geliyor bazen fazla acımasız geliyor bu acımasızları kaldıramıyorum takıntılıyım ufak bir şeye takıyorum elimde değil durduk yere ağlıyorum bazen
- 1 yıl
tamam otur odanda tüm gün ağla yeme içme hatta bak bakalım hayatında birşeyler düzelecek mi sana diyorumki bunların arkasına saklanma ben kırılganım ağlıyorum diyip birşeylerden sıyrılamazsın değiştiremezsin kurtulamazsın bu hayatın raconu budur neyden kaçıyorsun korkuyorsan onunla sınanırsın hayat her zaman zaaflarından vurur sen önce bir silkelen zaaflarından kurtulmayı dene yani sen oturup ağlayınca hayat bu çok üzüldü daha bir şey yapmiyim demez sen düştükçe o daha çok vurur sen kalk hayatında birşeyleri değiştirmeye başla varsa okulun odaklan bitir canın sıkılsada kafan patlasada çalış dersine sonrada işine gücüne bak sevgilin olur arkadaşın olur bir şeyler yaparsın hayatın değişir sen önce bir çabala
- 1 yıl
Deniycem evet ama bahsettiğim bazen sebepsiz yere annem babama bit şey olursa ben ne yaparım gibi kötü düşüncelere geliyor bunları durduramıyorum yoksa dediklerine katılıyorum
- 1 yıl
Psikolojiyle mi ilgileniyorsunuz
- 1 yıl
Tabi ki herkes için zor sadece benim için olduğunu düşünmüyorum hatta bu yaptığım şımarıklık gibi geliyor insanların çok daha fazla ağır derdi var
- 1 yıl
Sonsuz mutluluğa inanmıyorum ama hayatta farklı anlarda farklı duygular çıkıyor sonra yeni bir anda farklı duygular giriyor sadece benim gibi duyguların çok ön planda yaşayınca sendeki anları ve oluşacak anları farketmiyorsun aslında ben en çok huzurlu olmayı istiyorum
- 1 yıl
mutlulukta mutsuzlukta ilizyon zaten bugün seni mutlu eden şey yarın seni mutsuz edebilir ya da şuanki mutsuz halin ilerideki mutlu günlerinin sebebi olabilir yani bence hiç birşeye zaten dümdüz inanmam baz aldığım tek şey vardır yani bana göre insanları birbirinden ayıran şey niyetleridir ve ek olarak sen duygularını fazla şiddetli yaşıyorsun bu da senin hayatının davranışlarının düşüncelerinin önüne geçiyor biraz zihnini boşaltacak birşeyler bulmalısın önceki mesajlarda önerdiğim gibi
- 1 yıl
Evet gerçekten çok güzel bir bakış açısı psikoloğun anlayabiliceği derinlikteydi ya da çok nadir insanın teşekkür ederim deniycem
- 1 yıl
Gerçekten tüm insanlar başkasının iyiliğini istiycek kadar bu kadar iyi niyetli olabilse doğru insan önce kendini değiştirebilmeli
- 1 yıl
anan babandan başka birde olursa seni gerçekten seven biri başka kimse senin iyiliğini istemeyecek sen birşeyler başardıkça aşağı çekmeye çalışacaklar sakın herkes senin gibidir yanılgısına düşme insanoğlu çiğ süt etmiş heleki şu devirde herkes maskeyle geziyor senin hayatında düşüneceğin tek şey sensin annen babanda bunu başardığını görmek ister zaten
- 1 yıl
Evet kimsenin beni annem babam gibi sevemeyeceği gerçeği beni üzüyor ya da onlar gibi koşulsuz o yüzden onları kaybetmekten ekstra korkuyorum
- 1 yıl
ama sinirlenicem artık ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun yav hepimiz kaybedeceğiz bazılarımız kaybetti sen önce onların istediği gibi bir evlat olduğunu göster ayaklarının üstünde durduğunu göster mutlu olduğunu göster gözleri arkada kalmasın senin hayattaki amacın bu üzülmen ağlaman dertlenmen olacak olanı değiştirmeyecek ölüm kaçınılmaz bir son sana bana annelerimize hepimize bununla kafayı bozup kendini bunalıma sokmanın sana hiç bir yararı yokkk
- 1 yıl
Anlıyorum demek istediğini ama her şey bu kadar düz mantık olmuyor herkes iç dünyamı anlamıyor
- 1 yıl
iyi benim anladığımı biliyorsun kusura bakma mütevazi olmayacağım bu konuda kimsede oturup seni böyle dinlemeyecek bununla övünmüyorum ama kimse kimseyi umursamıyor bu hayatta herkes kendi hayatına kendi çıkarlarına bakıyor mesela sana yardım etmemin bana ne faydası var hiç bir faydası yok ben sadece iyi niyetli davranıyorum sen iyi hisset diye yardım etmeye çalışıyorum ama bu devirde bu çok nadir göreceğin bir şey bunu anlatmaya çalışıyorum senin için hayatındaki en önemli şey başkası için hiç bir önemi olmayan bir şey olabilir ya da başkası için önemli olan bir şey senin için hiç bir şey ifade etmeyebilir insanların seni anlamasını bekleme seni anlayacak birini bulursan evlenirsin hayatına bakarsın başka yapacak bir şey yok
- 1 yıl
Annem babam dışında kimsenin yapmıycağını biliyorum herkes böyle olmıycak onuda biliyorum gerçekten çok az iyi niyetli insanlar var
- 1 yıl
20 yaşındayım
- 1 yıl
İnşallah öyle umut ediyorum
1 yılZaten hiçbirimiz buraya ait değiliz. Manevi açıdan güçlüysen ne mutlu. Bu durumda insanların sana şükran duyabileceğiniz güzel işler yapmakla bu kötü hissi belki atabilirsin.
06 Yorumla- 1 yıl
Evet çok doğru namaz kılmıyorum ama hep içimde ne kadar yapabiliyorum bilmiyorum ama hep özümle konuşuyor gibiyim yakınımda hissediyorum sanki allahı nasıl şeyler yapabilirim başka sizce
- 1 yıl
Namaza da başlayabilirsin. İnsanlara Hakkı ve sabrı tavsiye edebilirsin. İnsanlara Allah için gülümseyebilirsin. Sevdiğin şeyleri yapabilir, bundan başkalarının da feyz almasından keyiflenebilirsin. Daha birçok şey sayılabilir elbet.
- 1 yıl
Çok güzel teşekkür ederim gerçekten bunları duymak bile beni iyi hissettiriyor
- 1 yıl
Elhamdülillah. Ne mutlu bize. Bunu da buraya bırakıp gideyim öyleyse: https://youtu.be/1XxjvDYkSc0
- 1 yıl
Yarın izliycem teşekkürler
- 1 yıl
İnşallah. Rica ettim.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mckdkxlsşxşxşxşzş! Öncelikle, duygularınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu tarz hisler gerçekten zorlayıcı olabilir. Kendinizi bu dünyadan uzak, yalnız ya da yabancı gibi hissetmek, birçok kişinin zaman zaman yaşadığı bir durum. İçsel gücünüzü hissetmeniz güzel, belki de bilinçli olarak kendinize zaman ayırarak ve sevdiğiniz şeylerle uğraşarak bu hislerin üstesinden gelebilirsiniz.
Başka insanlarla bağlantı kurmak veya benzer duyguları paylaşanlarla konuşmak da rahatlamanıza yardımcı olabilir. Unutmayın ki, bu duygular geçici olabilir ve üzerine düşünmek, yazmak ya da bir profesyonelle konuşmak iyi bir yol olabilir. Kendinize iyi bakın! 😊20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
16Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılBen de öyle hissediyorum ama annemiz babamız belli buradan olduğumuzu biliyoruz nereye gideceğiz ki
00 Yorumla
1 yılKaç yıldır varoluşsal sancılar çekiyorsun? Kendine zarar verme düşüncelerim oldu mu
125 Yorumla- 1 yıl
Yıllardır ara sıra ama kendime zarar vermek anlık gelse bile asla böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum yapamam
- 1 yıl
Hayattaki amacını arayıp bulamıyor musun? Hayat sana tatminsiz mi geliyor? Bana hep böyle geldi. Girdiğim ortamlarda kendimi ait hissetmedim hiç hala hissetmiyorum. Belki diye umut ediyorum benim gibi biri çıkar karşıma.
- 1 yıl
O kadar değişik bir ikilemde gibiyim ki ben de de aynı durum var her şey bazen çok gereksiz geliyor ağlama isteği sürekli takıntılı düşüncelerin içerisindeyim neden böyle hissediyorum düşünüyorum diye
- 1 yıl
Ben kendimi bildim bile keşke doğmasaydım diyorum. Hayatı hiçbir zaman sevemedim hala sevemiyorum. Ölmek yaşamamak ister miyim kesinlikle. Sadece arkamda beni seven insanlara acı vermek istemiyorum. Öldükten sonra pişmanlık mı yaşayacağım hayır ama işte kendime zarar verme düşüncelerindeyken durduruyor çoğunlukla. Çok vicdanlı iyi biriyim ve çevremde insanların insanalara kötü davrandığı gördüğümde haberler okuduğumda bile hayattan tekrar nefret ediyorum. Yaşamak için 23 yıldır neden sebep arıyorum veya öldürmemek için kendimi. Hayatımda benim gibi biri olmasını çok isterdim. Hiçbir zaman anlaşılmış hissetmedim, yapayalnız tek başımayım. Hiçbir yere ait olmamak ne yaşama ne ölüme. Belki seninde benzer düşüncelerin hislerin olmuştur oluyordur. İnan çözümünü bilmiyorum keşke bilsem nedenleri. Bu platformda insanların biraz olsa yalnız çaresiz hissetmemesini sağlayabiliyorsam ne mutlu bana. Ben böyle hala acı içindeyim belki sen de olacaksın ama yalnız olmadığını bilmeni isterim. Hayata iyilik ve anlayışla yaklaşmaya çalışıyorum ama hayat bana maalesef böyle gelmiyor. Hayat benden nefret mi ediyor tanrı var mı yok mu varsa ölmek istediğimi duymuyor mu o kadar dua ettim ölmek için hala ediyorum. Olay şu varoluşsal sancıları nasıl durduracağımı bilmiyorum sorguladıkça daha da anlamsızlaşıyor. Sadece yalnız olmadığını bil
- 1 yıl
Eğer bir arkadaş edinip konuşmak istersen ben buradayım istersen mesaj atabilirsin. Biraz da olsun anlaşılabilmek kendimizi iyi hissettiriyor.
- 1 yıl
Beni en çokta aslında elimde şükredecek çok şey varken böyle biri olmam beni üzüyor ufak tefek şeylere takılmak biraz daha az olsun isterdim çünkü sürekli içim acıyor parçalanıyor ağlamak geliyor mesela hüngür hüngür içim parçalana dek yazdıklarınızda nasıl açıklıycam bilmiyorum ama anladım hissettim o acıyı böyle kişileri duyguları çok daha yoğun hissettiğimizi düşünüyorum bazı kişiler hayatı sadece eğlenceye vuruyor
- 1 yıl
Tabi sen de istediğin zaman anlatabilirsin gerçekten ben de birisine iyi gelmek isterim
- 1 yıl
Hassas ve iyi kişilikleriz bu yüzden çok düşünüyoruz. Çok düşünmek belirsizliklerden başka bir şeylere çıkmıyor hayatta maalesef. Diğer insanların bizden bu kadar farklı olduğunu görmek çok daha fazla şey sorgulatıyor anlama çabalarına giriyoruz. Bu kadar fazla şeyi düşünüp sorgulamak bize ağır geliyor. Kime olsa gelir. Hiçbir şey sorgulamayan insanlar mutlu duruyorlar değil mi? Böyle olmadığım için çok mutluyum ama tüm dünyayı her şeyi düşünmek yoruyor. Yalnızlığımızın sebebi bu azız. Çevrene bak koyun dolu ne sevdiğini dahi bilmeyen insanlar popüler diye bir şeyler yapan insanlar…
- 1 yıl
Gerçekten hep şeyi sorgulardım ben mi anormalim diye dün mesela birisi bana şey demişti ben senin dilini anlamıyorum sanki ben çok anormalmişim gibi hissettim aşırı kibarsın dedi az cazgır ol dedi ezilirsin ben ezik birisi değilim kendime saygısı olan birisiyim ama insanların bu tutumu yüzünden kendimi çok farklı hissediyorum
- 1 yıl
Gel bi ara oturalım konuşalım geniş vakitte inan saatlerce konuşacak konumuz var
- 1 yıl
Dün arkadaşımla konuşuyorum bana sen bizden farklısın ya diyor ben de kabul ettim bunu farklıyım eşsizim keşke benden bi tane daha olsa diyorum duruyorum. Yalnız hissetmekten sıkıldığımdan anlaşılmamaktan insanın sevdiği şeyleri seven insan topluluğu da mı olmaz mesela. Zorlu bir şey kendini kabul etmek ama bunu yapmak yalnızlığı da kabul etmek oluyor
- 1 yıl
Evet ben de çok duydum tuhafsın falan diye hep sorguladım bu yüzden kendimi
- 1 yıl
Hep deniyor ailem bile diyor bana yıllar geçti hala garip geliyorum onlara
- 1 yıl
Ne diyorlar
- 1 yıl
Bir insan beğenileriyle zevkleriyle hiç bir yere uymaz mı? Garipsiyorlar. Çok fazla ortam aradım sevdiğim şeyleri tartışmak konuşmak için. Çok zor var tek tük insanlar. Herkes popüler kültürün kölesi olmuş durumda ben bu insanlarla konuşabiliyorum ortama çok rahat uyum sağlıyorum ama ben sevdiğim bir şeyleri konuşmaya çalıştığımda bile tuhaf bakışlara maruz kalıyorum. İnsanların suratlarında hep beni anlamaya çalışan ifadeler var zamanında bunu beni yargılıyorlar sanmıştım ama değil. Açık açık beni anlayamadıklarını çok söyledikler söylemeye de devam ediyorlar. Anlayamadıkları garip tuhaf anormal oluyor. Alıştım zamında çok yargılıyordum kendimi. Sen yapma sorun sende değil. Farklıyız
- 1 yıl
Gerçekten seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynı dünyada yaşıyoruz ama her insan farklı frekansa sahip bence farklı boyutlarda yüksek boyutlarda olan insanlar daha çok farkındalığa sahip yüksek bence bu yüzden sen onlara uyumlanamıyorsun bununla beraber yüksek farkındalık seni biraz yalnızlaştırıyor çünkü diğer insanlar gibi günlük konular sana sığ geliyor daha derin şeyler istiyor bu bunu yapmış şu şöyle gibi değil herkes bir şeye düz bakarken sen ondaki farklı detayları görebiliyorsun görmek değil görmeyi biliyorsun ben de senin gibi kendimi çok yargılarım ama şu an düşündüm ki kimsenin öyle olmasını değiştiremeyiz elimizde olan bir durum değil bize iyi gelen şeyleri yaparak ya da iyi şeylere yönelerek düzeltebiliriz bir nebze falan aynı düşüneceğimiz kişileri hayatımızda tutarak
- 1 yıl
Öyle kabul etmek gerekiyor ha yalnız hissettiriyor mu çok ama olan bu sorun biz de değiliz onlar da değil. Dediğin gibi kendimiz için önemli olan şeylere odaklanmak bir nebze de olsa hayatımıza anlam katıyor.
- 1 yıl
Mesaj atsana bana özelden tanışmak isterim senle
- 1 yıl
Benden atılmıyor sanırım istek atmak gerekli
- 1 yıl
Bana da izin vermiyor da
- 1 yıl
Ben atamıyorum mesaj xp yetmiyor
- 1 yıl
İstek attım
- 1 yıl
Ben de attım kabul etmedin ama
- 1 yıl
Xper seviyem 2 değil izin vermiyor
- 1 yıl
Sen mesaj gönderebilirsin sanırım
1 yılDuygusal çöküntü içindesin belli bunu aşmanın yollarını dene uğraş içinde ol
01 Yorumla- 1 yıl
Bazen deniyorum ama kalıcı olmuyor
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Başköy çok takma üzülme onlarda emin ol bizim için aynısını söylüyorlardır. Hayat yinede yaşamaya değer bir gün güzel olur be
00 YorumlaYaşadıkların seni asosyalliğe sürüklediyse, düşüncelerinin toplumunkiyle uyuşmaması normal.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
1 yılBende kendimi sanal insanı gibi hissediyorum, reelde yokmuşum misali.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılKendini değersiz mi hissediyorsun ya da senin ruh halini etkileyen bir olay mı yaşadın benim gibi?
08 Yorumla- 1 yıl
Kendimi arada değersiz hissediyorum ama kendime saygım var bu sepetten değerlide hissediyorum üzüntülü olaylar yaşadım ama ağır tramvalar değil bence sadece son 1 2 yılda takıntılı düşüncelerim arttı çok fazla sürekli düşünce halindeydim düşüncelere dalıyorum
- 1 yıl
Bende de oluyor. Ama ben çareyi ne şekilde buldum biliyor musun derdimi insanlarla paylaşmayarak sadece bizi yoktan var edene anlatarak ruhumu rahatlatıyorum. Çünkü insanlar hep bir pencereden bakarak seni anlıyormuş gibi yapıyor ya da mecburen dinliyormuş gibi yaparak senin problemini hiç ediyor ve empati yapmak yerine senin derdini basitleştiriyor. O yüzden derdini sadece seni Yaradana anlat yarattığına değil.
- 1 yıl
Gerçekten çok doğru Allah’a sığınmak ona anlatmak o her zaman yanımızda hissediyorum özümde insanlara anlatınca çünkü bazen boş boş bakıyorlar
- 1 yıl
Bazen değil aslında hep böyle bakma sen anlar gibi yaptıklarına insanı paranoya ediyorlar sonra. Ben uzun zamandır öyleyim.
- 1 yıl
Neler oldu
- 1 yıl
Neler olmadı ki insanın kendi kardeşi ile derdini paylaştığında sadece senin mi derdin var düşüncesiyle olaya yaklaşması ne kadar doğru? Üstelik kardeşi gurbette çalışıyor. Aynı zamanda da gerçekten ciddi anlamda sorunları varken sana böyle muamele edilse ne yaparsın ne düşünürsün? Detay anlatırım ama çok uzun.
- 1 yıl
Haklısın düşünmeden konuşuyorlar
- 1 yıl
O yüzden gereksiz yere kendini yıpratıyor insan. Hayat herşeye alıştırırmış insanı
1 yılSenin yaşında bende öyle hissediyordum. Sanki tek başıma kimse yok gibi ama geçer 22 yaş sendromu
00 Yorumla
1 yılYurtdışında yaşa, orada kendini bulursun.
013 Yorumla- 1 yıl
İlk defa böyle bir bakış açısıyla yaklaşan oldu
- 1 yıl
Oralarda hayat çok güzel, mutlu olursun, burada dert zannettiğiniz şeylerin oralarda hiç önemi yok.
- 1 yıl
Aslında ne kadar kaçsanda insanın düşünceleri her şeyiyle gidiyorsun yine
- 1 yıl
Orada iyi hissediyor insanlar kendilerini, YouTube videolarında burası çok farklı diyor Türkler
- 1 yıl
Kafana taktığın şeyi söylersen fikrimi söylerim sana, belki önemsiz şeyler seni üzüyor, konuşabiliriz özel
- 1 yıl
Aslında beni üzen kıran şeyler çoğu kişiye saçma gelen şeyler bence insanlar çünkü çok abarttığımı söylüyor
- 1 yıl
O ülkelerde taktığın şeyleri önemsemezdin, kültür farkı var, ABD'de hayat, Almanya'da hayat, İngiltere'de hayat , Avusturya da hayat videolarını izle Youtube dan
- 1 yıl
Genelde sevgiliden ayrılmaya çok takıyorlar, sevgilisinin olmaması, parasal, aile içi sorunlar, bedenini beğenmeme olabilir.
- 1 yıl
Yanlış anlamayın ama siz çok yüzeysel olarak düşünüyorsunuz benim fikrimce ama önerileriniz için teşekkür ederim
- 1 yıl
Sen sorunlarını söylemeden sana kimse çözüm bulamaz.
- 1 yıl
Bazen söyincede kimse bulamıyor
- 1 yıl
Bana anlatabilirsin, kardeşim psikoloji okudu, ona da söylerim.
- 1 yıl
teşekkür ederim
1 yılBende öyle hissediyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Tek değilmişim deme
- 1 yıl
Kesinlikle tek değilsin
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOluyo insana arada öyle
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılama dünyalısın, yapacak da bir şey yok
00 Yorumla İnan yalnız değilsin aşkom
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle mi dersin :)
Şey mi kanka …🙃🙃
20 Yorumla
1 yılBenım gezegene gel
01 Yorumla- 1 yıl
Hiç bir yer bana güvenli gelmiyor
Valla ben de bence uzaylıyım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılHisseden var mı ki..
10 Yorumla
1 yılİyi ev al kendini kilitle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYalnız değilsin
21 Yorumla- 1 yıl
:)
1 yılmarslımısın o zaman
00 Yorumla
1 yılBende öyleyim kardeş
00 Yorumla
1 yıluzaylısıb demekki😂
00 YorumlaBende de oluyor o arada
00 YorumlaHer canlı ölümü tadacaktır
00 YorumlaÇünkü dönem kötü
00 Yorumla
1 yılMars'a gitmeyi düşün
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılDegiliz cunku
00 Yorumla Selam dünyalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsen uzaylısın
00 Yorumla
1 yılBende bende
00 Yorumla
1 yılBen de
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz