Kişilik & Karakter Sevdiğiniz için ne yapamazsınız? Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diğerleri olabilir ama bunu asla yapmam gibi düşünürseniz… Din değiştirmek Memleket değiştirmek Giyim tarzı değiştirmek Açık ilişki/ grup gibi şeyler İş değiştirmek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Sevgili icin herseyi yapar misiniz Sevdiğiniz için ne yapamazsınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmam.. beni ben olduğum için sevmeli 0 0 Yorumla
AlastorMoody Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Asla dinimi degistirmem vatanımı tekrtmen 1 0 Yorumla
Ismimyok3874 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hic birini yapmazdim 1 3 Yorumla Cebeufuk 1 yıl Ama zaten soru o, en ama en yapamayacağını soruyoruz Yorumla Ismimyok3874 1 yıl Din Yorumla Cebeufuk 1 yıl 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç bir şey yapmam.. beni ben olduğum için sevmeli
Asla dinimi degistirmem vatanımı tekrtmen
Hic birini yapmazdim
Ama zaten soru o, en ama en yapamayacağını soruyoruz
Din
👍
Beşiktaş'ı bırakmam