Ferhat Şirin için dağları delmiş. Peki ya siz sevdiceğiniz için nelerden vazgeçer nelerden vazgeçemezsiniz? Aşk fedakarlık ister.Aşk zor zanaat. Özveri ile yürüyen bir gemi. Aşk için neleri yapmak mümkün değil sizce?
Sanırım bu her şey ve hiçbir şeyin içinde gerekli olan bütün her şey gerekmeyen hiçbir şey yok.. Ancak aramıza ne olursa olsun yalan girmemeli ve dahası saygısızlık asla olmamalı..
Karşı tarafın ne kadar sevgimi hak ettiğine bağlı vallahi Şimdiye kadar pek hak eden olmadı açıkçası ne kadar değer verdiysek o kadar değersiz olduk Bir tarafları kalktı O yüzden kimse için hiçbir şey yapmayacaksın Bırak onlar senin için çabalasın
@Sosyetic_SheqiiL Vaay helal sana senin gibi bi’ kadin istiyorum sevdinmi tam sevicek cunku bende oyleyim sevdinmi tam severim sevmiyosam umut vermem raconuma ters beb Oğlak burcuyum sevdinmi tam sever Oğlağın herseyi arastir istersen YouTube dan bak bi’
Senin bobregine kurban ya iste Oglak burcu boyle sever sevdigi kadina gerekirse kul kole kopek olur Yani oyle disardan ciddi sert mafyatik durduguna bakma o disardakilere oyle normaldede oyle ama sevdigi kadina karsi kedi gibi yavru kedi savunmasiz kedi gibi kuzu gibi cunku cook sevdiginden oyle
Vallahi ben daha evlenmedim ama illaki evlenicem evlenicegim kadin icin Nişantaşı’ndan ev aldim daha ne yapiyim benle evlicek o sansli kadin kim acaba cok merak ediyorum