Kişilik & Karakter Stres yapmamak için ne yapmam gerekiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok stresli biriyim bunun geçmesi için ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun Güncellemeler1 yıl Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :) Stres yapmamak için ne yapmam gerekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bence kötü olaylardan uzak durman lazım 0 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Psikolojik seanslara katılabilirsin stres yönetimi için aslında en güzeli takmayan insanlar geniş olmak ama bende olamıyorum maalesef 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Çok kötü bir durum bıktım artık Yorumla Knightdark 1 yıl Öyle ama kendini rahatlat hiçbir şey üzmeye ve sağlığı bozmaya değmiyor en önemli şey kendinsin her şeyden önce bunu bilmek gerek bence Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum ama yine de olmuyor böyle karnıma ağrılar giriyor stresten bıktım Yorumla Knightdark 1 yıl Güzel şeyler düşün Yorumla Soran 1 yıl Denerim :) sağol Yorumla Knightdark 1 yıl Her zaman hayallerin ve Umutların olmalı 😊 Yorumla Soran 1 yıl 🩷 Yorumla Knightdark 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 😊 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Stres kortizol seviyesini yükseltir. Endokrin poliklinik öneriyorum doktoruna kan tahlili yaptır. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Zorunne388 1 yıl Rica ederim Yorumla Soran 1 yıl :) Yorumla Zorunne388 1 yıl 👍 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Az düşünürsen neredeyse hiç stres yapmazsin 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Evet işte sorun tam da. Bu nasıl az düşünülür? Nasıl aşırı düşünmeyi durdururuz? Yorumla Paranoyak-Maan 1 yıl Kendini somut anlamda bir seylerle meşgul ederek az düşünürsün Yorumla Soran 1 yıl Haklısın aslında son zamanlarda çok boştum Yorumla Paranoyak-Maan 1 yıl Boş kalırsan her şeyi kafaya takarsin bu herkes için geçerli kural Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim her şey için Yorumla Paranoyak-Maan 1 yıl Rica ederim Yorumla Soran 1 yıl :) Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 926 cevap paylaştı. Aromaterapi den faydalanabilirsin 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Denerim teşekkür ederim Yorumla Ks1Bilen 1 yıl Rica ederim, Ayşe tolga yi takip edebilirsin bu konuda Yorumla Soran 1 yıl Kim olduğunu bilmiyorum bakarım birazdan çok sağol Yorumla Ks1Bilen 1 yıl 💖💖 Yorumla Soran 1 yıl 🌸🌸💓💓🩷🩷💕💕 Yorumla Ks1Bilen 1 yıl Şey Okb ya da çocukluk travman var mı?Bunlar etkiliyor olabilir,Ben uzun bir süre çok gergin hissettim kendimi, streslide tabi Yorumla Soran 1 yıl Hayır çok şükür yok ama çocukluk travmasından emin değilim o kadar da iyi bir çocukluk yaşamadım çünkü Yorumla Ks1Bilen 1 yıl Bu etki edebilir strese ama Aşılabilir tabiki, ağlama krizleri oluyor mu? Yorumla
neredeydiiinn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 84% 1 yıl Bu kadar strese gerek duymadığını anlat kendine 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Anlamıyor ki :((( Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Norveç'e yerleşmen gerek. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İsviçre* Yorumla
İntruder16y Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Üzülmemek 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Üzülmüyorum ki Yorumla İntruder16y 1 yıl Derin kederde bogustugundandir ya da seni uyaran şeyler tehlikeye karşı ondan stres yapar insan genelde Yorumla Soran 1 yıl Doğru sakinleşeyim ve uyuyayım en iyisi Yorumla İntruder16y 1 yıl İyi uykular rüyanda stres yapma sakin Yorumla Soran 1 yıl Yapmam umarım :)) Yorumla İntruder16y 1 yıl İyi gecelerin olsun sağlıklı huzurlu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence kötü olaylardan uzak durman lazım
Psikolojik seanslara katılabilirsin stres yönetimi için aslında en güzeli takmayan insanlar geniş olmak ama bende olamıyorum maalesef
Çok kötü bir durum bıktım artık
Öyle ama kendini rahatlat hiçbir şey üzmeye ve sağlığı bozmaya değmiyor en önemli şey kendinsin her şeyden önce bunu bilmek gerek bence
Biliyorum ama yine de olmuyor böyle karnıma ağrılar giriyor stresten bıktım
Güzel şeyler düşün
Denerim :) sağol
Her zaman hayallerin ve Umutların olmalı 😊
🩷
Teşekkür ederim 🙏 😊
Stres kortizol seviyesini yükseltir. Endokrin poliklinik öneriyorum doktoruna kan tahlili yaptır.
Teşekkür ederim
Rica ederim
:)
👍
Az düşünürsen neredeyse hiç stres yapmazsin
Evet işte sorun tam da. Bu nasıl az düşünülür? Nasıl aşırı düşünmeyi durdururuz?
Kendini somut anlamda bir seylerle meşgul ederek az düşünürsün
Haklısın aslında son zamanlarda çok boştum
Boş kalırsan her şeyi kafaya takarsin bu herkes için geçerli kural
Teşekkür ederim her şey için
Rica ederim
:)
Aromaterapi den faydalanabilirsin
Denerim teşekkür ederim
Rica ederim, Ayşe tolga yi takip edebilirsin bu konuda
Kim olduğunu bilmiyorum bakarım birazdan çok sağol
💖💖
🌸🌸💓💓🩷🩷💕💕
Şey Okb ya da çocukluk travman var mı?
Bunlar etkiliyor olabilir,
Ben uzun bir süre çok gergin hissettim kendimi, streslide tabi
Hayır çok şükür yok ama çocukluk travmasından emin değilim o kadar da iyi bir çocukluk yaşamadım çünkü
Bu etki edebilir strese ama
Aşılabilir tabiki, ağlama krizleri oluyor mu?
Bu kadar strese gerek duymadığını anlat kendine
Anlamıyor ki :(((
Norveç'e yerleşmen gerek.
İsviçre*
Üzülmemek
Üzülmüyorum ki
Derin kederde bogustugundandir ya da seni uyaran şeyler tehlikeye karşı ondan stres yapar insan genelde
Doğru sakinleşeyim ve uyuyayım en iyisi
İyi uykular rüyanda stres yapma sakin
Yapmam umarım :))
İyi gecelerin olsun sağlıklı huzurlu