Sürekli stres yapıyorum basım dönüyor artık sürekli kafam dolu boşaltamıyorum sevdiğim birşeyi yapsam yine düzelmiyor nasıl kafamı rahatlatabilirim zihnim bulandı artık ne yapabilirim. Yapılan herşeyi her davranışı kötü şekilde anlıyorum istemeden oluyor sakin kafayla konuşup anlasamiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kafa rahtlatmak için zararsız bı ilaç vs taktik var mı zararsız ama
Sevdiğim bişey kalmadı hicbiseyden zevk almıyoruk herkes biriyle konuşuyor biseyler anlatıyor ama benim anlatacak birşeyim yok sessiz birisiyim beni niye sevsin ki biri
Kötüler her zaman kazanır unutma kır zincirlerini içine kapanık durma bende öyleydim karşı söylediğim kelimeden dolayı üzülürmü yanlış anlar düşüncesindeydim ve baktım herkes ağzına gelen lafı söylüyor saldım kendimi öyleyse böyle şu an emin ol kimseyle işim yok hayatıma bakıyorum üzülmüş kırılmış bana küsmüş çokta tın boşversene hayatını yaşa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanlardan biraz uzak dur ve herşeyi sorun etme bırak kim ne diyorsa desin sadece yaşamana bak
Olmuyor mesela birini seviyorum herkes engel oluyor beni yanlış birisi gibi göstermeye çalışıyorlar artık tek kalsamda engel olamıyorum kendime
Seni kim yanlış göstermeye çalışıyorsa kötülük yaparak hayatından çıkart ve ardına bakma sen kimseyi sevme bırak seni sevmeye çalışsınlar
Ben kötü birisi olmak istemiyorum içine kapanık birisiyim ben sevmiyorum, sohbet etmiyorum ama işyerinde olduğumuz için mecbur her gün oluyor
Sevdiğim bişey kalmadı hicbiseyden zevk almıyoruk herkes biriyle konuşuyor biseyler anlatıyor ama benim anlatacak birşeyim yok sessiz birisiyim beni niye sevsin ki biri
Kötüler her zaman kazanır unutma kır zincirlerini içine kapanık durma bende öyleydim karşı söylediğim kelimeden dolayı üzülürmü yanlış anlar düşüncesindeydim ve baktım herkes ağzına gelen lafı söylüyor saldım kendimi öyleyse böyle şu an emin ol kimseyle işim yok hayatıma bakıyorum üzülmüş kırılmış bana küsmüş çokta tın boşversene hayatını yaşa
Teşekkür ederim
Bir psikologa gidebilirsin bence
Tercih etmiyorum başka bir çözümü olabilir belki
Bira iç
Zararsız dedim haram şeyler kullanmıyorum
Kur'an oku
Teşekkür ederim
Bide neyden korkuyosan onu öldür
Yanlış anlaşılmaktan kendimi ifade edememekten
Öldür gitsin inceldiği yerden kopsun