Çoğunlukla hayır ama bazen çok gözümde büyüttüğüm insanlarla tanıştığımda özellikle evet diyorum ben boş yasamamışım sadece insanların vitrini reklamı çok cafcaflıymış
Hayır geliştiğimi düşünmüyorum. Çünkü ben egosu çok yüksek bir insanım. Egosu çok yüksek bir insan çok kolay gelişim sağlayamaz. Küçüklük yıllarımda da her istediğime ulaştım bu da gelişim sağlamamı engellemiştir büyük ihtimalle. Her şey kolaylıkla önüme geldiği için emek harcamadan almaya ve istediğim anda verilmesine alışığım. Bu da kişisel olarak gelişmeme engel olmuştur büyük ihtimalle. Özgüvenim çok yüksektir yine bu da içten içe insana ben kişisel olarak geliştim mesajı verir ve gelişmek için başka yönlerden ilerleme sağlamaz yatırım yapmazsın kendine. Çünkü sanki her konuda muhteşemmişsin hissiyle donanırsın. Oysaki düşününce pek çok eksiğin vardır tamamlanması gereken.. her neyse gelişmedim.. Gelişmek için eskiden yaptığım pek çok şeyi de yapmayı bıraktım…
Evet düşünüyorum, ama site de hiç gelişmemişim gündem de olan bir soru sordum emeklerim ile fenomen olduğum etiket de hem de ama ne yaparlar giderler en boş kişilerin sorularına, şu an ki sorduğum soruyu sen veya başka bir fenomen sorsa hemen cevap gelmişti benim Allah belamı versin ki böyle yerde hâlâ duruyorum yazıklar olsun