Babamdan şüphelendim?

Babam dünden beri bir kadınla konuşuyordu hatta bu kadınlarla konuşmasını tam ama tam 4 yıl 5 yıl falan sürüyor bende ise anneme bunu anlattım ve annemde ise aman konuşsun ne olacak arkadaşı falandır dedi ama anneme anlattığımda gerçekten babamın kadınlarla konuşmasına bile umursamıyor bir kere kavga ettiklerini biliyorum kadınlarla konuşma falan diye uyardı çok kez uyarmasına rağmen 2 hafta kadınlarla konuşmadı sonra da 2 haftanın 1 gününden sonra da bir siteye girip kadınlarla konuşmasını gördüm ve babama artık dedim ki baba kızlarla konuşmuyorsun değil mi dedim babamda hayır kızım ne kadınlarla konuşması sende saçmalama falan dedi normalde konuştuklarım hep ama hep saçma falan olmaz tamamen gerçek uyarma olur ama babamda saçmalamışım gibi saçmalama diyor bende ise babamdan bir kez şüphelenmeye başladım babam normalde öz ama babamın evli olmasına rağmen bir kadınla konuşmasını saçma buluyorum bir anda annemle sabah konuştuk babamda ise anneme o kadının bekar olduğunu ve arkadaşı olduğunu söyledi birde kocası da varmış ama onla yeni boşanmış diye duydum sanırım ama bir anda babama da sinirlendim sizce bu kadınlarla konuşmasını nasıl sonlandırma yapabiliriz gerçekten artık bu durumu gördüğümde sıkılıyorum ve şüpheleniyorum sizce ne yapmam lazım nolur yardım edin bir taktik verin
Babamdan şüphelendim?