Babamdan Şüpheleniyorum :( ?

Öncelikle merhaba, başlıktan da anlaşıldığı üzere babamdan şüpheleniyorum. Annemle babam çok mutlu bir evlilik geçiriyor yani mutluyuz annemi asla aldatmaz ondan asla şüphemiz yok fakat şüphelendiğim konu şu:Google'ı zar zor açıyor biz görmeyelim diye ne bileyim gizli sekmede takılıyor hatta daha az önce gördüm babam hayatta Youtube işinden anlamaz dedim ki baba sana video izleteceğim açtı işte baktım baya bildirimi var ve Youtube şöyle bir düzleme sahip, en çok ne tür videolar izlersen açtığında direk o video türleri karşına çıkıyor neyse açtı işte baktım en üstte koca göğüslü bir kadın videosu var ve ben buna üzülüyorum bir şeyler sakladıkça üzülüyorum. Ne bileyim şu malum tür videolar izliyordur bence ve hoşuma gitmiyor adam evli 2 çocuk sahibi çok mutluyuz ve hani ağlayasım geliyor fakat kesinliğinden çok emin değilim ama şüpheleniyorum sizce :(
Güncellemeler
+1 yıl
tam olarak ne tür videolar izlediğinden emin değilim video rastgele de çıkmış olabilir ama şu telefonunu elime aldığımda gerilmesi beni üzüyor ve bu düşünceye tetikliyor
Babamdan Şüpheleniyorum :( ?