Hayatta insanın karşısına türlü türlü zorluklar çıkar. Bu zorluklar amaca ulaşmak için önümüze konulan birer merdiven basamakları gibidir. Kimisi o basamakları takır takır çıkar, kimisi daha başlamadan pes eder. Kimileriyse çok çabalasa elinden geleni yapsa da olmaz. Hiç şüphesiz başarısızlığın da kişiye tecrübe kazandırdığını düşünen biriyim. Ve başarısızlık dünyanın sonu değildir. Belki de bizim için açilmayı bekleyen çok daha güzel kapılar vardır. Bilemeyiz...
En büyük başarısızlığınızdan ne öğrendiniz ve bu deneyim sizi nasıl etkiledi?
Çok büyük şeylere kalkışmadım, ya da öyle bir karar vermek zorunda kalmadım Çok uç şeyler yaşamıyorum.. en fazla çocuğun proje ödevi olur onlarda da başarılı olurum Şahane heyecanlı dolu dolu hayatım var ya benim nxnsjjsjsdhhd
Büyük bir başarısızlığım olmadı. Hatta isteyipte başarılı olmadığım bir konu yok. Yaptığım her işte veya her neyse hep başarıli oldum şükür.
Olmayacak tek bir şey istedim, 5 yıl kadar savaştım ve yanlış kişi olunca karşımdaki tek isteyipte ulaşamadığım şey o oldu. Bunu da başarısızlık olarak nitelemiyorum. Nasiptr yokmuş ve iyi ki yokmuş diyorum. Bazen olmayacak şeyleri zorlamamak vazgeçmek de bir başarıdır. Geçte olsa zararın neresinden dönersen kârdir misali...
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Yorum yapmak için yorum yapıyorum şu an :D başarısızlık evet, olabilir yani illa bir şey mi öğretmeliydi Allah nasip etmemiş bir dahaki sefere inşallah der yolumuza bakarız dfjjd
ne olacağıdı ya, ne kadar yaşayacağım bile belli değil kendimi yerden yere mi vurayım :D olmadıysa olmamıştır, rabbim başarmamı istememiştir, o yol bana göre değildir vs vs hep önümüze bakıyoruz dimdirek jdjdj
Hayatımdaki her şeyden bir ders çıkarıyorum. Büyük ya da küçük çok fark etmiyor. Sadece hayallerimin önündeki başarısızlık ve engelleri umursamayıp denemeye devam ediyorum. Onun haricinde çoğu şeyden aşırı kolay vazgeçiyorum artık. Kota çok dolu
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
genellikle bu hayatta çok mutlu olmak istemiştim.. yani bütün resme bakarsak amacım huzur ve mutluluğu bulmaktı ama olamadım.. bundan çıkardığım derste.. bazen 1 saniye mutlu olmak için 1 yıl beklemen çabalaman gerekebilir.
Merhaba, En büyük başarısızlık hatta tek başarısızlığım, aşk, hani elimden geleni üstüme düşeni yaptım ama olmadı hatta fazlası için çalıştım çabaladım daima olmadı!
En büyük başarısızlıklarım birileri için karşılıksız bir şeyler yapmaktan doğdu. Bunlardan öğrendiğim şey de seven s2ilir, s2en sevilir cümlesinin ne kadar doğru olduğu.
Ben çoğu konuda elimden geleni yaptım kendimi çok yorgun hissediyorum artık hicbirseyin karşılığı istediğim ya da hedeflediğim şekilde alamadım hep bir kendi ayaklarımın üzerinde durma hedefim vardı öyle de yaptım hayatıma kimseyi almadım hedefimden şaşarım diye şimdi bakınca hersey boş aslında insan sevmek sevilmek istiyor sırtını yaslayabilecegi biri olsun istiyor ama bu dönemde düzgün birini bulmak çok zor
Fikrin çok yanlış. Kendini avutmak bu. Modern çağ yalanı. Bazen ne sebebi vardır nede olumlu sonuçları yaşadığımız zorlukların. Sadece yaşadığınla kalır