Genel yapım olarak insanlara ve tüm canlılara iyilik yapmayı severim. Fakat insanoğlu kadar nankör bir canlı yok. Bir insanı bazen 40 sene sırtından taşısan bile yaranamazsın. Sizin de var mı bu şekilde mağduriyetiniz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çok doğru bir söz.. insanlar kadar nankör canlı yok.. kedilere derler ama kediler bile insanlardan daha çok sadıktır.. bende elimden gelen iyiliği yaparım ama hak edene
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🙏😊
Kesinlikle öyle 👍 çok fedakarlık çok vefasızlık getiriyor çünkü insanoğlu çiğ süt emmiştir diye boşuna demiyorlar ne kadar çok verirsen okadar çok talepkar oluyorlar
Aynen öyle 👍 oyuzden bardağa kola boşaltır gibi azar azar değer vericeksin insanlara cok verirsen köpürür taşırırsın
Cevap
8Cevap
Her zaman değil ama çoğu zaman 😅
Var ya oluyor yadirgamiyorumda
Karşındaki kişiye göre değişir bu. Çoğu insan bunun değerini bilemiyor maalesef.
Vefasız insana yapılan iyilikten maraz doğar
Az da olsa var
İyilikten maraz doğar, doğdu, doğuyor ve doğacak maalesef işte bu yüzden iyi insan sayısı azaldı.
Ben iyilik yapıp denize atıyorum. Kul katında değil Allah katında makbul olması önemli benim için
Eninde sonunda iyilik kazanıyor.
Yapacağın tek bir kötülük, tek bir hata, o ana kadar yaptığın tüm iyilikleri siler. İnsanlar böyledir. İyiliği haketmezler
İyiliği hak edene yapılırsa maraz doğmaz tebessüm olur
Günümüzde evet. Keşke herkesin iyi olduğu zamanda yaşasaydım gerci öyle bir zaman yok 🤐
insanlar kadar saman gôrmedim ben bu dünyada iyi insanlar çok nadir bende de onları görecek gôz var
İyilik, marazın anasıdır.
Sen insana binlerce iyilik ya en ufak bı kötülükle seni siler atar
Tabikide dogar
Anneannemin meşhur lafı.. Maalesef evet..
Evet doğar fazlası zarar
Doğuyor. Çok insan olmamak gerekli.
Yaptığım iyiliğe göre değişir ama genelde doğar
Bazı zamanlar doğuyor
İnsanalara yardım etmemeye çalışıyorum
Evet
Doğabilir evet
Öyle maalesef
Doğar maalesef
Kesinlikle
Bazen evet
doğar