Insanlar bu kadar yüzsüz olmak zorunda mı?

Ben mi çok yardımsever ve yüz veren bir insanım acaba? Daha önce de olmuştu, işle ilgili bir kaç sorusunu yanıtladığım yeni gelen bir kız bana ismimle seslenmeden, bir şey sorabilir miyim bile demeden eliyle şık şık hareketler yapmıştı. 🫰🫰 Ben de bakmamıştım. Dün akşam yine yeni gelenlerden bir kızın sorularını yanıtladım, sonra bana bu hareketi yaptı, bakmadım tabi. Çağrıdaydım zaten, canım ben çağrıdayım, gelmiş başımda bir şeyler soruyor. Git başkasına sor, mal mısın? Sonra çağrın bitince bana haber ver diyor, bak seeeen 😆 Çağrı bitti, biraz bekledim yeni çağrı gelmesini, sonra bu yine geldi, yine mi çağrıdasın ya şakağğ mısın dedi. 😂 Sonra gitti başkasına sordu. Insanlar gerçekten ağızlarından çıkanı duymuyor mu acaba? Dün bir de benden uzakta oturuyordu, dedim istersen daha yakına da gelebilirsin, sen gel istersen arkadaşım var seni tanıştırırım falan diyor, canım mısın soru sorma ihtiyacı olan sensin, sen geleceksin tabi. Ben sanki canım isterse senin küçük arkadaşınla tanışamayacağım. 😆 Oturduğum yerde iyiyim dedim. Daha da muhatap olmadım, olmam da. Saygısız, insanlarla nasıl konuşması gerektiğini bilmeyenler uzak olsun. Bir de bunlar üniversite mezunu falan. Işveren ben yaşlıyım (güya) diye beni işe almaz ama aldığı mallar da bunlar..

Insanlar bu kadar yüzsüz olmak zorunda mı?