Hakikaten insanlar ne kadar düşüncesiz?

Lütfen bunu okumanızı istiyorum... Benim babam başta olmak üzere çok düşüncesiz bir adam sizden ricam benim düşündüklerimin aksini düşünen yorum yapmasın neden insanlar empati yapmakta zorlanıyor hayvana şiddet eden kadına değersiz gören insanlara sürekli aşağılayan herkese ve her şeyi eziyet etmeyi yücelik gören insanlar neden var bunların algılarını değiştiremez miyiz sorun ne neden bu şekilde düşünüyorlar birine el uzatıp yardıma ihtiyacım var dediğim zaman kötü anlaşılıyor ailem de geri kafalı insanlar var neyse ki ben bunlardan değilim ve şunu da eklemek istiyorum karakteri aslında beş para etmeyen ve sürekli içinde fesatlık bulunan iyilikten anlamayan ama karşıma da hep iyi insan çıksın diyen insanlar psikoloğa gitmelerini tavsiye ediyorum gerçi onlar bile bu işi çözemez ya lütfen herkes birbirine saygı duysun cinsiyet farkı mezhep farkı fark etmez ne konuda ne şekilde olursan ol bir avukat mesleğini rahatça söyleyebiliyorken çöpçü utanmasın istiyorum iyi insanlar iyi ki varsınız ❤️
Hakikaten insanlar ne kadar düşüncesiz?