Ateist olmaya karar verdim sizin de düşüncenizi almak istiyorum yaptığım yanlış mi?

22 yaşındayım çocukluğumdan beri hep Kur'an ı kerim okudum özellikle Türkçe meallini oruç tuttum hep bu yaşıma kadar, Türkiye de ekonomi zaten çok kötü doğu bölgesinde daha düşük iş arıyorum 5 ile 7 bin arası teklif ediliyor , babamın maddi durumu çok iyi çocukluğumuzdan berri asla güzel bişey yemedik, çoğu zaman yiyecek bişey olmaz buzdolabı bomboş, hiç doğum günüm kutlanmadi bir kek bile yapılmadi yaşıtlarım kafeden kafeye giderken ben bugün babamdan yumurta ve ekmek parası istedim param yok dedi nasıl yok dedim (kasası dolar Euro ve banka hesabı dolu) git b. k ye dedi telefonu yüzüme kapattı sabahtandir ağlıyorum çünkü zoruma gidiyor Allah rızık yoluyorsa niye bize yoktu , Allah varsa neden böyle birini kısır değilde 7 çocuklu biri yaptı, Allah varsa neden böyle insanları cezalandirmiyor, tamam Allah var diyelim sınıyor neden benim sınavım bitmiyor hep çabaladım 12 saat bulaşık yıkadım 200 lira o da 2 saniye de bittiyor markette Allah varsa niye kötülük var niye ben 22 yaşında antidepresanla ayakta duruyorum
Ateist olmaya karar verdim sizin de düşüncenizi almak istiyorum yaptığım yanlış mi?