Kişilik & Karakter Bahanelere karnınız tok mu? Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gelmek isteyenin ayağını kesseler sürünerek gelir demişler. Bahanelere karnınız tok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Bahane yemiyorum ben oldum olası, bahaneye aç da değilim, istemiyorum da, yetoo yani. 2 5 Yorumla Gökay90 1 yıl İstemiyorum diyince olmuyor maalesef 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Olur olur bal gibi de olur Yorumla Gökay90 1 yıl Kesin bilgi mi Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Kesin bilgi, yayılsın Yorumla Gökay90 1 yıl Tamam 😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bahane yemiyorum 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şimdi kahvaltı yaptım tokum valla 😅Fazlasıyla tokum bahaneleri dinlemiyorum bile. 1 4 Yorumla Gökay90 1 yıl Afiyet olsun 😄 ben açım ama öğlen yemeğine Yorumla _infinitum 1 yıl Sen sufle yedin mi dün? 🥹 Yorumla Gökay90 1 yıl Evet 😂 tatlısına Bowling oynadık kazandım tabi ki sjsj Yorumla _infinitum 1 yıl Püüüüfff 😒😒😒 Yorumla
Şeftalimm Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Bahane sadece istemediğin kişiye karşı üretilir o yüzden bahanesi varsa ben ondan uzak kalırım direk 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Bahane gö7 gibidir herkeste var , o yüzden tokum bu işlere 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl çok doğru dedin efem 1 5 Yorumla Gökay90 1 yıl Şiştik bahanelerden 😄 merakettimmişte 1 yıl len sana noluyor bi haller var ha 😂 Gökay90 1 yıl Yok be ben aynı ben 😂 merakettimmişte 1 yıl inanamam 😃 Gökay90 1 yıl Cidden ya :D
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Tabi artık yeter doyduk 1 3 Yorumla Gökay90 1 yıl 😂 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Bu işin tadı kaçtı muhsin😃 Yorumla Gökay90 1 yıl Kaçtı kaçtı :D gitmek lazım uzaklara Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bahane yemiyorum ben oldum olası, bahaneye aç da değilim, istemiyorum da, yetoo yani.
İstemiyorum diyince olmuyor maalesef 😂
Olur olur bal gibi de olur
Kesin bilgi mi
Kesin bilgi, yayılsın
Tamam 😄
Bahane yemiyorum
Şimdi kahvaltı yaptım tokum valla 😅
Fazlasıyla tokum bahaneleri dinlemiyorum bile.
Afiyet olsun 😄 ben açım ama öğlen yemeğine
Sen sufle yedin mi dün? 🥹
Evet 😂 tatlısına Bowling oynadık kazandım tabi ki sjsj
Püüüüfff 😒😒😒
Bahane sadece istemediğin kişiye karşı üretilir o yüzden bahanesi varsa ben ondan uzak kalırım direk
Bahane gö7 gibidir herkeste var , o yüzden tokum bu işlere
çok doğru dedin efem
Şiştik bahanelerden 😄
len sana noluyor bi haller var ha 😂
Yok be ben aynı ben 😂
inanamam 😃
Cidden ya :D
Tabi artık yeter doyduk
😂
Bu işin tadı kaçtı muhsin😃
Kaçtı kaçtı :D gitmek lazım uzaklara
Tok.