Sağlık Karnın hic yumrk yiyen oldu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Oldu mu yaa Güncellemeler+1 yıl Karnına* Karnın hic yumrk yiyen oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edddaaass Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Evet oldu 0 54 Yorumla Soran +1 yıl Olay nasıl oldu ya Yorumla Edddaaass +1 yıl Olay yok saklanırken oldu neden budarkader Yorumla Soran +1 yıl Saklanırken nasıl oluyo ya😄 Yorumla Edddaaass +1 yıl Seni etkileyen ne bukadar karna yumruk yemedinmi hic Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya yemedim. Saklanirken nasil oluyo anlatr misin Yorumla Edddaaass +1 yıl Sevgilimle oldu Yorumla Soran +1 yıl Hm evet de, yani saklanirken nasil oluyo, onu anlatir misin yani Yorumla Edddaaass +1 yıl Anlatilcak bios Yok kız sevdigimle cocuklasmayi severiz Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin mi vurdu karnına yani Yorumla Edddaaass +1 yıl Evet de sen neden abarttin bu olayi Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya, oylsine sordum. Acıtıyo mu, yani o acıtmiş mıydı karnını vurunca Yorumla Edddaaass +1 yıl Fazla değil canım bişi diyim mı gerçekten gereksiz bir merak seni Şu an nasıl biri olduğunu çok merak ediyorum mal kızım Yorumla Edddaaass +1 yıl 😘😘 Yorumla Soran +1 yıl Mal dediğin için demicemmm kendimii Yorumla Soran +1 yıl Ya bir meraktı, neden hakaret ediyon mal diyonn😢 Yorumla Edddaaass +1 yıl Güzel anlamda dedim mal saf diye temiz anlamında Yorumla Soran +1 yıl Hm öyledir, bir soru sordum diye mal da oldum🫥 Yorumla Edddaaass +1 yıl Tamam asko evdekilere selam 😘 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Edddaaass +1 yıl Öylesine dedim yaş kaç bu arada Yorumla Soran +1 yıl 18 ve 24 arası😂 Yorumla Edddaaass +1 yıl 😂😂ok tatlım ben kaçar Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Edddaaass +1 yıl Bys Yorumla Soran +1 yıl Byee, ama bu hakareti unutmicam Yorumla Edddaaass +1 yıl Unuttun bile görüşmicez çünkü tatlım yarın mesaj atarım ordan anlarsın bys Yorumla Soran +1 yıl Pekiii Yorumla Edddaaass +1 yıl 😂😂😂nur gibi insan olursun inşallah Yorumla Soran +1 yıl Neden ne oldu ya Yorumla Soran +1 yıl Sen de ان شالله Yorumla Edddaaass +1 yıl Amin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Edddaaass +1 yıl Ne evet Yorumla Soran +1 yıl Amin evet yani😂 Yorumla Edddaaass +1 yıl Neyse canım ben kaçar Yorumla Soran +1 yıl Peki👍😊. Yorumla Edddaaass +1 yıl 🙆asadad Yorumla Soran +1 yıl Ne olduuuu ya Yorumla Edddaaass +1 yıl Ahahaua kitleidn beni mk kendine iyi bak tombiş Yorumla Soran +1 yıl Anahtar da var. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Peki, vaktini almayayım. Yorumla Edddaaass +1 yıl Açarsın vakti geldimi Yorumla Soran +1 yıl Ya nabcam, ne açmasi🙂O şakaydı ya. İşiniz varsa gidebilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl Değerku Vaktinizi almayayim Yorumla Soran +1 yıl Değerli* Yorumla Edddaaass +1 yıl Sevdiğin var mı Yorumla Edddaaass +1 yıl 😂😂😂😂 merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Kendimi seviyorum sadece🙂 Yorumla Soran +1 yıl Faniler muhabbet beslemeye layık değiller. Yorumla Edddaaass +1 yıl Dostoyeski yazar kitapları oku tavsiye ederim bende budkar minik Yorumla Soran +1 yıl Bu arada ben kız değilim. Vaktini çaldım, k. bakmayın. Yorumla Edddaaass +1 yıl Bende değilim ahahhaa Yorumla Edddaaass +1 yıl İnek gibi bisin aynı mk Yorumla Soran +1 yıl 😉😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet oldu
Olay nasıl oldu ya
Olay yok saklanırken oldu neden budarkader
Saklanırken nasıl oluyo ya😄
Seni etkileyen ne bukadar karna yumruk yemedinmi hic
Hayır ya yemedim. Saklanirken nasil oluyo anlatr misin
Sevgilimle oldu
Hm evet de, yani saklanirken nasil oluyo, onu anlatir misin yani
Anlatilcak bios Yok kız sevdigimle cocuklasmayi severiz
Sevgilin mi vurdu karnına yani
Evet de sen neden abarttin bu olayi
Hayır ya, oylsine sordum. Acıtıyo mu, yani o acıtmiş mıydı karnını vurunca
Fazla değil canım bişi diyim mı gerçekten gereksiz bir merak seni Şu an nasıl biri olduğunu çok merak ediyorum mal kızım
😘😘
Mal dediğin için demicemmm kendimii
Ya bir meraktı, neden hakaret ediyon mal diyonn😢
Güzel anlamda dedim mal saf diye temiz anlamında
Hm öyledir, bir soru sordum diye mal da oldum🫥
Tamam asko evdekilere selam 😘
Neden
Öylesine dedim yaş kaç bu arada
18 ve 24 arası😂
😂😂ok tatlım ben kaçar
Peki
Bys
Byee, ama bu hakareti unutmicam
Unuttun bile görüşmicez çünkü tatlım yarın mesaj atarım ordan anlarsın bys
Pekiii
😂😂😂nur gibi insan olursun inşallah
Neden ne oldu ya
Sen de ان شالله
Amin
Evet
Ne evet
Amin evet yani😂
Neyse canım ben kaçar
Peki👍😊.
🙆asadad
Ne olduuuu ya
Ahahaua kitleidn beni mk kendine iyi bak tombiş
Anahtar da var. 😄
Peki, vaktini almayayım.
Açarsın vakti geldimi
Ya nabcam, ne açmasi🙂O şakaydı ya. İşiniz varsa gidebilirsiniz
Değerku Vaktinizi almayayim
Değerli*
Sevdiğin var mı
😂😂😂😂 merak ettim
Kendimi seviyorum sadece🙂
Faniler muhabbet beslemeye layık değiller.
Dostoyeski yazar kitapları oku tavsiye ederim bende budkar minik
Bu arada ben kız değilim. Vaktini çaldım, k. bakmayın.
Bende değilim ahahhaa
İnek gibi bisin aynı mk
😉😉
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!