Çok samimi bir arkadaşım var, o bana ne zaman dert anlatsa yardımcı olmaya çalışırım, üzüldüğü zaman üzülür, elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışırım. Fakat geçen gün bir olay yaşadım, samimi olmadığım biri bana saçma sapan bir cümle kurdu ve sinir oldum bunu da arkadaşıma anlattım anında daha dinlemeden çok alıngansın gibi bir cümle kurdu. Bunu duyunca şaşırdım o an çünkü onun da sinir olduğu kişiler var ve bunu ben ona hiç yapmadım. Her neyse, doğum günü vardı ben elimden geleni yaptım, kendisi doğum günümü bile kutlamadı
Bilmiyorum ben mi abartıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğru düşünmüşsün. Kendi derdini anlatıyor ama senin en ufak sorununda dinlemeden kestirip atıyor. O arkadaş felan değil.
Öyle maalesef, aslında hala üzülüyorım eski fotoğraflarımızı görünce çok güzel arkadaştık ama sonradan başka arkadaşlar bulunca unuttu gitti, kendimde arıyorum hep hatayı
Kendinde neden arıyorsun. Onun kişiliği o demek ki. Birini bulunca birini satan. Sen onun her derdini dinle, yanında ol ama o yapmasın. Bide hatayı kendinde ara. Böyle insanlardan kurtulduğuna sevin bence. İnsanı aşağı çeken tipler
Öyle tabii ki ama ne bileyim çok bağlanıyorum ben canım gibi üzülen de hep ben, alıngan lafını da yiyorum gider ayak ohh hepsi içime oturuyor
İçinde kalacağına onun yüzüne söyle o düşünsün. Sen ne düşünüyorsun gece gece. Sanki onun umrunda
Umrunda değil zaten bunu ona desem güler
Ee o zaman sende miktir et
Öyle artık mecbur, bu arada bir şey daha anlayabilir miyim burada sizce ben mı alınganlık ettim ama biz onunla bir ünlüye bakıyorduk sonra dedim ki şakasına bu bana bakmaz o da bana dönüp bu bana bile bakmaz dedi anlamamıştım garip gelmişti
Yani seni çirkin ve alımsız bulmuş. Seni küçük görüyor. Kendi egosunu tatmin etmek için senle arkadaş.
Süper ne güzel 😂😂 yav benim anlamadığım vakit geçirdiğimizde çok güzel geçiyordu ama böyle şeyler de çoktu neyse geçti gitti hayırlısı senin de kafanı şişirdik
😂😂yok bee. Hadi iyi geceler.
İyi gevekerrr
Canım arkdaşına engel at yoksa büyü yapıcam ona (demedi deme sora)
Yazmadığı için ben de yazmıyorum
Bi zahmet
Biraz haklı gibi sanki bende tebrikleri kabul ederim mesela ama doğum günlerini kutlamayı sevmem
Nedwn haklı peki duymak isterim
Birini yazdım doğum günü örneği. Sizin karakter huy davranış ve anlayış bakımından en yakının da olsa kendinle kıyaslaman yanlış
Yalnız ben ona bunu yapsam o benimle * sene konuşmaz
Istersen bi dene bakalım tepkisi ne olacak. Gerçekten iyi tanıyorsan onun sana dediğini duymazdan gelmen lazımdı
Şu an bayadır konuşmuyoruz kutlamayacağım o da bir tepki vermez
O zaman sorun yok. Ne güzel küsmüşsünüz 😊😊
Ben küsmedim sadece artık hep ben yürütünce bıktım
Burdada sen haklısın. Hep sen cabaliyorsan haklısın. Sanada haksızlık edemem 😊
Teşekkür ederim 😂😂
Rica ederim hakliya haklı 😊😊
arkadslar deyilde dost edinmelesin
Yok maalesef bulamıyorum
bask burcumusn🤔
ben böyle biriyle arkadaşlık yapmazdım
Fark edemedim ilknaşta
Arkadaş?
Ama başkasına anlatınca da alıngan damgası yiyorum bilmiyorum içime kapandım o yüzden
Öyle arkadaşı s*ikim knk
Yav daha demin buradan birine dedim ki, bu arkadaşımla biz bir ünlüye bakıyorduk şakasına bu bana bakmaz dedim bana dönüp bu bana bile bakmaz dedi ben de üzülmüştüm açıkçası sonra bunu birine bahsedince yine alıngan oluyorum ne diyeyim
Sen haklısın knk kendini beğenmişin teki yalnız kalırsa düzelir pişman olur yol ver gitsin
Bayadır konuşmuyoruz üzülüyorum aslında ama artık adım atmam
Fazla yüz vermicen cidden düzgün insan var ama onlar bile bozulmuş
Öyle maalesef
Sen abartmiyosun ki
Ama anlatınca hep alıngan damgası yiyorum, sorunu hep kendimde arıyorum