Kişilik & Karakter Manipulasyon yapar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Manipulasyon yapar mısınız? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Manipulasyon yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır yapmıyorum. 0 0 Yorumla
huseyinozen92 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 921 cevap paylaştı. Kötü anlamda hiç yapmadım. En son 4 yıl önce eski sevgilime hastaneye gidip ilaçlarını alması, tedavisini olması için yapmıştım. 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben yumurta bile yapamam. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Uğraşamam 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sevmem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır yapmıyorum.
Kötü anlamda hiç yapmadım. En son 4 yıl önce eski sevgilime hastaneye gidip ilaçlarını alması, tedavisini olması için yapmıştım.
O kadınların uzmanlık alanı
Çok güzel oluyor evet
Yapmamayı tercih ederim.
Yapmam, yapanlardan da nefret ederim.
Nope, kimse de bana yapamaz
Kralını yapıyorum ince ince alttan alttan
Ben yumurta bile yapamam.
ben düz adamım
Uğraşamam
Hayır yapmam
Hayır
Tabiki