Kişilik & Karakter Biriniz kalbinizi kırdığı zaman bir şey olmamış gibi davranabiliyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Biriniz kalbinizi kırdığında hiçbir şey olmamış gibi davranabiliyor musunuz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Biriniz kalbinizi kırdığı zaman bir şey olmamış gibi davranabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır davranamam.. ama zaten ben birini kırdıysam hak etmiştir 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Hayır, bir kez gönül kırdın ise kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre! Kalp kıranların canı cehenneme! 0 0 Yorumla
lourenlyrcs Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl kalbim hemen kırılacak düzeyde değil ya çok sallamam 0 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet öyle davranıyorum çok kolay benim için 0 0 Yorumla
Tanju34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Yapmacık davranamıyorum hemen belli ederim 0 0 Yorumla
İsimsizkullanıcı23 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kalpsiz duygusuz bırıyım devam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır davranamam.. ama zaten ben birini kırdıysam hak etmiştir
Merhaba,
Hayır, bir kez gönül kırdın ise kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre!
Kalp kıranların canı cehenneme!
kalbim hemen kırılacak düzeyde değil ya çok sallamam
Evet öyle davranıyorum çok kolay benim için
Yapmacık davranamıyorum hemen belli ederim
Davransam da sevgilim anlıyor mesela
Kalpsiz duygusuz bırıyım devam
Davranamam pişman olurum
Hayır gönlünü alırım
Hayır