- Gizli Üye(25-29)1 ay
Birine elinden gelen her yardımı yap, bir tanesini unut, o bir tanesini başa kalkıp seni kötü ilan ederler.
Kimseye paran olduğunu söyleyip belli etmeyeceksin çünkü seni kullanmak için sıra sıra dizilirler. Önce ajitasyon yaparlar duygu sömürüsü yaparlar sende iyi niyetliysen somürdükcr sömürürler aç gözlüler
bir hatayı alttan aldığın an ileride iplerin kopma sebebi o alttan aldığın şey olur.
Biri size bir laf söylediği an eğer karşılık vermezseniz tepenize tepenize çıkarlar ve hayır karşılık vermiyorsunuz diye sizi daha çok sevmezler.
Birilerine yaranmaya calistikca zararli cikan siz olursunuz.
"Asla" kelimesini kullandığın şeyle sınanırsın. Büyük konuştuğun, kınadığın, ayıpladığın her şey er ya da geç döner dolaşır seni bulur.
Ne olursa olsun hiç kimseye özel foto, video, ev adresi (ev adresi belli kişiler için haric), okuduğun okul söylenmemeli.
Fazla ve gereksiz samimiyete giripmemeli çünkü ileride keşke anlatmasaydim diyorsunuz. Çünkü sizi oralardan vuruyorlar.
Sadece 1 tane dostunuz olsun. Her şeyinizi anlattığınız tek bir kişi olsun. Sorunlarınızı, aile meselelerini, sevgili ilişkisini kolay kolay hiç kimseye anlatmayın.
Ve son olarak;
İnsanları yargılamayi kesin hiçbirimiz dört dörtlük kusursuz değiliz. Hiçbirimiz hicbirimizden üstün değil. Kimse bu hayatı sizin için yaşamıyor herkesin fedakarlık yapmasını beklemeyin.
Birde hayır demesini bilin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
İlk arkadaşımın ne kadar kötü biri olduğunu sonra kız kuzenimin ne kadar kıskanç ikiyüzlü kullanmaya meraklı olduğunu sonra erkek kuzenin yatmaya çok meraklı olduğunu kullanmaya ve ikiyüzlü herkese oynadığını takıntılı olduğunu kuzenin tuzak kurmaya meraklı olduğunu arkadaşımın da aynı şekilde annemin hiç bir zaman değişmeyeceğini komşumun oğlunun akıllanmayacağını o ailenin tam anlamıyla değişik insanlar olduğunu baba tarafından düşmanlarım olmasını insanların pis niyetlerini yeteneklerimi kendimi düşünmenin ne güzel bir şey olduğunu
00 Yorumla
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Hiç bir şeye karışmamayı, Çok konuşmamayı, boş konuşmamayı, İnsanlarla gereken mesafeyi korumayı, kendi kararlarını ve kendi düşüncelerini aktarmalı yani kendin olmalı, nefsi ve fevri hareket etmemeyi, öfkeyle değil ya da seni öfkelendirecek harekete ve davranışa karşı kesin ve net tavır takınmayı kimseye fazla güvenmemeyi birikim, tasarruf, yatırım her ne ise her zaman ve her hâlde kıyıya köşeye bir şeyler atmayı gereksiz harcamalar yapmayıp geleceğiniz için ya da kötü günleriniz için bir ekonomi oluşturmanız milletin aklıyla değil kendinizin ve gerçekten sizi seven destekleyen ve değer veren insanların duygu ve düşüncelerini önemsemeyi, akla karayı, iyiyle kötüyü, ayırt etmeyi
Dünyaya niçin geldiğini unutmayarak daima şükretmeli, dua etmeli ve istiğfar etmeli ben bu yaşıma kadar bu kaide ve hissisları öğrendim ve anladım.01 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Geçerli bir meslek edinmeyi ya da en azından sigortalı ve sürekli bir iş yapmayı ya da bir yerde çalışmayı.
- 1 ay
Eskiden çok çabuk inanırdım insanlara.
Şimdi önce insanlara sonra kadınlara hemen güvenmiyorum, inanmıyorum ve kimseyi eskisi kadar ve eskisi gibi sevmiyorum. Hak eden başka tabiki😎
Deger veren insanlara verdikleri deger kadar deger vermeyi ögrendim.
Param olmadıgında kimsenin kapımı çalmadıgını gördüm.
En dibinide en luxyrsinide yasadım.
Birikim yapın ne olursa olsun bir köşede size bir kaç ay yeticek gıda içecek ve paranız olsun.
Lüks harcamalar yapmamayı ögrenin.
Kredi kartınız limitsiz yaşamınız degildir.
Gaz alarak degil akıl kullanarak yaşayın.
Ve kendinizi sevin sonra saglıgınıza dikkat edin sizden daha degerlisi sadece aileniz olacaktır.Kurallar koyun ve bir çizginiz olsun.😎
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- s1 ay
Birçok şey. Ama en çok şunu diyebilirim hayatta kimse için kendinden ôdün vermemek ve yine en değerli sen olduğunu hissetmek. Duygusal değil toplumsal genel bakışım.
80 Yorumla - s1 ay
Hangi birini sayayım :))) bu hayatta karşındaki insan sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davranacaksın.
10 Yorumla - u1 ay
Kimseye güvenmemek gerektiği tabi ki de
10 Yorumla - 1 ay
- İhanetin mazereti olmaz.
- Uzun zaman sonra eski tanıdığın aniden sana yazdıysa ya da aradıysa çıkar ilişkisi vardır.
- Ex'ten next olmaz.
- Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
- Her seviyorum diyene inanma, insanları sana nasıl davrandığıyla değerlendir.
- Yatırımlarını doğru yap, hepsini tek bir kategoride yapma. (Örneğin tüm paranı dolara yatırma) (Yatırım tavsiyesi değildir)
- Bir insan hiçbir çıkarı olmadığı halde hala yanında kalıyorsa, kötü gününde seni teselli edip moralini yerine getirmeye çalışıyorsa gerçek arkadaşındır.
- İnsanların yanınds mutsuz davranma çünkü mutsuz olman kimsenin umrunda değil.
- Gayrimüslimlere ve türk vatandaşı olmayanlara çok güvenme.
- Birine gereğinden fazla ilgi-sevgi verme.
- Ticaret yaptığın ve yapacağın insanlarla samimileşme yoksa seni ikinci plana atıyorlar "nasıl olsa samimiyiz bir şey olmaz" diye düşünüyorlar.
Benim tavsiyelerim hep tecrübeye dayalı. Sadece uygula. Dilerim ki yazdıklarımın sebebini öğrenmek zorunda kalmazsın.30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 477 cevap paylaştı. İş hayatımda:
Bir şey yapmak istemeyen birine hiçbir şey yaptıramazsın ve o kişi bir şey yapmak istemediğinin bile farkında değildir. Sana bok atar.
Herkes yüzüne güler arkandan konuşur.
Kendi zamanından çalıp en iyisini yapsanda en kötüsünü yapsanda adalet yok.
Eve iş getirme
Öğrencilik hayatımda:
Ne kadar çalışırsan o kadar başarılı olursun.
Ertelediğin her şey yük olur.
Her şeyi yazmak zaman kaybıdır.
Konun sadece genel hatlarını bil. Gerisi soru ve mantık yürütme
Aile hayatımda :
Mesafeni koru. Birey olduğunu ve kendi kararlarının olduğunu anlasınlar.
Azarlayan bir ailen varsa her şeyini anlatma. Bu sefer suçluluk duygusu ile baş etmek zorunda kalırsın.
Onlara güvenme her zaman yanında olmayacaklar ama her zaman yanında olduklarını sanacaklar.
Onlarla vakit geçir bir daha göremeyebilirsin.
Arkadaş hayatımda:
Liseden sonra gerçek dost diye bir şey kalmıyor. Yüzeysel ilişkiler oluyor. Evlilik bile böyle.
Dertlerine dağa, taşa anlat ama kimseye anlatma. Dertlerin kimse için önemli değil.
Bir şeyin kolay yolunu bulsalar bile seninle paylaşmazlar. İyi olmanı istemezler. Haset ederler.
İnsanlar:
Biri senden yardım istemedikçe yardım etme
Kimseye iyi niyetle yaklaşma ve sert olmaya çalış toplum sert olmayanları basıp geçiyor.
Giyim, kariyer, kilo insanlar için çok önemli.
Yaşlılar hep kendini haklı görüyor. Gençsen herkes kullanmaya veya ezmeye çalışıyor.
Her doğruyu söyleme başına iş açıyorsun.
İlişki hayatımda:
Yok çünkü bir erkeğin beğenebileceği biri değilim.10 YorumlaMerhaba,
Tecrübelerimin temeli yaşımdayken yaşlılık yaşlarında gibi olup hayatı tecrübe etmemdir🚀
- Toplumda iyi popülerlik ve kötü popülerlikle beraber kısa dönem ünlülük gibi fizyolojik değişimler ve toplumsal incelemeyi tecrübe ettim.
- Paranormal olarak Tanrı ile sahtede olsa gerçekte olsa nasıl bağlantı olur onu tecrübe ettim.
- Aydınlanma ile beraber ruhun levellerini inceledim.
- Kişiliğin üzerine doğan ruhun öz kişiliğini tecrübe ettim.
- En yakışıklı olmanın nasıl bir geri dönüşü olduğunu tecrübe ettim.
Düşündüğümde bu soruya saatlerce yorum yapabilirim tam benlik soru şimdilik yeterli bence🚀
00 YorumlaDost kazığı aşk acısı yalnız başına hiç bilmedigin bir şehirde yaşama çabasını. Yanlış kişilere gosterilen nezaketin hadsizlikle karşılık bulduğunu. Kimsenin göründüğü kadar saf masum ya da iyi olmadığını. Karşılıksız iyilik gördüğümde tetikte beklemem gerektiğini. Bir şeyi gerçekten istiyorsam tirnaklarimla kazıyarak onu kazanabileceğimi. Ama bazı insanlara da tüm bunlarin gerçekten altın tepside sunulduğunu...
60 Yorumla- 1 ay
Kimseye güvenilmeyeceğini, azmin en güçlü şey olduğunu, ufak şeylerle canını sıkmanın manasızlığını, ağlamanın zayıflık göstergesi olmadığını, hiç bir insanı yargılamamayı, mutluluğun sadece masallarda olduğunu, anı yaşamayı, her saniyemizin kıymetini bilmemiz gerektiğini, düşünmenin ve sorgulamanın önemini öğrendim.
30 Yorumla Hikaye hep aynı bir buhrandan başka bir buhrana sürüklenip duruyoruz... Sonunda vardığımız yer aslında tam olarak ilk başladığımız yer bu bir kedinin kendi kuyruğunu yakalamak için gösterdiği çabadan başka bir şey değil. Biz programlanmıştır ve bu düzeni değiştiremeyiz bu tıpkı silahtan çıkan bir çekirdeğin gideceği hedefin zaten tetik düşürüldüğü andan itibaren belli olması gibi... Bu yüzden tecrübe etmek diye bir kavram tuhaf çünkü aynı şeylerin neticesi ne olursa olsun gene yapacağız,
20 YorumlaYaşadığım kadarının bana öğrettiği en büyük şey koşmaktan başka çarenin olmadığı :)
Kimsenin senin için birşeyleri boşuna çıkarsız sadece seni düşünerek yapmayacağı
Kendini ne kadar yorarsan yor kimsenin bunu görmeyeceği hep daha fazlasını isteyeceği
Ve bürsürü şey daha10 Yorumla- m1 ay
Merhaba,
İnsanların insan olmadığı, insancıl olmadığı, hayatın yaşanacak kadar güzel olmadığı, adil olmadığı, insanlardan uzak durmak gerektiğini!
Sigara sağlığa zararlı ama insanlar kadar değil. Sigaranın zararları yapacakları belli ama insanların ki hiç belli değil...
Menfaat dünyası, rol yapanların kazandığı...00 Yorumla - 1 ay
Zamanını yönetebilen biri hayatını yönetir.
Canım istemiyor olsa bile sorumluluklarından kaçmayan biri başarıya mutlaka ulaşır.
İnsanlara güvenmek demek, önlem almamayı gerektirmez.
Başarının yolu koşarak değil, yürünerek gidilir.00 Yorumla - 1 ay
Aslında bakarsan pek çok şeyi tecrübe ettim fakat 2 tanesi beni çok etkiledi.. Bir tanesi yurt dışına çıkmış olmam, ikincisi ise çok yakınımı kaybetmiş olmam. Mutluluğu da üzüntüyü de tecrübe etmiş oldum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. anlamayacak adama laf anlatılmaz.
anlayacak kapasite olsa zaten onu dinlemesine ihtiyacı olmazdı, o durumda olmazdı. insanlara yardım etmemek gerektiğini çok geç anladım.
10 YorumlaTemkinli davran, sana duygusal, psikolojik veya fiziksel olarak zarar verebilecek potansiyel varlıklara karşı dikkatli ol. Ancak halen tam anlamıyla başarabilmiş değilim bunu.
00 Yorumla- 1 ay
okul yaşamını, iş yaşamını, aile yaşamını, anne olmayı, eş olmayı, insanlara güvenmemeyi, az sayıda öz insanı yanımda tutmam gerektiğini tecrübe ettim
00 Yorumla - 1 ay
Kimseye güvenmemek gerektiğini anladım ve hayatta mutluluğu bulmanın zor olduğunu emek istediğini anladım.
10 Yorumla - 1 ay
Birçok şey Tecrübe Eşittir deneyim
Bazı duyguları Bazı hisleri tecrübe etmek gerek bazı acıları bazı hüzünleri bazı dertleri kederleri10 Yorumla - 30 gü
Bir kesim haricinde mutluluk sadece sıfır ve bir rakamları üzerine kurulu bir şeymiş.
Kendini kandırmak isteyenler böyle mutlu oluyormuş.00 Yorumla Erkeklerin kadınları hiçbir anlamda anlamadığı ve ruhuna dokunamaması gerçekten yaa hiç anlamıyorlar açıkça söylesen bile
00 Yorumla- 1 ay
Ne bir erkeğe ne de bir aileye yatırım yapmaktan ziyade; en önemli yatırımları insanın kendisine yapması gerektiği.
00 Yorumla - 1 ay
yalancılık kacakcilik karapara aklama adam kacirma umut verip kandirma soz verip tutmama...
cehenneme vip den bilet kazandim 😀00 Yorumla - 1 ay
Kimseye değer vermemeyi, samimi olmamayı, resmi olmayı öğrendim. Kendileri kaybeder. Umrum dışı artık
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 746 cevap paylaştı. Çok tecrübem olmadı ama artik eskisi kadar ne geçmişi ne geleceği düşünüyorum. En önemli zaman dilimi su an
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)30 gü
Tecrübe etmedigim bir halt kalmadı herşeyi deneyimledim şimdi yok olmaya çalışıyorum. Hayatımda emegi geçen kendime teşekkürü borç bilirim😂😂😂😂😂ulan ya msxwpeorokfmxkskamcmwkekdmmxmdkdms
10 Yorumla - 30 gü
hayatın her şeyini tecrübe ettim özellikle insan ilişkilerinde artık ustayım
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)30 gü
Hayatta hiç bir şey kolay değil.
Çok çalışmak lazım.
Ve herkese tamamen güvenmemek, her şeye şüpheyle yaklaşmak gerek.
Ve bu hayata mutlu olmaya gelmedik.10 Yorumla - 1 ay
Sevdiğim zaman Sevilmediğimi
Değer verdiğim zaman Değersiz olduğumu..10 Yorumla burada kimseye güvenmemek gerektiğini biraz evvel ogrendim
10 Yorumla- 1 ay
Kötü şeyler tecrübe edindim bu kadar genç yaşta olmama rağmen.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Aile evinden ne kadar erken ayrılıp kendi düzenini kurarsan o kadar iyi, aile evi konforlu yaşadığın ama bedelini psikolojinle ödediğin yerdir
20 Yorumla Bi s*kilmedik kulağımın arkası kaldı derler ya o haldeyim
20 Yorumla- 30 gü
Bazı insanlara gereginden fazla değer kralını gevşek edermiş onu öğrendik ve daha bir çok şey
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Tecrübelerin buraya sığmayacağını öğrendim, daha cook ogrenilcek şey var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. İnsanların kolayca vefasız ve sahtekâr olabildiğini.
00 Yorumla- 1 ay
Çok fazla aklıma bile gelmeyecek olanlar vardır şu an
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Herkesin gidebileceğini. Herkessiz yaşayabileceğimi
00 Yorumla- 1 ay
İnsanlardan uzak durmanın ve kimseye değil sadece kendine güvenmenin en doğrusu olduğunu..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tecrübe hayat boyu yenen kazıkların bileşkesiymiş. Benimki üç beş kışı çıkartır...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelde kötü şeyleri tecrübe ettim hayatın nimetlerinden yararlanamadım maalesef
00 YorumlaKimseye güvenme kadınlara hiç günvenme her an herkesden her şey gelebilir. Zaman kötü kola
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)29 gü
Dostumdan çok düşmanım var bunu öğrendim. Beni çekemeyen çok
10 Yorumla - 30 gü
Erkeklerin ne kadar 2 yuzlu yalancı olduğunu ailenin ıcınden 1 kısının düşman kıskanç olduğunu insanları önemsememeyi kendimi artık sevmeyi
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)30 gü
çiçek gören kaçıyor, neymiş; kızın kafasının 2 katı kadarmış
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
- Dostluklar, sevgiler sahte. Teksin
00 Yorumla - 30 gü
Çoğunluk olumsuz tecrübe yazmış ilk akla gelen onlar olması.. Ama tecrübenin iyisi de var, kötüsu zaten daha iyi versiyonumuzu hazırlıyor
10 Yorumla - 1 ay
Üniversite, çalışma hayatı, evlilik, boşanma, yurt dışı, spor, ev araba almak satmak , kazanmak kaybetmek , yeniden denemek, hep denemek.
10 Yorumla Kimseye güvenme, her dost dediğin iyiliğini istemez, şüphe etmeyi bil, birisi için kendini değiştirme, ben demeyi öğren
00 YorumlaSevdiğinle değil seni sevenle evlen!
Tek taraflı yoruluyor insan.
Eğlence yok gezme yok nasılsa seviyorsun diyo karşı taraf.00 YorumlaSevdigim adamın yaş farkı yüzünden ona abi dememi istemesini ve senin abin olarak her an yanındayım demesini tecrübe ettim
01 Yorumla- 1 ay
İnsanlara güvenmemeyi. Herkesin iyi olduğuna inanmamayı
10 Yorumla - 1 ay
Ailesiz kalmayı
Yalnız olmayı
Hayatının seyrini değiştirecek karar vermeyi10 Yorumla Kimseye fazla güvenmemeyi bu akraban en yakının bile olsa fazla beklentiye girmekte üzüyor insanı
00 YorumlaBirçok şey. Özellikle de insanların ne kadar çıkarcı ve iki yüzlü olduğunu.
00 Yorumla- 1 ay
34 yılda 340 yıl sığdıran koca yürekli abinize alkış yok mu?
00 Yorumla - 1 ay
Eğer boyun 1.65 ise kızlar seni erkek olarak görmez.
00 Yorumla - 1 ay
Kısaca öncelik her zaman kendimiz olmaliymisiz
01 Yorumla - 1 ay
Balık ayıklamayı, bisiklet sürmeyi, ateş yakmayı...
10 Yorumla - 1 ay
işi
parayı
seksi
kadınları
insanları
00 Yorumla - 30 gü
İnsanoğlu çiğ süt emmiştir.
10 Yorumla - Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi