Kişilik & Karakter Etrafa ördüğümüz duvarlardan nasıl kurtulunur? HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dolup taştıkça yükselen duvarlarda kayboluyoruz #Pisicik Etrafa ördüğümüz duvarlardan nasıl kurtulunur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bence kendini dinleyerek 1 1 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl 🐚🐱
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Duvarı ören kim? Biz isek inceltir küçültür, büyültürüz bize bağlı değil mi? 😅Nasıl duvar ne duvarı? 1 2 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Duvarı nasıl görmezsin😱 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Valla ben görmüyorum. Yıkar geçerim deler geçerim yani duvar filan tanımam, aşk için ölmeli aşk o zaman aşk 😅Bende hiç duvar yok 😅sen duvarı söylesen ona göre bir şey söylerdim 😅 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben kurtulamam o duvarlardan çünkü o duvarlar beni ben yapıyor 1 1 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Güzel bakış açısı Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Duvarın temeli kendi içimizde temelini bulup yıkmadığımız sürece olmas o 1 4 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Aşağı karanlık onu napalım Yorumla Tempæst 1 yıl Sanırım önce ışığı açacak tuşu bulmamız lazım Pisi 😄 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl 🔪😬😬 Yorumla Tempæst 1 yıl 🥂🥂😅 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Yalnız taştan duvar olmaz bunu yaz bi' yere, sarılıp yatmazsam uyku girmez gözüme 1 3 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Dünya gözümde değil, olmuşum sana pervaneee Yorumla Oluştur 1 yıl Kuşş sütüyle Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Beslerim seniii Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. ben kurtulmak istemiyorum 1 1 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Niye ki Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Önce istemek gerek sanırım 1 1 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Eveeet Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benimkini darbeli matkap bile kıramaz 1 4 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl O nedeeen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 31 yaşına kadar kırılamamışsa artık zor Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Olur olur bir şekilde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dua edersen olur belki Yorumla
runesacoz Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Hocam afedersiniz ama tanışmıyoruz değil mi 1 4 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Aaa sen yeniden mi dirildin😂 Yorumla runesacoz 1 yıl Yav nasıl cero hayır ya hayır jdkdkddjs Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Ayin yaptın di mi doğru söyleeee Yorumla runesacoz 1 yıl Cero kapat hesabı gidek yav Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence kendini dinleyerek
🐚🐱
Merhaba,
Duvarı ören kim? Biz isek inceltir küçültür, büyültürüz bize bağlı değil mi? 😅
Nasıl duvar ne duvarı?
Duvarı nasıl görmezsin😱
Valla ben görmüyorum. Yıkar geçerim deler geçerim yani duvar filan tanımam, aşk için ölmeli aşk o zaman aşk 😅
Bende hiç duvar yok 😅sen duvarı söylesen ona göre bir şey söylerdim 😅
Ben kurtulamam o duvarlardan çünkü o duvarlar beni ben yapıyor
Güzel bakış açısı
Duvarın temeli kendi içimizde temelini bulup yıkmadığımız sürece olmas o
Aşağı karanlık onu napalım
Sanırım önce ışığı açacak tuşu bulmamız lazım Pisi 😄
🔪😬😬
🥂🥂😅
Yalnız taştan duvar olmaz bunu yaz bi' yere, sarılıp yatmazsam uyku girmez gözüme
Dünya gözümde değil, olmuşum sana pervaneee
Kuşş sütüyle
Beslerim seniii
ben kurtulmak istemiyorum
Niye ki
Önce istemek gerek sanırım
Eveeet
Benimkini darbeli matkap bile kıramaz
O nedeeen
31 yaşına kadar kırılamamışsa artık zor
Olur olur bir şekilde
Dua edersen olur belki