Kişilik & Karakter İçi boş, umut vadeden bir cümle paylaşır mısın? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Konuşanlar’da gördüm. Güzeldi.Önümüzdeki ay rahatlıyoruz. İçi boş, umut vadeden bir cümle paylaşır mısın? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Enflasyonu düşüreceğiz 😛 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Yapma 😂 Yorumla busegmss 1 yıl Hahaah Yorumla kdrsns 1 yıl Sana silivriyi yasaklıyorum 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Her şey çok güzel olacak. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. "Seni asla bırakmayacağım."İnsanlar hep bunun yalan olduğunu ve bıraktıklarını söyler. 1 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl her şey çok güzel olacak😁seçim vaadiydi ayrıca djd 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl " ben senin her zaman yanındayım seni alsa bırakmayacağım" 1 2 Yorumla MelisaWest 1 yıl Asla* Yorumla MelisaWest 1 yıl Hayy mk klavye yanlış yazmış cnsjdnwksn Yorumla
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Her şey boka battı bir şey değişmeyecek. Kanmayın boş sözlere 😛 1 0 Yorumla
JustLogic Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl “Çok efendi çok düzgün adamsın” umut vaadeden kısmıdır ama’dan sonra gelense boş kısmı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hükümetin Filistin konusunda yaptığı tüm söylemler... Boş ve komik. 1 0 Yorumla
pronickhev7 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 yıl Bundan sonra böyle olmayacak 😂 ailemden ve dostlarımdan çok duyuyorum ve hep öyle oluyor bunu duyduğum konuda iletişimi keserim 1 0 Yorumla
a101kekspr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. " Ne kadar inanarak boş konuşuyor görüyor musun " 3 1 Yorumla Allermes 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben hep senin yanındayım. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yalan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilirim. İliklerime kadar gördüm o durumu. Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayırlısı değilmiş demek. 2 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Her şey düzelecek 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Her şey çok güzel olacak 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben telafi edeceğim. Haaaahhh edecek 1 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Umutsuz olduğumdan mı bilmiyorum ama bulamadım. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Her şey güzel olacak 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Güzel günler yakın be Semih 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. İyi düşünelim iyi olsn 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seçmece bunlar bi bakmışsın pörsümüş karpuz 1 0 Yorumla
OCanoglu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sen çok iyi bir insansın daha iyilerine layıksın. 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zamanla geçer.. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bu çok iyiydi.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Enflasyonu düşüreceğiz 😛
Yapma 😂
Hahaah
Sana silivriyi yasaklıyorum 😅
Her şey çok güzel olacak.
Sizi asla mağdur etmeyeceğiz.
"Seni asla bırakmayacağım."
İnsanlar hep bunun yalan olduğunu ve bıraktıklarını söyler.
her şey çok güzel olacak😁seçim vaadiydi ayrıca djd
" ben senin her zaman yanındayım seni alsa bırakmayacağım"
Asla*
Hayy mk klavye yanlış yazmış cnsjdnwksn
Her şey boka battı bir şey değişmeyecek. Kanmayın boş sözlere 😛
Güzel günler göreceğiz "çocuklar"...
“Çok efendi çok düzgün adamsın” umut vaadeden kısmıdır ama’dan sonra gelense boş kısmı.
Hükümetin Filistin konusunda yaptığı tüm söylemler... Boş ve komik.
Ben yanındayım.
Bundan sonra böyle olmayacak 😂 ailemden ve dostlarımdan çok duyuyorum ve hep öyle oluyor bunu duyduğum konuda iletişimi keserim
neyin hayalini kurarsan kur her hikayenin sonu yalnizliktir
" Ne kadar inanarak boş konuşuyor görüyor musun "
😂😂😂
Ben hep senin yanındayım.
Yalan
Bilirim. İliklerime kadar gördüm o durumu.
Hayırlısı değilmiş demek.
Hep yanında olucam
Hallederiz
Bunlar da gelir geçer
Abi kafa kafaya çarpışsak biz alırız 😁
Her şey düzelecek
Birgün mutlu olacaksın
mutlu olursun sabret hıhı aynen
Her şey çok güzel olacak
Ben telafi edeceğim.
Haaaahhh edecek
Umutsuz olduğumdan mı bilmiyorum ama bulamadım.
Her şey güzel olacak
Cümlesi bile yok bende..
Güzel günler yakın be Semih
İyi düşünelim iyi olsn
Seçmece bunlar bi bakmışsın pörsümüş karpuz
Her gecenin sabahı var
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler
Sen çok iyi bir insansın daha iyilerine layıksın.
Biz sizi ararız.
bir daha ki aya düzeliyoruz 😂
Her zaman iyilik ve iyiler kazanacak
Zamanla geçer..
Bu çok iyiydi..
duzelicek
Evet hahaha
Hallederiz?