Bu sendroma sahip erkekler herhangi bir sorumluluk ile karşı karşıya kaldığında kaçar. Hayata karşı herhangi bir sorun meydana geldiğinde bu erkekler kaçacak delik ararlar.
İş arama sürecine girmekten kaçınırlar. Hatta hazır iş bile bulsalar o işe girmekten kaçınırlar. Ailesinden para almayı çalışmaya tercih ederler. Neden çalışmadığı sorulduğunda ise “kafamda başka projeler var” gibi cevaplar verirler. Esasen böyle projeleri de yoktur.
Mantıklı konuşmalar yapılamaz. Duygusal açıdan bir sorun yaşadığınızda sizi görmezden gelirler. Hatta trip atarak konuyu kapatmanızı sağlarlar. Kısaca böyle açıklayım
İş arama sürecine girmekten kaçınırlar. Hatta hazır iş bile bulsalar o işe girmekten kaçınırlar. Ailesinden para almayı çalışmaya tercih ederler. Neden çalışmadığı sorulduğunda ise “kafamda başka projeler var” gibi cevaplar verirler. Esasen böyle projeleri de yoktur.
Mantıklı konuşmalar yapılamaz. Duygusal açıdan bir sorun yaşadığınızda sizi görmezden gelirler. Hatta trip atarak konuyu kapatmanızı sağlarlar. Kısaca böyle açıklayım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bunu kendileri düzeltebilir oda zor zaten
Bütün bunların sebebi oğullarını prens gibi büyten anneler her problemde cocukalrına kol kanat gerdıklerı ıcın gercek hayatta karşılaştıkları problemi nasıl çözecegini bılemeyen hastalıkoı bireyler yetiştiritırlar maalesef
Evet katılıyorum bu sendromun nedeni zaten direk olarak aileler
tüm erkekleri bu şekilde genelleyip etiketleyemezsin
peter pan sendromum varmış demek tam beni tarif etmiş
düzelmeyiz artık yaş geçti
İlk defa duydum