i. hizliresim. com/Q1X7EG. jpg
Erkek kaş sorunu nasıl çözülür?
i. hizliresim. com/Q1X7EG. jpg
aslında her insanın 2 kaşıda farklıdır. ama sanırım kaşının uzunluğundan bahsetmek istedin kaşlarının boylarını kestirebilirsin berberine, kendinde kesebilirsin ama berberin yaparken bir gör. kalın kaş kavramı kişiye göre değişir. ben kadındada erkektede kalın kaş severim o yüzden gözüme batmaz. kasların kalın geliyosa hafif dağınıklığını toplatabilirsin.
Tsk ederim..
kaşlarını kestir istersen etrafından toplat kalın kaşa gelince şimdi aldır deseem sonra sürekli uğraşcaksın akışına bırak :D
Boyle gez diyosun :D
Fotomu ataym yani. s
Ayn gncellemeye bakabilirsin
kaşların kalınmış ama aldırsanda çok bariz belli olur sana nasıl bir yol bulabiliriz bilmiyorum bazı insanların yüzlerine yakışabiliyor bu tarz kaşlar. dediğim gibi arkadaşlarına sorman lazım. istersen kızlardan güvendiğin bir arkadaşına sor erkekler anlamaz zaten. eğer sen dert ediyorsan kaşlarını bir şekilde alır vs. halledersin rahatsız oluyorsan falan ama beğenilmeme gibi bir korkun varsa hiç uğraşma kalsın beğenen her şekilde beğenmeli ayrıca kaş o kadarda önemli birşey değil. fotoğrafta çok kaln gibi duruyor ama normalde o kadar değl diyorsun o kadar değilse zaten dert edicek birşeyin yok. zaten almaya kalksan dediğm gbi sürekli almak zorunda kalıcaksın tek başınada beceremeyeilirsin çünkü kaşını yamultursun vs. berbere bir sor halledebilir miyiz diye :)
Cvb için cok tesekkur ederim ;)
Benimkilerde kalın ama kadınların hoşuna gidiyor aldırma sakın dogalına sal
Tamam tskler ortasini aligor msn
yok ortada çıkmıyor bende
Tamam tşkler
kardesim bunun bircok cozumu var bir bilgim yok ama arastir
Netten bakıyorum ama bana yarayayan bir sey bulamadm mlsf :(
kardesim bunun lazerle cozumu falanda var kafani bozacak bir problem degil takma
Tamam kardeşim eyv
Cevap
3Cevap
erkek kaşı kardeş normal hiç takıntı yapma her insanın iki kaşıda birbirinden farklıdır ne yapsan yap zor düzelir erkeksin kalın kaşlı olman tuhaf değil yani
Tamam ck tsk ederm ;)
Cok siyahsa bir iki ton actir ama kalico cozum degil
Nasil aciliyor acaba
Kuaförde açıcıyla ya da evde kendinde açabilirsin ama kendin yaptığında yanma olasılığı var.
Tamam peki evde açma yontemleri nedir biliyor musun?
Alma bence ama kes biraz en azından orman adamı gibi durmazsın :)
Yok zaten ortasini alıyorum. Ama dogustan kaslari birlesmeyenlere cok kzeniyorum bide inceyse :D
Doğru uzman tvden bak orada soruna kesin cevap bulursun. Not: Çok ince olmamasına dikkat pls :)
Yok ole kiz gibi alanlar cok itici zaten :) izledim orda bir adaminkini aliyor kadin. ama cogu kiside ve uzman tv deki adamin kaslari birlesio ama gercek kas belli oluo onlarin yaninda cikio bnde gercek kas diye bisi yok hepsi butun gibi tabi ortasi birlesik de degil. azcik ince olsa ne guzel olur fotolrda cok kalin cikio sinir oluyorum ;)
Al ya boşver ama çok da belli eden cinsten yani çok yüzüne bakınca ben kaşlarımı alıyorum mesajı verme. Çok da kasma alırsın çok mu ince oldu sizin kaşlar gür zaten hemen çıkar
Gncellwme kisminda foto var
Göremiyorum ben
Kalın biraz evet dediğim gibi al sonra zaten pişman olursan çıkar hızlıca
Tm tşkler
Kardeş benimde sol kaş yuvarlak şeklinde yani sol tarafa yatkın büyüyor. Sağ kaşta dik büyüyor bende çözüm bulamıyorum ya vallah kafayı yiyeceğim. Fotoğraflarda çok çirkin duruyor kardeş
Arkadaşlar benim tek kaşimin sonunda fazlalık var sol kasım da acaba başka olan var mı nasıl kurtulurum :(
Kalın olmalı kalın yakışır.
Bnmki fazla galiba :
Tamam tsk ederim
İdo gibi seksi kaşların olmalı birader :D
Yok be okadr da demedik bilader :)
Kaslarini toplat kaslarin iyi.
Sence fazlami kalin?
Birdet toplat derken biraz daha acar msn :p
Iyi bir kuafor blsam gidicm ama yokki adam aklli. s
Toplat derken yani duzeltsin kuafore de anlar o zaten kaslarin kalin evet ama cirkin bir gorunusu yok sıkıntı etme.
Tamam teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar