Kişilik & Karakter Duygularınızı yönetme konusunda ne kadar iyisiniz? mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mantığınız ve duygunuzun çakıştığı noktada hangisini tercih ederisiniz?Duyguları boşverip mantık tercihimdir. Duygularınızı yönetme konusunda ne kadar iyisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben oldukça iyiyim 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Mantık duygunun tekerine çomak sokarO duygu oradan sağ çıkmaz 😂 eskisi kadar duygusal hareket edemiyorumGenel olarak rasyonelim 1 0 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Mantığım her zaman ağır basar 1 1 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Guzell Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. İyiyimdir. 1 1 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Yani mantıksalsınız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben oldukça iyiyim
Mantık duygunun tekerine çomak sokar
O duygu oradan sağ çıkmaz 😂 eskisi kadar duygusal hareket edemiyorum
Genel olarak rasyonelim
Mantığım her zaman ağır basar
Guzell
İyiyimdir.
Yani mantıksalsınız
Duygu da yerine göre mantık ta olmalı