Sadece fikrimi belirtmiştim, alınacağın aklımın ucundan bile geçmedi. Gerçekten ne yapmam gerek bilmiyorum, özür dilerim. Yanlış anlaşılmayı hiç sevmem ama seni tenzih ederek fikrimi belirtmem gerekirdi, haklısın. Yine de nasıl istersen öyle olsun sadece açıklama yapmak istediğimi ve gerçekten seni kırmak için yazmadığımı bilmeni isterim 🌸
Ya ne ilgisi var? Sanal veya reel. Ben küs olmayı sevmem ve şu an biraz haksız olduğum için özür diledim. Biraz derken de sen beni yanlış anladın diye 🥺 Sanal olmakla ne ilgisi var, kalbini kırmışım işte.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben kolay sinirlenmem ama sinirlenirsem de kötü olur
Genelde oyun oynarken oluyor bu oyun. Takım arkadaşlarıma sövüyorum, ingilizce. Onlar da bana sövünce olay büyüyor. Rahatlıyorum.
Sen bana küsmüştün sanki 🥺
Olabilir.
Ama soruma geldin, bu nasıl küslük? Sen bana küstün diye soruna gelmedim ben 🥺
Profile dikkat etmediğim içindir.
Ya gerçekten küstün ama 🥺 özür dilesem barışmaz mısın, ben küs olmayı hiç sevmem. Sen beni yanlış anladın kiii
Gerek yok, boş ver.
Yani benimle küs kalmak mı istiyorsun şu an 🥺
Sadece fikrimi belirtmiştim, alınacağın aklımın ucundan bile geçmedi. Gerçekten ne yapmam gerek bilmiyorum, özür dilerim. Yanlış anlaşılmayı hiç sevmem ama seni tenzih ederek fikrimi belirtmem gerekirdi, haklısın. Yine de nasıl istersen öyle olsun sadece açıklama yapmak istediğimi ve gerçekten seni kırmak için yazmadığımı bilmeni isterim 🌸
Peki.
Barışmadın mı yani?
Tamam, anladım. Teşekkür ederim, iyi geceler 🌸
İyi geceler.
Teşekkür ederim. Barışman için ne yapmam lazım peki 🥺
Fazla kasılma, sanaldaki bir insan için, boş ver.
Ya ne ilgisi var? Sanal veya reel. Ben küs olmayı sevmem ve şu an biraz haksız olduğum için özür diledim. Biraz derken de sen beni yanlış anladın diye 🥺 Sanal olmakla ne ilgisi var, kalbini kırmışım işte.
Önemli değil.
Yani barıştık mı?
Hı hı.
Yaa 🥺 bundan sonra seni tenzih etmem gereken konularda daha dikkatli olacağım 🥺 Gerçekten barıştın ama, öyle ben yazdım diye değil?
Barıştım evet.
Tamam 🥺 teşekkür ederim 🥺
Bilinçsiz şekilde kalem kırdım bu tamamen kalmin suçuydu çok kalitesizmis
Kesinlikle kalemin suçu 😂
Ben yazmıyım şimdi haha
Niye kiii, ne yapmış olabilirsin en fazla 😂
Çok kötü şeyler yaptığım da oldu benim 😬
Yazamayacak kadar ne yapmış olabilirsin 😂 kötü biri misin şimdi sen 🥺😂
😬😬😬
😯😯😯
En fazla bağırıyorum ve kendime daha fazla zarar vermemek adına o ortamdan uzaklaşıyorum
Sinirlenince öldürme isteği geliyo ve istemsizce gözlerim doluyo
Son ses müzik ağlama seansları
Vazoyu kırmıştım
Duvara yumruk