Çok sinirlendiğim zaman azdır ama tam sinirlenirim o an karşımdakini görmem ağzımdan çıkacak sözleri ölçmeden biçmeden söylerim fazla bilmiyorum en fazla ne yaparım ama bana o zaman denk gelmek istemezsin. Zaten dediğim gibi bu nadir olan bir durum senede bi iki gibi genelde normal sinirlendiğimde direk odama giderim sakinleşmek için sonrasında sakinleşince konuşmayı tercih ediyorum.
"Dövüşte usta olanlar öfkelenmez, kazanmakta usta olanlarsa korkmazlar. Dolayısıyla akıllılar dövüşmeden önce kazanır, cahiller kazanmak için dövüşürler." Çok kizdigimda otokontrolumu korumak için bu sözü kendime hatırlatırım. Çok sinirlendigim, çok büyük haksızlıklara ugradigim anlar yaşadım. Ama sonucunda galip olabilmek için sesimi bile çıkarmadım. Anlık öfkesine hakim olamadığı için yıllardır içeride hapis yatan insanlarla dolu güzide ülkem. Değmeyecek kişi ya da durum için kendinizi kafese koymayin. Bazen 1 gün , 1 hafta , 1 ay bile sürebilir siniriniz fakat nihayetinde her şey kaniksaniyor su hayatta. Sabredenlerden olun.
Bağırır çağırırım, biraz daha fazla sinirlenirsem ortalığı bir miktar dağıtabilirim. Normalde çok sabırlı, sessiz sakin bir insanımdır. Eğer kontrolü kaybedersem bulunduğum ortamda mobilya, eşya, bardak tabak ne varsa komple yenileri alınması gerekebilir. Gerekmeyedebilir aslında çünkü hiç kontrolü kaybetmedim bilmiyorum yani. Sakin insanlar sinirlendiğinde gözleri dönebiliyor biliyorsunuz. 😂😂
Bağırırım ve ağır konuşurum. Ne yapabilirim ki çok aşırı bir sinirde ben olay mahallini terk ediyorum ya Cirkinlesmek istemiyorum. Telefonda isem kapatıyorum o telefonu yüzüne.
Ben sinirlendiğimde herkes korkar. yani kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenince deliden farksız olurum. Ya elime gecene bardak canak fırlatırım ya da kapıyı çeker cıkarım kimseyi kırmamak için dışarda hava alırım. Kimseye eyvallah demeden çıktığım için de korkarlar nereye gitti diye :)
Evet sanırım en kötüsünü bikac hafta once yaptim. Kardeşim benden habersiz cicegime su veriyormuş neymis yanindaki minik otlar onunmus... bende bu çiçek neden öldü diyordum gozumle gorunce aklim yerinden çıktı binbir emekle buyutmustum. Kopardım cicegimi kokunden aldim onun otlarinin yarisini öldürdüm kendiminkide cok yasamadi. En fazlası buydu coktu benim için
Açıkçası tehlikeli olduğum duruma gelecek kadar sinirlenmedim, hep dizginledim kendimi. Sadece birkaç kez sinirlendiğimde yanşışlıkla zarara uğrattım. Gerçekten sinirlenme geçirirsem (son radde dediğim nokta yani) o an öfke duyduğum şeyin varlığını silmeye çalışırım. Ne olursa olsun.
Valla siz sordunuz madem anlatayım efendim.. Ama sadist falan değilim yani onu baştan söyleyeyim... Olayı anlatmayım.. O sinir anı geldiğinde gözümün önü kararır ve beynimin içi ateş gibi olur... ALLAH'tan adamı uyarmışım.. Söylediğim tek kelime de şuydu.. Bana bak ben sinirli adamım, sana burada ne yapacağım asla belli olmaz yürü git dedim.. Sonra babam kolumdan tutup çekince gel buraya diye ondan sonra bi anda kendime geldim..
Çok nadiren sinirlendim sinirlendiğimi Gören yok diyecek kadar azdır dışarıdan zaten sinirlendiğimi anlamak Aşırı zor olur sinirlendiğim zaman sa genellikle yalnız kalmayı tercih ediyorum yürüyüş yapıyorum veya uyuyorum Çünkü o sinir halinin neye Sebep olabileceğini bilmiyorum O yüzden En güzeli o siniri yok etmek
Normalde vermediğim tepkiler vermeye başlamışsam elim ayağım titriyorsa o ortamdan uzaklaşıp kendimi sakinleştirmeyi tercih ederim. Hiç kimse için sinirlerimi bozamam. İstemediğim şeyler yapmak istemem😄
Ben sinirlenince çok konuşurum hatta sinirlenince sesim baya incelir en sonunda atarım kendimi dışarı yürürüm 2 saat o sinir anca gider ve ne zaman sinirlensem o kapıyı çarpmazsam olmaz benim o siniri bir yerden çıkarmam lazım
Evin bütün camlarını kırdığımda oldu gençken, odamın eşyalarını parçaladığımda, gençlik işte tamamen cahillik şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ama zararım kendime oldu hep
Gunlerce sayiklayacagi cumleler duyabilir. Takdir edilse dahi inanmamaya baslar. Ozguvende kalici hasar birakirim. Simdiye kadar 2 kisiyle bunu yasadim.
Offf ortalığı birbirine katarım, kırılmadık kalp kalmaz (dı)... Ama artık olgunlaştım ve eskisi gibi fevri davranışlarda bulunmuyorum. Daha sakin düşünüp çözüm odaklı yaklaşıyorum ve çok ciddi değilse eğer meseleyi kişiselleştirmiyorum.
ben sabırlı ve sakin biriyim en samimi arkadaşıma sinirlendiysem gülerim ona kötü söz söylemem ama düşmanımsa bağırırım birkaç argo kelime kullanabilirim hiç ortalığı ayağa kaldırdığım olmadı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben düdüklü tencere gibi duman atıyorum 😂 bayılıyorum fazla ısınırsam😂😂