Kişilik & Karakter Sizden sonrası tufan mı? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yoksa ne olursa olsun sizin istediğiniz gibi olmalı Benden sonrası tufan çoğu konuda Sizden sonrası tufan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Aşk konusu ise. sevdiğim kadının dedikleri olsun sadece 1 0 Yorumla
rapunzelinberberi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 41% 1 yıl hayat sabit değil her şey değişirsınırlar değerler insanlar 1 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Benden sonrası nikah masası😅😅 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl 😄 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Benden sonrası asuman 😀 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Pfff Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Bak ben espri yaptım beni gören espri yapıyor 😀 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ne jeton düşmedi 😀 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Senden sonra ne olursa olsun mu yoksa düşünür müsün ne olur diye Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Ne olursa olsun düşünmem. Geriye dönük yaşamam Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benden sonrası daha aşağılar 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aynen öyle 1 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. Benden sonraso yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aşk konusu ise. sevdiğim kadının dedikleri olsun sadece
hayat sabit değil
her şey değişir
sınırlar değerler insanlar
Benden sonrası nikah masası😅😅
😄
Benden sonrası asuman 😀
Pfff
Bak ben espri yaptım beni gören espri yapıyor 😀