Selam🤞
#Ben sadece pembe yalan söylerim🙄 peki ya sen hangi renk yalan söylüyorsun?

Selam🤞
#Ben sadece pembe yalan söylerim🙄 peki ya sen hangi renk yalan söylüyorsun?

Laf olsun diye değil gönül rahatlığı ile ben yalan konuşmam konuşmuyorum diyebilirim (rengi fark etmeksizin) ama ucu açık konuşurum, doğru soruları sormayı biliyorsa sorar ver boşlukları öğrenir. Vaktiniz varsa bunu da şöyle bir yaşadığım hadise ile açıklamak isterim. Buradan bir arkadaşım beni aradı ve evleneceğini düğün fotoğraflarını çekmemi istedi (alanım moda ve ürün fotoğrafçılığı olduğunu biliyor ve düğün fotoğrafçısı değilim, düğün fotoğrafları çekmekten nefret ederim) bende programıma bakiyim ve sana dönüş yapiyim dedim. 1-2 gün sonra kaderin bir cilvesi mahalleden bir genç kız kaçırmış düğün fotoğraflarının çekilmesi lazım diye beni aradı (ucu açık konuşma burada başlıyor), 1-2 gün önce başka arkadaşım aradı evleniyormuş düğün fotoğrafçısı lazımmış dedim mahalledeki çocuk tamam sen onun fotoğraflarını çek dedi ve kapattı telefonu, sonra ilk arayan kişiyi aradım bro dedim mahalleden bir çocuk kız kaçırmış fotoğrafçı arıyor dedim, sen onun fotoğraflarını çek o zaman ben bulurum fotoğrafçı dedi ve telefonu kapattı. İkisine de fotoğrafları ben çekeceğim, düğünlerine gideceğim vs. diye bir şey demedim ikisi de doğru soruları sormadıkları için (ki sormayacaklarını da biliyordum sjsj) ki sorsalar doğruyu söyleyeceğim, böylelikle hem yalan konuşmadan işin içinden çıktım, çıkıyorum da. Biraz uzun oldu konuşasım varmış benimde sjsjsj
Diyemiyorum çünkü yeri geldiğinde yalan söylediğim oluyor. Ama çok büyük yalanlar değil kesinlikle öyle bir şey yapmam bir kişiyi zora sokmayacak şekilde yalan söylerim. Genellikle iki kişi arasında sorun varsa onların arası daha çok bozulmasın diye mecburen yalan söylediğim oluyor.
Hayır ask
Cevap
35Cevap
Evet ben yalan söylemem.. yalan söyleyen insanı da silerim çünkü bir daha güvenemem.. ama şöyle ki bazen sevdiklerimi korumak ya da onları kırmamak için sustuğum cümleyi yuttuğum çok zaman oluyor.. çünkü kimseyi kırmak gibi ya da üzmek gibi bir düşüncem yok benim hayatımda.
Günümüz şartları yalan söylememek için pekte uygun değil aslında özellikle iş hayatimizda illaki pembe turuncu mavi yalanlar oluyor 😂 hiç yalan söylemiyorum ben çok dürüstüm diyende yalancının önde gidenidir zaten 😂
Renkli yalanlar 😃
Evet i Öyle diyelim 😂
Gerektiğinde çok güzel yalan söylerim kasmam kendimi
Iyi niyetiyle yalan söylemek ayrı kötü niyetiyle yalan söylemek ayrı, benim iş yerimde sorumlusu ben olduğum için personellere korumak için müdüre yalan söylemek zorunda kaldığım oldu. Tıpkı anne babalar çocuklarını iyi niyetiyle mecburiyetten yalan söylemek zorunda kalır çocukların kötü düşüncelerin geçirmesin diye.:)
Yalan söyleme ihtiyacım yok. Kimseyle o kadar samimiyet kurmuyorum.
En doğrusu
Kullandığım telefon 😌😂😂😂
Yalanı korkak insanlar söyler, karşındaki kişiden korkmuyorsan neden yalan söyleyeceksin + üzülmesin diye söylemiyorum diyenlere cevap vereyim madem üzülmesini istemiyorsun o zaman onu üzecek seyler yapmayın bu kadar basit
Yoo yeri gelirse söylerim
İnsanız sonuçta
Söylemem mecbur kalmadıkça beceremem de zaten bence sen yalan söyleme diye dalga geçerler benimle eşim dostum 😁
Hayır ve o kadar iyi yalan söylüyorum ki çok defa kendi yalanıma inandığım oldu
Hadi ya 😃
maalesef ve annemin gözünde hâlâ o yalan söylemeyen en masum çocuğu olarak görülüyorum ama yalan söylemiyorum derken bile ona yalan söylüyor olmak çok dokunuyor. Ama engel olamıyorum sanki doğruyu söylesem ne olacak ulan ama işte yapamıyorum
rengine göre değişmez söylememek daha rahat benim için. onu aklımda tutup bi de uğraşamam pot kırmamak için
Bazen söylemek zorunda kalırsam söylerim. Asl yalan söylemem dersen kendime hakaret olur, sizleri kandırdığım için.
Söylemem diyen ilk yalanını söylemiş olur😂 ben de söylerim🤭
Merhaba,
Genel olarak evet, diyebilirim diyorum! 😅
Yalan söylemem diyemiyorum yalan söyleyemiyorum diyebilirim söylemek üzerine çalışıyorum
Hayır, zor durumda kaldı mı gayet de söylüyorum çünkü :d
Benim kadar yalancısı yok. Yalan konusunda kimse elime su dökemez.
Hayır demiyorum yeri geldiği zaman yalan söylediğim olmuştur
Yalan söylemem dersem yalan söylemiş olurum 😂 yerine göre rengi değişir yelpaze geniş
Ailevi durumların olumlu gidişhatı için söylediğim yalanlar olmuştu
Söylersem ele veririm o yüzden söylemem diyebilirim
Yalan söylemem. Düşmanlarıma söylerim sadece, sevdiğim herkesi korumam gerektiğinde.
Söylerim ya söz konusu kendimi kurtarmaksa kartelada ki bütün renklerin üzerinden geçerim 😀😀
Yalanı hiç sevmem lakin istisnai durumlarda olabilir
Bazen söylediğim oluyor. Pembe yalanlar ama. Kimseye zarar vermiyor.
Bir şeyi yaptıysam yapmadım derim onun dışında yalan söylemiyorum
Söylemem kötü de yapsam soylemem insanın psikolojisini bozuyor , doğrumu soykerim çekilirim kenara.
Yalan değilde biri zor durumda kalmasın diye üstünü kapatirim
Hiçbirimiz değiliz masum🫠
Çok çok doğru🤞
Aynen
Ben yalan söylerim 🤣
Yalan söylemem deyip yalan söylemeye gerek yok 😃
Tesadüf bende azıcık söylerim pembe beyaz yalan ama❓
Aynen gülüm aynen canım ☺️
Yalan söylerim 💆
Sonuçta insanız
Heleki bu devirde zor
Söylemem diyenden uzak dur.
Asıl en büyük yalanı o söylüyor demi 😄
Tatlı yalanlar söylerim sadece fakat aşırı dar da kaldığım durumlar için geçerli onun dışında doğruları söylemekten çekinmem.
Söylemem değil de
Söylememeye dikkat ediyorum diyebilirim
Yalanların pembesi olmaz o senin pembeliğindir
Teşekkür ederim 😃😃😃
Yok iyi yalan söylerim çözemezler
Ben beyaz yalaj. soylerim
Söylememeye çalışırım diyelim 😄
Samimi olurum hemen hemen her konuda.
Söylerim ama büyük büyük yalanlar söyleyemem asla
Herkes maalesef söyler
Kolay kolay söylemem.
Olabildiğince şeffafım
Ben asla doğru söylemem kanka ne anlatıyon sen
genellikle söylemem diyorum
Yerine göre söylemek gerekiyor
Diyorum ve söylemiyorum da
Mecbur kalınca söylerim. Her insan yalan söyler
Hayat yalan söylüyor ki ben söylemişim çok mu!
hayatta yalan söylemem bu hariç
Yooo gayet güzel söylerım🙃
Tebrikler güzel başarılı👏👍💪 başarılı👏👍💪 başarılı
Halbuki en çok söyleyen onlar 😂
Al benden de o kadar 😄
Gerektiğinde söylerim yalandan kim ölmüş
Yalan söylemem dersem yalan soylemiş olurum
Evet
soylerim ama az 😂
Demiyorum
Pembe yalan
Sonuçta yalan yalandır beyaz pembe🍥 yok bence