Şu kadın millerini anlamak ne kadar zor arkadaş. Maşallah yinede dünya kadar kusur bulabiliyorlar.
Ağzında kuş tutsa erkekler, ben bu kuşu beğenmedim başka kuş isterim diyecekler nerdeyse o bazıları.
Komik, zeki, yakışıklı'nin yanına birde karizmalik koyalım lütfen. Karizmalik hareket ve davranışlarıyla seksi olur.
Ego zaten olmazsa olmaz. Egosu da olsun kendine güvensin, inansın.
Olumsuz tarafina bakacak olursak; yakışıklı, karizmatik, zeki, komik vs.. bu özelliklerini herkese anlatması hiç hoşuma gitmez o karizmalığı yerle bir olur.
Kendini övmesin. Alkolu, sigarasi da olur onlaronlar ayrı bir çekicilik katar.
Velhasili, övmesin ve özelliklerini dile getirmesin. Iletisimde insanlarla konuşurken iletişim fakiriyse itici olur. Cümle kurma yeteneği önemlidir.
Biraz daha erken gelsen eic senindi.
Güzel yorum.
Komik tamam zeki o da tamam yakisikli... Hmm bir bakalım... Aptal olması yani davranisiyla ya da bir sözü gaf mi demeli kibirli olması gereksiz güç gösterileri... bir de aciyorum zeki biri nasil ayni zamanda aptal olur diye soruşunuzu duyar gibiyim. Tabiyki kimsenin zekasini ölçecek değilim ancak zeki olmak ve akilli olmak farklı birşey ornegin matematik dehasi ama is flört e gelince tam bir fiyasko olan niceleri var iki cümleyi bir araya getiremeyen sersemler... Anlastik mi ;)
Gerçek zekiden bahsediyorum her konuda olanı. Ya matemin falan ya da Flört değil.
Kendini bazıları gibi laf atarak, kendini zeki sanması gibi değil :)
komik, zeki ve yakışıklı olması başlı başına itici oluyor hemcinsler için. Hayat terazisinin mükemmel dengesine göre de ağır gelen çoğu zaman ego ağır basıyor. E haliyle de toto kalkıyor. Tabi bunlar genellemeler. Karşı cins çoğu zaman hoşlaşır bu zatı muhteremlerle ama sıkıntı şu... Adam fazlasıyla mükemmel. Fazla mükemmeliyet de itici yapar insanı...
Kesinlikle güzel bir yorum 👍
görüş sadece...
herkes egosu falan demişte bırakında olsun egosu. Boktan kezbanlarda bile ego tavanken böyle adamda bir zahmet olsun samimi ve delikanlıysada adam kusursuz olur resmen.
Kesinlikle hemfikiriz.
kömiklik zeka ve yakışıklılık sence bir erkeği tamamlayan bütün unsurları barındırıyor mu ki egosu olmada o adam kusursuz olsun? erkek ya da kadın ne kadar güzel özelliğe sahip olursa olsun mütevazi değilse kibri var o insanın hiç bir güzel özellğini göremezsin bu net. biz komik, zeki, yakışıklı erkek yerine mütevazi, sempatik erkek alalım :)
Olmaz bence yanlis ego adami ruhsuz yapar. Insanlari kucumsemektir kendini ustun gormek.
Kızlar haklı.
@remembrance saçmalıyorsun. yakışıklı ve zeki bir erkeğin kibirli olması kadar doğal bir şey olamaz. (tabii bunu sürekli hissettirmesi hoş olmaz katılıyorum ama zeki ve yakışıklı bir erkek bu özelliklerinin farkındadır ve bu da kibir demek zaten.) eğer bunun yerine mütevazi ve sempatik olanı tercih ediyorsan bu yalnızca senin de kibirli olduğunu gösterir. daha da kötüsü haksız bir kibir.. kesin ifadeler kullandım yanlış anlaşılmasın, yalnızca kendi fikirlerimdir.
benimde egom var en çirkin benim benden kötüsü yok mesela :D
Kendinin farkinda olmak sevmek herkesin yapmasi gereken bir sey zaten. Ego surekli kendini tatmin etmek demektir bencildir egoist insan ego denilince bunu anlarız.@Mercier bilmiş bilmiş konuşmadan önce kibir nedir onu öğren kız doğru söylemiş. İstedigi kadar yakısıklı olsun eğer başkalarının hakkını kücümsüyorsa. Hayat oyununda karsisindakine kendisini degersiz hissettirip elinde olmayan seyler yuzunden üzüyorsa bu kötü kalpliliktir. Belki daha kötü şeylerde var ama bu da yanlış bence.
@Mercier
@lilililili Kendini beğenme, başkalarından üstün tutma, büyüklenme, benlik, gurur. TDK'dan kopyaladım kibirin anlamını.
Tamam bende aksi bir sey demedim zaten
Dogru kibirin anlami budur iste
Cunku kibir kotu birsey sen normalmis kendini sevmek demek oldugunu soyluyorsun. Amaan banane... Ne
@lilililili kibir kendini beğenmek ve başkalarından üstün görmek demek. insan eğer gerçekten üstünse, kibirli olması gayet normal. esas sen o bir baltaya sap olamayıp, hiçbir adam akıllı başarısı olmayıp da kendini hiçbir dayanağı olmadan hala diğer insanlardan üstün görenleri eleştir. söylediklerimi de çarpıtma. kendini sevmek diye bir şey demedim. sevmekle beğenmek, üstün görmek aynı şey değil.
Neyse dicektim orda yazamamışım:D neyse bu konuda anlaşamadık ben burada kesiyorum
@Mercier çok güzel yorumladın hocam eline sağlık.
Cevap
97Cevap
Kötü alışkanlıklar , sigara harici öyle tehlikeli maddeler, aşırı alkol, küfür, kabalık, çapkınlık, fazla özgüven, kaybetme korkusu olmayışı, öküzlük, kibir, ukalalık, aşağılama, gosteriş, gönül değil de mal zenginliği. Bunlardan bir tanesi bile olsa iticidir benim için. Ne yapsa sıfırdır yani.
Kesin Öyledir evet.
Kesin Öyledir diyorum arkadaşım sen nediyorsun?
bunları kullanarak kibirlenmesi. az insan gibi davranmalı, gerektiği zaman oturmayı öğrenmeli. gittiği yerde yyemek yerde yeniyorsa o da yerde yiyecek. ben şöyleyim yapmam demeyecek gerekirse elini motor yağına sokacak. ayy sen hastasın sana hazır çorba alayım demeyecek o mutfağa girip kendisi çorba yapıp getirecek. insan ilişkilerindeki temel varlığın bedeni değil kişiliği olduğunu bilecek falan filan.
Evet olabilir.
Neye yorum yapiyoruz ki insanlarin burnu kafdaginda herkes kendince mukemmel kimse bu yorumlardan birsey cikarmaz. Yine de bir umut belki benim gorusum bencil olmasi kadini mal olarak gormesi ikinci sinif yerine koymasi kisaca iyi insani tanimlayan ozellere sahip olmamasi bir de ahlak cok onemli. Bugunku durumda erkekler gezip gezip gezmemis kiz istiyorlar. Her sey dengine olmali. Cok itici bir durum.
Evet doğru söylüyorsun.
Bir adam itici ise her yönüyle iticidir. Bu sakalıda olur , tenının rengide, düşünceleri de.. Tabi bu karşıda ki kişinin algı yönetımıyle ılgılı bir mesele. Çok sevdiğin ınsanın bile yerı geldiğinde itici anları olur. Görmezden geliriz..
Senın kı bütünsellik taşıyan bir soru.
Arada bir iticilik mutlaka her insanda oluyordur. Önemli olan, her daim olmaması.
Evet bu kriterler her bayanın istediği kriterlerdir. Ama bu kişi bu ayrıcalıklarının farkında olup dünyayı ben yarattım tavırlarına girerse itici olur. Örneğin geçenlerde tip olarak ortalamanın üstünde biraz da böyle kendine güveni ego derecesine gelmiş biri bana naber yavrum diye mesaj attı. Etrafından gelen yorumlara ve birkaç fotoğrafına güveniyor. Sen kimsin benimle o şekilde konuşursun? Anlatabilmisimdir umarım.
O denyo harbiden iticiymiş. Dediğin ama bu kişiden kişiye değişebilir.
Sevgili olarak düşünemiyorum neyseki ama empati yapabilirim :D
- Komikse başkalarını ezerek komik olmuş olabilir
- Zekiyse bu biraz ukala olmasına sebep olabilir ( kendimden biliyorum ( bu bir canlı örnektir))
- Yakışıklıysa ve bu özelliğinin farkındaysa atlet değiştirir gibi sevgili değiştirebilir sorumluluk sahibi olmaz...
Ramazancım..
Allah alalh ne alakası var. insan Başkasını küçük düşürmeden, espiri yapamazmı. Sadece yakışıklılar mı aldatır. Her zekide ukala olmaz. ne kadar kalıplı düşünmüşsün dostum.
Adamım bunlar çoğunluk da olan şeyler.. Popülarite insanı çok değiştirir.. 'Ay sen çok yakışıklıııısssssaaaaannnn ' diyen bir kız bir erkeğin anında bir tempraya dönüştürür.. Gerçekten doğal komik olmaya çalışanlar ise çok az hele olanlar.. Çok çok daha az.. Zeki biri ise zekasının farkındadır heryerde herşeyde konuşur.. Bu da ister istemez onu egosit veya ukala yapar
O Adama o gazı ve o özgüveni veren yine karşı cinsimiz.
:)))
Bide eleştirip yerden yere vuran gene onlar. önce gökyüzüne çıkartıyorlar, sonrada Alıp yerin dibine soruyorlar.
Yani :)
arkadaş hiç şekilde itici olmaz, itici olur diyen kızda yalan atar böyle bir tip erkek olsa sadece yakışıklı olsa yeter kızlar için, çok görüyoruz günümüz kızları sadece yakışıklı diye ukala kendini beğenmiş erkeklerin peşinden köpek gibi koşuyorlar.
Benim kafadan biri daha çıktı.
Aga hepsi lafta görseler dili tutulur burada atıp tutuyor kezolar.
alayı kurusıkı :)
Kesinlikle :))
böyle insanlarda mutlaka bir bokluk vardır derim güvenmem ve bulabildiğim her türlü kulpu takarım ama beni şaşırtıp haksız çıkarırsa da herhalde böyle bir erkeğe aşık olurum :D aşık olunca da ne kusurunu görebilirim ki :D
Mantıklı :D
Belki komik olmak isterkene illa zekilinide ortaya koyma cabbasina girip bide yakisikliligindan aldigi havayi bozmayim düsüncesiyle kendini kazarsa ayri bir komedi olusa bilir bu durumdan ama özgüvenli biriyse sorun olmaz sanki
Özgüveni yüksektir bence. Ve gerçek zeki insan, neyi ne zaman davrancağını bilir. Gülünç duruma düşmez diye düşünüyorum.
Kendini bir halt sanması , ukala olması , zeki oldugunu dile getirmesi , şımarık olması , karşısındaki insanı ezip sonrada zevk alması , her şeyi yapabileceğini sanması , ben komiğim espriliyim tarzında konusması hele bide zeki insanlar iyi espri yapar gibisinden konusup kendisini örnek gösterdiyse aman allahım çok itici.
Olabilir :D
kızların onun çevresinde dönekcekleri hissi ve hoşlandığını söylemede çok geç kalması
böyle bir arkadaşım vardır tam fırlama ama eksik yönleride bu iştee kızlar arkadaşı olarak görüyorlardı onu ve sadece yiyorlardı...
Onu yemeleri, kendisini zeki zannetmesindendir. Ben gerçek zekiden bahsediyorum.
alakası yok kardeşim çocuk cidden zekiii ama yakışıklı değil
Işte hacı abi bu gerçek zeki sence Parasını yer mi? Yedirir mi? Bence değil diye düşünüyorum. ya da yedirmemeli.
Gerçekten zeki olan kişi bunlatın farkında olduğu halde empati yapabildiği için bunu dile getirmez ve egosu yoktur. Belki hafif davranış bozuklukları olabilir ancak onun dışında itici yönü yoktur bence.
Yani Buda bir insan o kadar olacaktır. :)
Maalesef bu durumun en kötü yanı egoistlik ve karşı tarafın ezilmesi. Kesinlikle keşke öyle olmasa ama istemeden bile karşımdaki insan eziliyor. Bunu çok yakın bir kız kankam söylemişti insanlar seni arzuluyor ama senden kaçmaktan başka yapabilecekleri yok diye. Çok kötü bir şey 3 ü bir arada olması :((
Demekki sen espri yaparken karşındakine küçümseyerek yapıyorsun. Halbuki zeki bir insan esprilerini, incelikle ve zekayla birleştirerek, hem güldürür hem düşündürür.
insanlar üzerinden espri yapmam genelde egomdan dolayı (otoriter yapım ve küçümsemeden kaynaklanıyor) Bunu bilerek değil farkında olmadan yapıyorum :(
He ozaman bişey diyemem.
Elbette zeki olmalı bir erkek fakat bu zekiliğini kızı bırak bir erkegin üstünde ego bile yapmamalı naparsa yapsın yok bir halt olmaz ondan itici gelir ve kız bulundugu durumdan koşarak uzaklaşır 😞
Olabilir evet.
En itici yönü etkileyici olmasıdır.
Baksana çoģu erkekte bir tane bile barınmayan hususların hepsi var. Üstüne birde " adam" 'sa ben iyice gıcık olur kusur aramaya başlarım. Ama bu onu sevmeyecegm anlamna gelmez :)
Seversen eğer o kusurları berabe arar yok edersiniz böyle bir adamla olsa. ^^
Kesinlikle.
Gerisi aslında sana kalmış oluyor çünkü onu evirip çevirmek bence senin için.
bir erkeği, kadın Düzeltir.
Haklısın. Dişi kuş bile boşuna yuva yapmıyor. Annemden biliyorum. Kücük bir örnek verirsek herkesin annesinde olduğu gibi babamında o gün icerisinde ne giymesi gerektigine annem karar verir. Babamında bu zamana kadar " Ben bunu giymem" dedigni duymadm. Bunun gibi bir çok örnek verilebilir tabi :)
Kesinlikle güzel bir yorum oldu teşekkürler :)
İyi geceler :)
İtici yönü yoktur. Diğer erkekler tarafından çekilememesi vardır sadece. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif
Kesinlikle 👍
Çekemezler ve san düşman kesilirler. Halbuki cidden kimseye bir zararın yoktur. Ama çekemezler işte. Kadınlar bile seni kıskanıp sana ulaşamayınca çekemezler inan ki. :)
Ama hocam neden Insanın içi iyi.
Kimseye kötülüğü yok kendi kafasına göre takılıyorsa ne itici yönü olabilirki ben sadece bunu anlamıyorum.
İşte bu tip kişiler sempati toplarlar. Dikkat çekerler. Ellerinde olmaksızın sevililirler. Bu da diğer insanları çileden çıkarır. :)
Şimdi anladım, eyvallah :)
İyi akşamlar.
Hayırlı Akşamlar.
soz cok guzel :) koyu kahve olsaymis oyi olurmus.
@Sabirsizim , maalesef. :)
kahvenin teelvesine bir soz yok mu :)
Bakışlarım kahve misali ise sanırım telveye yazılacak söz bakışlarımın hedefindeki gözlerden olmalı. :)
ya siyaha caliyorsa hani zifiri degil ayin aydinlatti karanlik. ;) seni seni
Bilemedim. :)
Yavşak olması, önüne gelen her kızla çıkması, kızlarla gerçekten sevdiği için değil de egosunu tatmin etmek için çıkması
Bu zeki gibi davranan insanların işi. Ben gerçek anlamda zeki insanlardan bahsediyorum.
Zekayla bir alakası yok ki, karakter meselesi
Olabilir genelleme yapamam.
gerçekten böyle birise kendini her kadına verilmesi gereken bir hediye olarak görmesi. ya da olmadığı halde öyle olduğunu sanması..
Gerçekten zeki biriyse böyle düşünmez bence. Gerçek anlamda zeki insanlar, Alçak gönüllü oluyorlar gördüğüm kadarıyla.
doğru.. ne kadar zeki insan gördüysem inanılmaz mütevazi ve sevecen oluyorlar.. herkese, herşeye karşı..
Kesinlikle 👍
Hmm düşünelim
Komik zeki ve yakisikli.. İnsanlara göre değerlendirelim. Ama fakir bu yüzden itici diyen olabilir. Ama ukala. Ama dengesiz. Ama karaktersiz. Vs böyle uzayip gidebilir.
Evet olabilir.
ama bu çok genel bir soru. yani komik zeki ve yakışıklı ama özgüvensiz olabilir, yalancı olabilir, kendine olan farkındalığı yüzünden karşısındakine ukalalık yapıyor olabilir.
Güzel bir yorum evet dediklerin olabilir.
komik, zeki, yakışıklı bir erkek demek çenesi düşük bir erkek demek... bence
genelde bu tür insanlar etrafında gazına geliyor ego yapıyor , ego çeneye vuruyor :)
Ben pek görmedim duymadımda öyle çenesi düşük olucak bir insan bu özelliklerde.
Gerçek zeki diyorum bu Özellikleri taşıyıp gaza gelmesi ayrı bir ironi :)
Bu ozelikleri tasiyan erkekler genelde haddinden fazla ukala ve ben senden daha iyilerine layigim modunda oluyorlar bana gore en kotu huylarindan biri bu :(
Sanmıyorum gerçek zeki ve bu Özellikleri taşıyan bir insanın, o Lafı diyeceğini.
Boyle bir laf demiyorlar ki bende diyirlar demedim bu ruh halinde ortada geziyorlar. egolari fazla yuksek demek istedim...
Çok pardon ben yanlış anladım.
Onemli degil...
Evet dostum geçen seneye kadar ZEKİ kısmını çıkartırsak böyle bir çocukla kesişiyodum ve peşinde inanılmaz derecede bir kız sürüsü vardı. Bende gayet doğal bir şekilde gelip konuşmasını bekledim gidemedim yanına utandım. Sonra ne oldu biliyor musun? Bir ay sonra kolunda sarışın bir dişi vardı. Sonradan o çocuğun ne kadar kendini beğenmiş ve egosu tavan yapmış bir insan olduğunu öğrendim. Daha sonra başka kızlar, başka kızlar. Böyle bir erkeğin en kötü özelliği bu olsa gerek.
Zeki kısmı yok ama eksik var seninkinde.
Benim sevgilim komik, zeki ve yakışıklı olsa, diğer kızlarında onu komik, zeki ve yakışıklı bulması sinirimi bozar. O sadece benim komik zeki yakışıklım. Başka kimsenin olmamalı.
O da senin elinde tutmasını bileceksin.
Kendin için demişsin. Sorunun cevabına gelince; kibir olabilir. Ancak bütün zeki ve yakışıklı erkekler kibirlidir bunu da iyi bilmek gerek. Bazıları çok belli eder, bazıları daha iyi saklar.
Kendim için demedim güncellemeyi okursan.
Diğer Söylediklerine Katılıyorum.
O nasıl oluyor :/
Dort dortluk olmak zorunda degilsin dostum. kasma o kadar. Ancak bu ozellikli erkek genelde margarin erkegi olur sut olur biraz sanki ilik olur gibi sert olmali biraz da karizma onemli bence.
Ben kendi adıma demedim dostum yanlış anlaşılmasın güncellemede belirttim.
Yok ben sert erkekte gördüm ama Dediğin gibide çıkabiliyor evet.
Iyi geceler.
1. var 2. var 3. az-çok. o yüzden en itici yönümüz bilmeyen insanları küçük görme onlara yardım edince kendimizi patron gibi görme hırsı. sonra zeka felan kalmıyor zillete düşüyoruz.
Zekanın yanında karakterde Şart.
Zeki Olan İnsanın Karakterinde Ne Ahlak Yoksundur, Ne Vatan Sevgisi, Ne Ana-Baba-Kardeş Sevgisi...
Kesinlikle.👍
Ow Zekiyim Demek Kendime Bakarak Düşünerek Yazdım.
Buda şimdi egoistlik olmuyor mu :D
Olmaz Olurmu? Ama Ben yapınca Olmuyor Yapsın Yukardan Bir Arkadaş İzle.
Egoistlik yapan görmedim dostum.
Görürsün Yakında Ben Demin Rastladım. Birden bir Kalkış yaptı. tam 9 dk sonra özür dilerim mesajı :D
Sen kişileri karıştırmışsın :))
Olabilir Ama Hafızam Kuvvetlidir Kolay Kolay Şaşırmam. Sen Anlamamışsındır. Kimler Olduğunu?
ipucu vereyim: 37 sayısı
Tamamdır anladım :)
adam 37 sayısını ters çevirip 73 bulup. ordan altta kızların yorum sayılarının 73 olduğunu gördü. ve kızlardan bahsettiğimi 26 dakika 14 saniyede anladın. gayet başarılı
Uzatmamaya çalışıyorum, konuyu ki kusma diye.
İyi bir fakültede okuyorum , hepsine komik ve yakışıklı diyemesemde etrafımda çok fazla zeki erkek var ama hiç biri ilgimi çekmiyor. Çünkü bu özelliklerinin farkındalar ve bunla övünüyorlar.. yeterince itici.
Bence yeterince zeki değiller, çünkü övünüyorlar diyorsun.
Tabiki bu zeka kavramını nasıl değerlendirdiğimize bağlı sayısal zekaları derecelik ama sosyal zekaları hakkında yorum yapamayacağım :)
Ben zekadan bahsetmiyorum, zeki diyorum yani her konuda zeki olan birinden bahsediyorum :)
Bana aşık değilse komik zeki yakışıklı olmasının gözümde bir değeri olmaz. Itici de gelmez çekici de sıradan biri olarak görürüm. Ama o erkeğin kişiliğine göre itici gelip gelmemesi değişebilir bazıları kendine aşırı güveniyor her kızı elde edeceğini saniyor karşısındakine değer vermiyor falan bunlar itici yapan şeyler
Evet bu dediklerinde olabilir.
İtici yönlerinin olmaması itici, bu kusursuz bunla çıkamam diyen kızların geri kafaliligi. Gizliden yazdim bu sitede ne yazsan ego tatmini oluyoda.
Al işte benim kafadan birisi daha çıktı.
Eyvallah.
Ben güzelliğe o kadar takili kalmiyorum eli ayaği duzgün olsun, gözlerinin aşırı masum bakması cok onemli shrek filmindeki çizmeli kedi gibi mesela bir de ben her ne kadar kiskandirma cabasi icersine girsemde onun buna karşilik vermemesi onemli bana olan sevgisini iliklerine kadar hissetmeli iste boyle bir kizi mutluluktan ağlatmak istiyorum :)
Yürü beee helal kardeşime :)
Neyse gizliden cıkayim kanka kimse olumsuz yorum yapmadı :D bugun de dislanmadik :D
Estağfirullah burada her olumsuz yoruma bakma bunlar çok entresan insanlar. He de geç en Güzeli :D
Aynen aynen :D
Böyle bir erkek kesin egosu yüksektir bu da onu ukala kendini beğenmiş bir duruma sokabilir. Ama bence cok tatlilaar :)))
:)) doğru söyledin :)
Evett :))
Dedigin gibi zeki, yakisikli ve esprili oldugunun farkindaysa eger bu kisi, cevap zaten sorunun icinde aranabilir... Bu o kisinin tarzinda ukalaliga yol acabilir...
Kesinlikle.
Hergün farklı bir kızı koluna atıp gezmesi. Sonuçta güven kaybı oluşturur ve bu da onu benim gözümde itici kılar.
Buda olabilir evet.
Zevksizse?
Duygusuzsa?
Görgüsüzse?
Kibirliyse?
Tamam her özelliği barındıran yoktur sanırım illaki..
Şu söz belki gider..
Mükemmel insan yoktur ama kusuruyla mükemmel olan vardır..
Olabilir evet.
dikkat çekici, gözler üzerinde birisidir kıskanırım ya da başkasına gidecek korkusu olur itici yönü bu bence
Bak Buda olabilir evet.
güven vermez bana yani
Güven olmazsa zaten..
Bu tip insanlar genelde havalı ve egolariyla yürüyorlar bende ego sarmasi herif sevmem ondan Mütevelli ego diyorum
Evet olabilir.
O tarz erkekler hepsi için olmasada genelde kendini bisey sanan ve aşırı capkın insanlar oluyolar hadi egosu fazla olsa neyse yakışıklı o kadar olsun ama caokın olmaları kotu
Evet olabilir.
Egosu bunlara sahip olan insanın kesinlikle egosu da fazla olur ve bazen insani gercekten cildirtabilir
Olabilir.
Ego fazla olabiliyor. Gercekten boyleleri bir kizi masum seveceklerini zannetmiyorum tabi vardirda ama ben pek inanmiyorum
Var, var sadece hep lanet olası önyargılar.
Hmm bilmiyorum bende tam anlatdigin gibi birinden hoslaniyordum o benim icin cok cabalasti ben sasirmistim böyle yakisikli havali bir erkek niye benim icin bu kadar ugrasiyor diye sonra bu ön yargim biraz azaldi ama beni etkilemeye calisirken bir takim yalanlar söyledi bana bunlari da arastirip ogrendim. Yani inanmak istiyorum ama artik biraz zor.
İşte bir kaç kişi için, bütün hepsi öyle değildir ama Dediğin gibi zor.
Genelde simdiye kadar bana yanaşmaya kalkan erkekler hepsi yakişikliydi ve o yüzdende hic sevgilim olmadi. Güven cok önemli. Güvenimi de kazanan olmadi. Ama belki sen gercekten bir kizi seversen ya da seviyorsan onun güvenini kazanip öyle olmadigini gosterebilirsin böylece bir ön yargi daha az olmus olur
evet ben zaten öyle yapıyorum, yapmaya , çalışıyorum. gerçi birazda karşı taraf yapsa. Neyse :)
Malesef biz kizlar daha o duruma gelemedik ^^ gerci artik bir cok kizda ilk adimi atabiliyor. Ama belki seni cok yakisikli veya fazla iyi kendilerine göre bulduklari icin biraz sana yakinlasmaktan cekiniyorlardir.
Ben ama acik söyliyim bu konuda eski kafaliyim ^^
Aslında ben tam olarak, ilişki içinde biraz Anlayış tek taraf Olmamalı. Çıkma teklifi ben ederim, o konuda bir sorun yok. zaten benim etmek daha hoş olur diye düşünüyorum.
Hmm ozaman ben yanliş anlamişim kusura bakma. Evet bencede erkegin bunu yapmasi daha guzel.
karşilikli anlayiş olmadan zaten bir ilişki yürümez her iki taraf birbirlerine ayni yaklaşimda bulunmali diye dusunuyorum.
Kesinlikle hemfikiriz 👍
Zeki olup da egosu da düşükse bence kötü bir özelliği yoktur ancak bu özelliğe sahip olup de egosu düşük erkek çok azvar
Olabilir. Yüksek olması daha kötü diyorlar.
Zeki insanlar çok sağlam espriler yapar bunu kaldiramayacak olanlar olacaktır. O yüzden bu yön bazen itici kırıcı olabilir.
Aynen öyle.
Aynı seviyede Karşılık veremezse itici bulur.
Aynen. Uzak durmayı tercih eder çoğu insan.
Olabilir.
Komik olması sayesinde geveze oluyorsa bu özelliği onunla ciddi bir şeyler hakkında konuşma olasılığını engeller. Başka bir şey düşünemiyorum.
24 saat komiklik yapıcak değil ya makina mı bu :)
Anlıyorum o konuda Haklısın ama herşey problem eden biriyle birlikte olmak daha zordur. Senin moralin bozukken seni, motive edicek biri olması daha iyi değil mi. emin ol gerçek anlamda ciddi olması gerektiğini anladığı zamanlarda, şaşırtacak derece ciddi olabilirler.
bu üç özelliği tek başına üzerinde barındırıyor olması yetmezmi. bazı kızlar ve erkekler bu tiplere gıcık olur gerçekte havalı değilken havalı zanneder. elde edip yol vermek isterler erkeklerde sataşmak için sebep ararlar.
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum.
aklın yolu bir :))
Aynen öyle :D
eyvallah. güzel bir konuya değinmişsin :)
Eyvallah :)
Cinselliğe düşkünde başka kızlara takıldığını konuştuğunu duydu veya hisettiyse ya da başka erkeklere onunla yaptıgınızı gitiğinizi ya da be konuştuğunu söylediysen onuda biri öterse oda Kızın kulağına giderse senden itici erkek yoktur
Evet olabilir.
Anladım..
Egositse iticidir. Ki bu özelliklerinin farkındaysan zaten büyük ihtimalle öyledir
Bir insan gerçek anlamda, zeki ve komikse senin bu söylediklerinle bağdaşmaz.
Benimde tanıdığım zeki ve komik insanlar hem az konuşurlar, hemde Alçak Gönüllüler. Çok zekisin Dediğimiz zamanda, Estağfirullah iltifat ediyorsun diyorlar, kabul bile etmiyorlar. No problem
Birinin yüzü fazlasiyla mükemmel olunca itici geliyor :)
Sakın kıskançlıktan Olmasın :)
ben bir kiz olarak erkegi sevdigim olmadigi sürece niye kiskanayim ki. Hadi kiz olsa neyse.
Adam dediginin yüzünde kendine öz birseyler olacak, manken yüzü olmayacak yani.
Allah öyle yaratmış adam ne yapsın :)
@noooname Allah yaratmıştır kardeşim. mesela adam çirkin ben ona gidip diyemem, çirkin olmamalısın.
Mükemmel olması. İtici adamlara bayılırım. Hani, nerede? :))))))
İşte zeki kadın cevabıyla kendini belli ediyor. ;)
bahsettiğin özelliklerinin farkında olup kendisi bişi sanması. Mütevazilik ve samimiyet bu özelliklerden daha iyi bence.
Evet olabilir.
Zeki bir erkek nasıl komik olacagini bilir saten. Espirilerinde cıvık olmadigi surece cekicidir :)
Kesinlikle 👍
Herşeyi çok bilip kendisine çok güvenmesi sinir oluncada şakaya vurması olabilir mi acaba herşeyin fazlası zarar
Kendine çok güvenmesi zarar değil yarardır. Diğer şeylerde evet Herşeyin fazlası zarardır.
Sana Öyledir Başkasına başka, kişiden kişiye değişir yani.
aslında itici bir yönü yok. egosu diyemem çünkü böyle olup da hafif egoist olması normal bence. bahsetmediğin pek çok yönü var bu insanın mesela temizliği. pis biriyse fazlasıyla itici olur. gibi
Evet Buda olabilir.
Bencilliyi ve temelliyi. oyle biri olmadigi icin ideal olmasi iticidir.
Evet olabilir.
Komiklik yapim derken kendini komik duruma düsürmesi..
Buda olabilir evet.
Bunu biliosa ve bu yuzden salakca davraniyosa zeki ve yakisikli olmasi beni ilgilendirmez :)
Evet olabilir,
Ukala olur herseyi bildigini zanneder ozaman uzakladtirir kendinden
Olabilir evet.
Herkesin dikkati üstünde olur ve bundan hiç haz etmem.
Hmm olabilir evet.
Kendini en komik, zeki, yakışıklı sanıyor olması olurdu heralde olmasın yani :)
Bencede Olmasın Haklısın :)
Fazla ulasilmaz olmasi. E ne de olsa zor bulunur boyleleri :)
Hemfikiriz 👍
Öyle bir erkeğin ayakları koksada makbul olur kusur felan hikaye :)
Kesinlikle 👍
Çoğu yakışıklı sık sık aynaya bakar - o itici.
Komik olmak tam yerinde güzel bir olay, sürekli espirleri patlayan bir erkek - iticidir.
Zeki insan kendine zeki denmez. O da iticidir:)
1. Olabilir evet
2. Zeki bir insan ne zaman nerde espri yapacağını bilir.
3. Dememiş zaten soru olarak soruldu.
1. dememiş zaten demedim, sadece zeki insan mütevazi olur.
2. komik tarafı konusunda - olabilir evet.
Haklısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar