AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Tek sinir bozucu özelliği bu kadar mükemmel olabilmesi olurdu :D
bencede :D
:D :D
Şişmanlik
Gurur, kibir
Riya
Ucub
Haset
amenn..
#V
Evet olabilir.
o erkeği isteyen kızın yanında olmaması genelde olmaz zaten :)
:)) kesinlikle 👍
samimiyetinden dolayı teşekkür ederim :)
Estağfirullah ben teşekkür ederim.
Fazla basit oluyorlar kötü değiller ama sert olanları daha iyi bence
Olabilir tercih meselesi.
İtici bir yönü yok gibi.
Bunları dillendirmediği sürece :)
Komikim zekiyim Ultra yakışıklıyım :DDD
Mesela şekil A @Sametiedi asdas
İticiyim Oley bee :D hahah
Kesinlikle 👄
Allahım yaa :)
Dudak Yanlışlıkla oldu 👍bu olacaktı pardon.
@soran ahaha tamam sorun yok :))
Bunları dile getirmesi...
Katılıyorum 👍
yani egosu iste
Ego o demek değil...
@grungefln
egonun o demek olmadigini bende biliyorum heralde sadec dediginle bagdastirdim.. bide artis artis ego o değil falan yapma ban bilmislik falan
Çok konuşması veya cıvık hareketleri var ise itici olur.
çok konuşup boş konuşmuyordur belki.
Ama düşünsene sürekli konuşan biri yaka silkersin konuşsun ama sürekli değil.
Sevdiğimse konuşsun hiç susamasın bence.
Sevgili açısından bakılırsa orası öyle ama normal biri için söylediklerim
Normal birisine kimse katlanamaz ben aslında sevgili yazmam lazımdı.
Karışıklık oldu.
:))) maalesef
Çözdük olsun :))
Kesinlikle :))
:))
Burnunu karıştırıp birde o yetmezmiş gibi parmaklarının arasında yuvarlayıp onunla oynaması. şu an çok iğrenç oldum farkındayım:Dben gidimde 2 dakika utanıp gelim :( :D :P
Gerçekten çok iğrençti :)))))
şerefsiz olması, alaycı olması, herşeyi ben bilirim düşüncesi, yüksek ego ve karı kız peşinde koşan her zaman iticidir ztn yakışıklı erkeklerden de aşırı nefret ederim
Içindekilerin hepsini kustun mu yoksa daha var mı bişeyler :D
var tabi bide çoğusu serseri piç oluyo kızlarda ztn böylelerine dayanamadığından biz anca seyretmek zorunda kalıyoruz kızlar ztn normal arkadaş bile yakışıklı serseri arıyo bize bakan yok
Seninle benim Anladığım, zeki ve komik kavramı aynı değil sanırım farklı bakış açılarımız var sanırım.
kendisi öyle sanıyodur komik ve zeki olduğunu aslında gerizekalı olduğu çok açık
Sence öyle olabilir bu senin fikrin dostum.
valla ben yakışıklıları hep aşağılaycı egosu tavan olarak gördüm ve hakikaten öyleler yakışıklıların çoğu alaycı ve kafasız
Doğru var böyleleri ama diğer türüne hiç denk gelmemişsin ondan böyle diyorsun dostum.
o dediğin diğer türler de alaycıdır hepsi öyle yakışıklılar kendi egosuyla kendisinden çirkinleri hep aşağılayıp yerin dibine sokup kızların gözünde mükemmel olmaya çalışırlar ben çok yaşadım. dışardan beyefendi gibi duruyo ama Allaaahhhh öyle aşağılıyolar ki intihar edersin ztn bunu yaptığı an kızlar senin yüzüne bile bakmaz nefret edip düşman olurlar
Anladım.
Gereğinden fazla kibirli kendini beğenmiş olması olabilir
O kadar kusur kadı kızında bile var.
Ama olmasa daha iyi
Dikkat ederseniz ''gereğinden fazla '' dedim. Yani kendini beğenmiş olması egosunun olması falan normal. Ama gereğinden fazlası kötü
İticilik kişisine göre degişirde kız için zor olur ya kıskançlık kontrolü ilk onu düşündüm :D :D
O en büyük sorunlardan biri evet :)
Yanımdan ayırmam zaman kötü :D :D
:))) artık sen halletcen o iş sana kalmış pençelerini çıkarman Lazım göz atanlara. :)
Hrrr korksunlar benden ahaha sevdiğime pamuk dışarıya cadı olurum sorun yok :D :D
Helal hatun Dediğin böyle olcak benden sana +1 :D
Tişikkirlirrr :D :D
Rici idirim ;/;/
Komik, zeki ve aynı anda da yakışıklı olması itici olur. Ben insanların kusurlarını severim.
Hmm olabilir evet.
Zekiyse biraz bilmiş bilmiş konuşur o yöneden iticidir yoksa niye iti olsun :D
Hmm Buda olabilir doğru. :)
Bu özelliklere rağmen onu seviyorsam iticidir zaten..
*sevmiyorsam.
Olabilir evet.
Kendi meziyet ve artılarının farkında olup kendini üstün görebilir.
Evet olabilir 👍
Bunlara ragmen ozguvensizse bitmistir gozumde. Egosu da olsun.
Sanmıyorum böyle bir adamın Özgüveni olmıcağını ama öyle olsun bakalım.
Komik olması bence. Ciddi ciddi oturup konuşmak isterim ben kraliyet ailesi gibi.
Hangi sarayda doğdun :(
:) alakası yok karakterim böyle.
Anladım
Komik zeki yakışıklı diyosun allahtan belanı istiyosun daha ne olsun 😄
:))) senle hemfikiriz :)
👍👍
👍.
ben hayatımda bu üç özelliği bulunan bir erkek ne gördüm ne de tanıdım saçma bir soru- sıradaki;
Sen tanımamış olabilirsin diye herkes tanımıcak diye bişey yok avrat.
Aynı şey kadınlar içinde geçerli ama örnek vermek gerekirse özellikle mankenler veya futbolculara bakarsan bunu daha net anlarsın. İstisnalar hariç tabi benim yorumum genel
Aslında, manken ya da futbolcu yakışıklı ama zeki komik bir arada rastlamadım ben. Şöyle düşünüyorum, böyle bir insan bence, itici yönü yoktur. Gerçek zeki çünkü ne zaman nerde, ne yapıcağını bilir.
Bu işin diğer komik bir tarafıda var küçüklüğümden beri bilime karşı ilgiliyim ve en beğendiğim bilim adamları ve kadınları çok zeki olmalarına rağmen yakışıklılıktan o kadar uzaklar bunu genel olarak baktığındada görürsün zaten. Mankenlere gelince televizyonda magazin programı açmak yeterli olucaktır. Zeka seviyelerini algılamak için.
Ozaman Mankenler zaten yakısıklı, ve magazin Kanalı'nı açıp izle Gör diyorsun zekasını. Peki bu Dediğin Mankenler, gerçek zeki ise komik espri yani kaliteli espride yapabiliyordur ozaman, çünkü gerçek zekilerin, fikir ağacı çok kalabalıktır. Ozaman bu dediklerin mankenlerde bu 3 özellikte oluyor.
yani senin anlamadığın şey veya benim anlatamadığım şey şu mankenler yakışıklıdır ama zeki değillerdir (genel olarak) bilim adamları zekidir ama yakışıklı değillerdir (genel olarak) o halde zeka ve dış görünüş birbirine ters orantılıdır (genel olarak)
Tabi ama benimde anlatmak istediğim nadirende olsa, böyle insanlar çıkabiliyor.
İstisnalar kaideyi bozmaz diyorum sende söylediğinle bana katılmış oluyorsun :)
Doğrudur :)
ağzını şapurdatarak yemek yemeesi. bağırarak konuşması. resmen ayrılık sebebi
Şimdi olmasa evlendikten sonra mutlaka olucak, evlenince olmasa, yaşlanınca senin bile olacak :)
ona göre evlenirken dikkat etcez ayrıca evlenmeyi düşünmüyorum :P
Ozaman kim çekicek seni dizler, dişler tutmadığı zaman :D
ahaha :D kafama uyan birini bulursam kaçırmam. ama öncelik meslek sahibi olmada şu an bile sevgili bulmadım ders çalışıyorumm. kaç aydır manitasızım . :D yalnız olmakta güzel karışan yok anne baba haricinde manita tribi yok o erkekle konuşma yok onu giymee. yok yani dert yok iyi böyle
Hani evlenmicektin :)))
"Fazla" komik olup da kendini maymun etmesi.. Dışarda ağır başlı olmalı. Sert bakmalı.
Zeki bir insan kendini bu duruma düşürmez zaten.
Bunun zeka ile alakası yok. Karakteristik bir özellik.
Hayır değil. Zeki insan hiç bir zaman kendini küçük düşürmez.
Kendini küçük düşürdüğü yok yahu. Aksine çevresi tarafından sempatik bile bulunuyor çoğu. Ben kendi zevkime göre konuşuyorum ve bana çok gülüp eğlenen erkekler itici geliyor. "Maymun" derken benim gözümde kendini maymun ediyor, başkalarının değil.
Bu senin görüşün buna bişey diyemem.
Aynen.
O değil de çoğu pembeli arkadaşlar "ukala" demiş. Ben ukala erkekleri çekici buluyorum şahsen.
Işte dedim ya kişiden, kişiye ve karakterden, karaktere değişiyor. O Yüzden sordum bu soruyu. Bazıları ciddi olsun maça olsun der, bazıları romantik ister vs.
Romantik olması önemli :)) Çoğu ağırbaşlı olmayı maçolukla karıştırıyor bir de..
Mutlaka maçoluk karışır, bunu ayırt etmek çok zordur. Genelde kızlar illah Maço olsun, beni sahiplensin diye tutturuyorlar :)
Ben de dışarda ağırbaşlıyım. Maçolukla hiçbir alakası yok.
Olabilir Buda bir görüş.
Bu iki karakteristik özellik birbirinden bağımsızdır. Birinin varlığı, ötekinin de var olduğu anlamına gelmez. Demek ki o tiplerin içinde maçoluk da varmış. Yani bu benim görüşüm :)
Dedim ya senin görüşün oda :)
Biliyorum. Açıklamak istedim bir de ayriyetten :) Bir de konuşkanlığım üstümde zaten. Her neyse, az müzik dinleyeyim ben. Hoşcakal.
:)) Hoşçakal.
Komik zeki ve yakisikli olan erkekte mutlaka bir narsistlik bir ego vardir tek itici yonu bu olur bence
Evet Buda olabilir.
Egosu ve genelde kendini beğenmişlikten yalnız oluyolar bir ilişkileri yürümüyo kızlar çirkin adamların kucağına koşuyo :D
Doğrı söylüyorsun ama hep bu Tür insanlara hayran ve can atıyorlar orasıda ayrı bir ironi :D
Filimlerde yakışıklılar hep iyi oluyo ya :( ondan mı :( :D
yanında çirkin karı dolaştırması ihih
Bak Buda olabilir evet :)
en iyilerinden arşivimi açtım sana zalım
:)) çok geç geldin be Hatun.
15 gün kadar :D
Senin ozaman gönlümüzde eic seçildin olurmu bu kuru teselli ama :)
gönüllerde eig seçilince ben imggaleri.hurriyet.com.tr/.../C21185431.jpg
Hahaha :D 👍
Bir kişi kendi için zekiyim yakışıklıyım komiğim diyorsa ki bunları dile getirmesi kadar itici birşey yoktur kendine aşık tipler:p
Evet olabilir.
İnsan ne olduğunun farkında olmalı, bunları bilmeli ancak her fırsatta söylememeli, diye düşünüyorum.
Kesinlikle.
Komik zeki yakışıklı , bu özelliklere ssahipbirinin en itici yönleri görünmez,
En delikanlı çirkinler ise iticidir.. acımasız gerçekler :((
Görünen köy klavuz istemez,
Aaaaa farklı bir görüş :D
En itici yönü budur işte zihin fukara olunca akıl ukala olurmuş çok güzel demiş Namık Kemal
Olabilir Evet.
Böyle bir erkeğin en itici yönü her istediğimi elde ederim düşüncesi ve kendini beğenmişliği olurdu heralde ;)
Evet Buda olabilir
Çevresinde çok fazla kız olması, devamlı bir ilgi manyağı yapmaları ve doğal olarakta onun hoşuna gitmesi. Soğuyorum böyle bir durumda itici geliyo
Sigara içmesi, önyargılı ve yobaz olması, at gözlüğüyle yaşaması.
Olabilir.
İtici değilde kıskanılımsı yanı vardır. Zeki olmasını kıskanırdım ben
Bak Buda olabilir evet.
Kanka yorumlara bakmadan söylüyorum kesin koku demişlerdir
1-2 tane var diyen kanka.
Hacı ben koku derler diye bekliyodum ama karakterde önemli tabi ama konunun en önemli unsuru koku istediği kadar yakışıklı olsun espirili olsun zeki olsun süper zengin olsun karakteri iyi olsun ama koku olmadığı zaman 😃 olmuyo hacı
Kanka zeki bir insan bence bunu düşünür engeller diye düşünüyorum. sence öyle olmaz mı
Ya tabiki yapabilir ama kokusu kötüyse olmaz yani ben onu engellemesini demiyorum koktugunu duşun hepsi var ama kokuyor
Iykkkk * :D doğru söylüyorsun kanka.
komiklikte aşırıya kaçıp bir süre sonra sıkması her şey dozunda olmalı
Olabilir.
Patavatsız , Yalancı , Ahlaksız...
Daha sayabilirim :)
Anladım tamamını daha kusmamışsın, seni kim Doldur bu kadar, fena kızmışsın. :)
Yok hayır sadece görseli kafasında tamam eden insanoğlunun içinde bir balçıkla gezebildiginide şahit oldum diyelim :))
Oooo :D
Sürekli komiklik yapması. ''Nasıl biri?'' denildiğinde ilk akla gelenin 'komik' olması.
En iyi özelliği hangisiyse o çıkıcak tabiki.
En çok hangi özelliğini kullanıyorsa onu söylerler. Bu tipi sevmiyorum.
Buda senin görüşün.
Hem komik hem zeki hem yakışıklı ise ukala olabilir oda dogaldir ha bide bunlara ilaveten Allah korkusu olan birisi olsa tamamlanmış olur :)
Kesinlikle 👍
Bütün güzel kızları kalması. onlar yüzünden kıyıda sazan avlar gibi kezban avına çıkıyoruz. Daha kotu ne olabilir
Olabilir.
zeki insanlar espri yapar, haliyle o da yapacaktır, espirinin kalitesi düşükse kötü bir durum oluşturur
Zeki insanların, esprisi seviyesi her zaman kaliteli olur. Çünkkü fikir ağacı çok kalabalıktır.
Bu erkek kimse çıksın ortaya :D
Böyle birinin nasıl itici bir yönü olabilir ki? Etrafında fazla kız olabilir veya çapkın olabilir siye düşünüyorum :)
Yo hepsi bir olmaz genellemeye yapmayalım. böyle insanlarda çok var, sen karşılaşmamış olabilirsin :)
Olabilir :)
Yok ya öyle çağkın falan da değilim... :P
Genelde o kisiler fazla israrci olurlar. bir sanirim.
Kişiden kişiye değişir bence.
Genelde dedim zaten :)
Komik, Zeki ve aynı zamanda Yakışıklı olması benim açımdan yeteri kadar iticidir.
Evet olabilir.
Bazen komik olma durumunu abartıyorlar o zaman itici oluyorlar
Zeki bir insan bence espiri yaparken nerde duracağını bilir.
En itici yani; kendini komik, zeki, yakisikli sanmasi.
Böyle bir adam özelliği varsa niye öyle sansın :D
Cunku bunlarin hepsinin bir arada olcagini sanmiyorum. Mesela kendini komik sanar espri yapar kimse gulmez, yakisikli sanir red edilir. Zeki sanir bir yalana tav olur. Birakin bu ego ayaklarini :D
Böyle bir 3 özelliği olan diyorum
Gerçek zekiden bahsediyorum arkadasım, sen neyden bahsediyorsun? :D
Böyle adamlar nadirde olsa Dünya'da var ben göremedim kendi etrafımda ama duyumlarıma göre var, ve sen bu Adam hakkında espri yapar gülünmez yok yakısıklı sanar değildir, zeki sanar yalana tav olur diyorsun, soruda böyle bir özellikle adam olsa itici yanı olsa ne olur diyorum sen ne sayıklıyorsun :D
Soruyu iyice oku öyle yorum at. attığın yorumlar komik düşürüyor seni :)
Sen benim ne demek istedigimi anlamadin neyse, en itici yonu her kizi tavlayabilcegini sanmasi bence
Bu ozellikleri olmamasına ragmen oldugunu zannetmesi.
3 özelliği olan bir Adam'ı diyorum. olmaması demiyorum.
Bu super 3luye sahip olan adam bunları sorgulamaz ki yaşar geçer :)
Hocam zaten orası öylede.
Hani mesela böle bir adam ya da adam demiyelim kadın karşına çıksa sence bir itici yönü ne olabilir?
Bunların 3 u bir kadında birleştiyse sıkıntı hacı, daha itici ne olabilir ki bu ozelliklerin 1 kadında birleşmesinden :)
:)) olabilir bide böyle bir kadına ulaşılmak çok zor o da var.
Yok canım gayet heryerde var, ya da bana cok denk geliyor, sıkıntılı.
Olabilir Haklısın :)
Egosu ve davranışı. Haliyle kendini beğenmiş olur :)
E yani bırakta biraz egosu olsun yani. :)
Olmasın arkadaşım banane ya çok itici -,-
Bunlara sahip biri egosu olsada vazgeçmesi zordur. Keza bu Tür insanlar bağımlılık yapıp vazgeçilmez oluyorlar :)
Karşısındaki insana bir şeyler öğretmeye çalışması olabilir.
Doğru söylüyorsun Buda olabilir.
bu şeki, lde ilgi çekici olması ve rakiplerin çoğalması :)
Kesinlikle :)
düşünsene sevgilim olacak böyle biri ve güçlü rakipler toplıcak etrafına savaş savaş nereye kadar kıskandırır :)
Rekabeti seviyorum ben :)
Gercekten komik, zeki ve yakisikliysa itici yönü yoktur demek..
Hemfikiriz.
egosu. gerçi zekiyse böyle bir şey söz konusu olmaz orası ayrı ama üçü bir arada pek denk gelmez :)
Var ama :)
işte çok nadir oluyorlar :)
Aynen :)
Töbe de böyle bir erkek nasil itici olur :D
Arada tek itici olan sey herkesin ona bakması olur ki ķıskanırım. net
Işte bu :)
Sende böyle bir adamı çekip duzeltirsin.
Nasil düzeltecegime dair bir bilgi de verirsen 😊
Sahipleneceksin. senin OLDUĞUNU bilicek.
Elinden tuttun mu o elini bidaha bırakmıcaksın, Ha bide güven verdin mi diğer kızlar toz olur gözünde.
Teşekkürler Eren ;)
Çok açıklayıcı olmuş
dediklerine harfiyyen dikkat edicem. Onun baskasina bakma gibi bir lüksü yok zaten :))) Ama kizlarin ona bakmasini nasil engelleyebilirim cok fena kiskancim =/
O istemedende olur yani sende bilirsin az çok.
Ama o bunu bilip kimi sevceğini bilir. yeterki sen ona kendini hisset, güveni ver kâfi.^^
Peki teşekkür ederim =)
Rica ederim.
Komik zeki yakışıklı bir erkek yoktur iyi rol yapan erkek vardır
Olabilir.
mükemmel olması, bari ağlak biri olsun dimi karizması ordan gitsin
Evet olabilir.
Kendisine komik, zeki, yakisikli demesi. Bunlari dile getirmesi
Evet pek hoş olmaz.
Ukala olmasi olur buyuk ihtimalle ya da kendini begenmesi.
Gerçek zeki bunu yapmaz :)
Bencil olmasıdır.
Ben geldim mesaj atabilirsin. :)
Sen kimsin
Yeni hesap aç diyodun ya
Ha iyi yapmışsın mesaj at.
Senin zekanı çok seviyorum gercekten ♥ Ben 1 xperle nasıl mesaj atıyım.
Uykusuzluk onu mu düşündürüyor.
Rica et bari öyle atıcam mesaj :)
Yoksa atmayacan yani?
Uzatmada bir rica et.
Rica ederim..
Bekliyorum..
etrafında çok yavşak olur
Vee kaçınılmaz son kendisi de yavşak olup çıkmıştır!
Rastladın herhalde böyle birine.
ooo hemde nasıl
alayı böyle çıkıyo hemde :)
Egoyla kibiri karistirilmasi. Kibirli erkekler hep iticidir ve ego saniyorlar bunu bazi kizlar gibi
Olabilir evet.
Bunu kendin için soruyorsan bence en büyük özelliği aynalara görmek istediği gibi bakmasıdır
Ben kendim içim demedim güncellemeyi oku
Tabikide kendin için sordun
Tamam
hem komik hem zeki hem yakışıklı başka? brad pitt de bile yok bu 3 özellik aynı anda.
Nerden biliyorsun o adamda olmadığını?
Jim carrey einstein brad pit demedi komik zeki yakisiklo dedi hepsinden var yani ama max degil